Şimdi Ara

Continent Of The Ninth [C9] Luthien Legion Guildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Continent Of The Ninth [C9] oyunu 10gün önce open betaya başlaması ile birlikte biz de guildimiz ile oyunu oynamaya başladık. Bizim için guild içi önemli olan ilk şey dostluk ve yardımlaşma ortamıdır. Yaklaşık 2-3 senedir çeşitli mmorpg'lerde beraber oynayan bir oyuncu grubuyuz. Eğer sizinde teamspeak kullanmakta sıkıntınız yoksa oyuna girince şöyle kafa dağıtabilecek bir guild arıyorsanız aramıza bekleriz. Şuan Guild levelımız 5tir, Guild simgemizi ve Guild evimizi almış bulunuyoruz. Elimde olan resimlerden bir kaçını atayım. (Bu arada resimler jpg olduğu için oyunun grafikleri kötü çıkmış. Resimdekilerden kat kat daha iyidir grafikler)

Oyun içinden: Glorfindel,Bloodspiner,Shadrach oyuncularından birine pm atmanız yeterlidir.

Level sınırımız yoktur şuan için oyunu yeni öğrenen arkadaşlara da yardımcı olmaktayız teamspeak serverında. Guild yaş ortalaması 24tür lakin aramızda oynayan 1-2 küçük kardeşimiz de vardır. Okuduğunuz için teşekkürler oynayan varsa aramıza bekleriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proud2BeTurk -- 13 Temmuz 2012; 6:37:30 >

• up up
  • Hocam oyuna başlamayı düşünüyorum wow'u artık bıraktım. Yanlız bi sorum olacak oyunda arena sistemi nasıl işliyor 1vs1 mi yoksa grup olarak pvp yapabiliyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Think Again

Hocam oyuna başlamayı düşünüyorum wow'u artık bıraktım. Yanlız bi sorum olacak oyunda arena sistemi nasıl işliyor 1vs1 mi yoksa grup olarak pvp yapabiliyormuyuz ?

Arena level 20den sonra açılıyor, level 45ten sonra ise ranked arenalar açılıyor.

Arena savaşlarında bol çeşit var. 1v1 2v2 3v3 5v5 8v8 olmak üzere,

Bunların yanında Deathmatch, Team Deathmatch, Relay Match gibi ayrı seçenekler de mevcut.

Gelirseniz aramıza bekleriz. Şuan tamamen Türklerden oluşan 60 kişilik dev bir aileyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proud2BeTurk -- 13 Temmuz 2012; 7:44:56 >
  • Dh halkını guildde görmek iyi olur tüm dhli C9 cuları guildimize bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

quote:

Hocam oyuna başlamayı düşünüyorum wow'u artık bıraktım. Yanlız bi sorum olacak oyunda arena sistemi nasıl işliyor 1vs1 mi yoksa grup olarak pvp yapabiliyormuyuz ?

Arena level 20den sonra açılıyor, level 45ten sonra ise ranked arenalar açılıyor.

Bunların yanında Deathmatch, Team Deathmatch, Relay Match gibi ayrı seçenekler de mevcut.

Gelirseniz aramıza bekleriz. Şuan tamamen Türklerden oluşan 60 kişilik dev bir aileyiz.

Tamam hocam bugün indirip katılıyorum aranıza eksik bi karakter varmı yani guildimizde şuda olsun dediğiniz? PvP Ağırlıklı oynayacağım gruba faydam olsun yok derseniz yıllardan beri olduğum gibi Archer olarak geleceğim.

• lvl 15 oldum
    shadowofdarkness oyun içi nick bir ara görüşelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

quote:

Tamam hocam bugün indirip katılıyorum aranıza eksik bi karakter varmı yani guildimizde şuda olsun dediğiniz? PvP Ağırlıklı oynayacağım gruba faydam olsun yok derseniz yıllardan beri olduğum gibi Archer olarak geleceğim.

Her class var guild de hangisi hoşunuza giderse onu açabilirsiniz

• Oyunu indirmek istiyorum ama, divine souls gibi sadece dungeonda mı kasılıyor? Pve sadece dungeonlardan mı ibaret? Yoksa open world mü?
  • Bende başlıyorum oyuna inşallah sıkılmam pvp seven bir insanım pvp si iyiyse rekabet olursa devam ederim gibime geliyor.
    Team speak çok severim her oyunda olmasını istediğim bir şey guildinize katılmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Oyunu indirmek istiyorum ama, divine souls gibi sadece dungeonda mı kasılıyor? Pve sadece dungeonlardan mı ibaret? Yoksa open world mü?

Oyun PVP üzerine yoğunlaşmış durumda ama PVE kısmına da yeterli özeni göstermişler diyebilirim.

Evet sadece dungeonlar üzerinden quest yapıyorsunuz open world yok ama 3 büyük şehir var buralarda herkes birbiriyle sosyalleşebiliyor. Dungeonlar easy,normal,hard,expert,master,hell zorluk derecelerinde. Bunların master ve hell zorluklarında mutlaka bir takımınız ve taktiğiniz olmalı. Hiç bir dungeon diğerine benzemiyor en iyi özelliği bu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ownl

Bende başlıyorum oyuna inşallah sıkılmam pvp seven bir insanım pvp si iyiyse rekabet olursa devam ederim gibime geliyor.
    Team speak çok severim her oyunda olmasını istediğim bir şey guildinize katılmak istiyorum.

Oyun zaten ciddi klavye hakimiyeti istiyor pvp'de. Tatmin edeceğini umarım youtube dan videolara bakarak da bi fikir edinebilirsiniz
  • Guildimiz 83 kişi olmuştur. Normalde level sınırımız 20 üstü ama DH'den gelen olursa level aramayacağız. Oynayanları bekleriz..
  • Birkaç Sorum Olucak Abim B formu önerdi de Önceden biliyodum uğramıyodum ama şimdi;
    -Oynda Hangi serverdesiniz?
    -Oyunda yeniyim Yardımcı olablirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eomerkasn

Birkaç Sorum Olucak Abim B formu önerdi de Önceden biliyodum uğramıyodum ama şimdi;
    -Oynda Hangi serverdesiniz?
    -Oyunda yeniyim Yardımcı olablirmisiniz?

Oyun OBT oldu ve avrupa sunucusu olarak tek server var zaten ve tabi ki guild deki herkes elinden geldiğince yardım ediyor birbirine

• Acaba Rica etsem biz 3 arkadaşıca guilde alabilirmisiniz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: eomerkasn

Acaba Rica etsem biz 3 arkadaşıca guilde alabilirmisiniz??

Tabi alabiliriz oyun içinden iletişime geçin yeter

• Oyun betami suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Open Beta
  • selamlar,

ben de yıllarca wow oynamış biri olarak uzun süre aradan sonra bu oyuna başladım.

az önce 30 level oldum 2 gün olmadı daha başlayalı gündüz dışarda olmama rağmen fena gitmiyorum sanırım.

oyuna çok hakim değilim şuan level kasmaya yoğunlandım. profession ve enchant hakkında hiç bir şey bilmiyorum.

ben de katılmak isterim guild'e, oyundaki ismim OglumBakGit (niye öyle bi isim koydum bilmiyorum )
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.