Şimdi Ara

Continent Of The Ninth [C9] Luthien Legion Guildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aböRjin

selamlar,

ben de yıllarca wow oynamış biri olarak uzun süre aradan sonra bu oyuna başladım.

az önce 30 level oldum 2 gün olmadı daha başlayalı gündüz dışarda olmama rağmen fena gitmiyorum sanırım.

oyuna çok hakim değilim şuan level kasmaya yoğunlandım. profession ve enchant hakkında hiç bir şey bilmiyorum.

ben de katılmak isterim guild'e, oyundaki ismim OglumBakGit (niye öyle bi isim koydum bilmiyorum )

Oyun 2 saatlik bakıma girdi açılınca alabiliriz hocam. Yeni shadow classı geliyo bakım sonrası
  • Ben de şimdi oyunu indirmeye başlıcam.Eğer oyuna bağlanırsam sabahtan akşama kadar online olup level kasarım açığı kapatırım

Edit : Bakımdaymış hay şansıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoMeNiZeR_ -- 19 Temmuz 2012; 3:42:57 >
  • Oyun içinde pek cevap verilmiyor buradan sormak istiyorum.

Oyunda hp iksiri yok mu?
    Auction house ya da item alıp satabileceğimiz bir sistem var mı?
    Bound itemleri nasıl açabiliriz?
    Dungeonlarda party sistemi zayıf mı kalmış bana mı öyle geldi? Hiç partiye girmedim 16lvl e kadar.

Şimdilik bu kadar teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Oyun içinde pek cevap verilmiyor buradan sormak istiyorum.

Oyunda hp iksiri yok mu?
    Dungeonlarda party sistemi zayıf mı kalmış bana mı öyle geldi? Hiç partiye girmedim 16lvl e kadar.

1-Hp iksiri var alchemistler yapıyor veya npc den alabilirsin
    2-Trading House var
    3-Açılmıyor
    4-İstersen 50 levela kadar partysiz dungeon yapabilirsin fakat party ile yaparsan dg bitme süresi hızlanıyor buna bağlı olarak kasma hızında artıyor
  • Grafikleri igrenc. Fizik motoru berbat. Suda nasil yuzuyo oyle ucuyo sanki. Kari gibi kosuyo erkekler. Disi karakterlerin kiyafetlerine yorum yok zaten xP

En iyi dungeon tabanli oyun vindictus şuan tartismasiz sadece pvpsi kötü onunda.

C9 un pvpsi iyi olsa bile o grafiklerden zevk almak imkansiz. Vindictustan sonra hicbi nontarget dungeon base mmorpg zevk vermiyo.

Vindictusta şuan event var direk 50 lvldan hazir setle baslayabiliyosunuz deneyin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Oyun içinde pek cevap verilmiyor buradan sormak istiyorum.

Oyunda hp iksiri yok mu?

1-Hp iksiri var alchemistler yapıyor veya npc den alabilirsin
    2-Trading House var
    3-Açılmıyor
    4-İstersen 50 levela kadar partysiz dungeon yapabilirsin fakat party ile yaparsan dg bitme süresi hızlanıyor buna bağlı olarak kasma hızında artıyor

Bound itemler Cash Shopta satılan Seal Scrollarla açılabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Grafikleri igrenc. Fizik motoru berbat. Suda nasil yuzuyo oyle ucuyo sanki. Kari gibi kosuyo erkekler. Disi karakterlerin kiyafetlerine yorum yok zaten xP

En iyi dungeon tabanli oyun vindictus şuan tartismasiz sadece pvpsi kötü onunda.

C9 un pvpsi iyi olsa bile o grafiklerden zevk almak imkansiz. Vindictustan sonra hicbi nontarget dungeon base mmorpg zevk vermiyo.

Vindictusta şuan event var direk 50 lvldan hazir setle baslayabiliyosunuz deneyin bence

eleştirilerinde bi seviyesi olmalı, sen bu oyunu kaç dakika oynadın acaba?

• Eğer kabul görürsem bende gelmek isterim. Böyle konuşarak dostlarla oynayabileceğim oyun arıyorum çünkü gerçekten.
  • İniyor , geliyorum ...
  • Oyun güzelse gelebilirim. Grafikler falan gerçekcimi oyun? Birde pvp sistemi nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerwaguss

Oyun güzelse gelebilirim. Grafikler falan gerçekcimi oyun? Birde pvp sistemi nasıl?

oyun zevkli ancak grafikler çok soğuk insanı bayıyo. etraftaki kutulara vurduktan 1 sn sonra kırılıyo yani etkileşim kötü ama zevkli yinede. karakterler çok itici geliyo bana yürümesi koşması zıplaması vurması çok yapmacık . henüz 13 lvlim pvp yapmadım orasına yorum yapamayacağım.
  • Oyun iniyor yaklaşık 40 dakikası kaldı birkaç sorum olucaktı
    1) Dungeon sistemi varmı partili yada partisiz
    2)Luthien Legion Guildi için yaş ve level sınırı varmıdır? 16 yaşındayım ve oyun tecrübem çok çok fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranodn12 -- 23 Temmuz 2012; 17:13:39 >
  • 2 Gündür PM atıyorum ulaşamadım kimseye oyun içinde.
  • Oyunu indirdim, kurdum. Şu an kayıt oluyorum.

Oyunda nick: MirandaLotto
    Karakter: Shaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 25 Temmuz 2012; 0:37:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranodn12

Oyun iniyor yaklaşık 40 dakikası kaldı birkaç sorum olucaktı
    1) Dungeon sistemi varmı partili yada partisiz
    2)Luthien Legion Guildi için yaş ve level sınırı varmıdır? 16 yaşındayım ve oyun tecrübem çok çok fazla

1-oyun open world değil dungeona dayalı zaten, kasmak için sadece dungeon var.
    2-yaş sınırı olduğunu sanmıyorum öyle bir konuşmaya rastlamadım.level sınırı da yok diye biliyorum.
  • Arkadaşlar ben oyunda değilim bu aralar alanya'ya tatile gitmekteyim şuan, oyunda Bloodspiner,Shadrach nicklerine yada herhangi bir guild deki arkadaşla iletişime geçerseniz aldıracaktır guilde.
  • oyun iniyor. bi deneyelim bakalım D3 baydı artık :(

Yaş : 30 sanırım oyun tecrübesi konusunda birşey demem gerekmez, ilk oyun oynadığımda 10 yaşında bile değildim :)
  • Başarılar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevval06 -- 27 Temmuz 2012; 3:42:34 >
  • Oyun iniyor 2 saat kaldı. Sabaha size ulaşmaya çalışırım guildinizde yer varsa gelmek isterim. Yeni başlayacağım için yardımcı arkadaşlar varsa, yardım ederse iyi olur. Mmorpg geçmişim iyidir zorluk çekmem diye umuyorum. Server falan varsa hangi serverdasınız? Aynı yerde başlıyayımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerwaguss

Oyun iniyor 2 saat kaldı. Sabaha size ulaşmaya çalışırım guildinizde yer varsa gelmek isterim. Yeni başlayacağım için yardımcı arkadaşlar varsa, yardım ederse iyi olur. Mmorpg geçmişim iyidir zorluk çekmem diye umuyorum. Server falan varsa hangi serverdasınız? Aynı yerde başlıyayımda.

bir terslik olmazsa bende bu akşam itibari ile oyuna başlamayı planlıyorum. Dün gce downloadda biraz sorun yaşadım. Şu anda mesaide olduğum için haliyl oyuna giriş gerçekleştiremdim. Oyundaki ismim çok yüksek ihtimalle Keshberfo olacaktır.

Guildde yer varsa bende aranıza katılmak isterim, MMORPG geçmişim baya kalabalık, oyuna adepte olmakta çok zorlanacağımı zannetmiyorum. Ama beginner helper arkadaşlar varsa desteklerini sirgemezler diye tahmin ediyorum.

İlk postta Server bilgisi vs. mevcut ama güncel mi onu bilemiyorum. guildden birilri bilgi verebilirse akşama aranızda olmak isterim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.