Şimdi Ara

CONTROL (27 Ağustos 2019) [PS4 ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
7
Favori
25.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps4 slim de bazı yerlerde aşırı kasıyor oyun. Sizde de var mı fps düşüşleri aksiyonlu sahnelerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Kaç saat sürdü?

Alıntıları Göster
    7-8 saatte bitti, sadece ana hikayede oynamadım, yan görevlerin bir kısmı ve ana özelliklerin tamamını açtım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Outlaw-E

7-8 saatte bitti, sadece ana hikayede oynamadım, yan görevlerin bir kısmı ve ana özelliklerin tamamını açtım.

Alıntıları Göster
    Kısaymış aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

Ps4 slim de bazı yerlerde aşırı kasıyor oyun. Sizde de var mı fps düşüşleri aksiyonlu sahnelerde
    Fat kasayla oynuyorum haritayı açıp yürüyünce kasıyor bir de dediğin gibi aşırı aksiyona girince fps bayağı düşüyor.

Yarısına geldim akşam bitiririm herhalde ama cidden hikayesi ne anlamıyorsunuz pek sarmıyor fazla o yüzden...

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Nefret ediyorum su yapimcinin mekan tasarimlarindan ya ulan quantumdan nefret etmistim bu ondan da beter cikti, sanirim hic acik mekan da yok, kapali mekanlar ruhsuz boğuk asiri sıkıcı, aksiyon mekanikler guzel, inş bitirebilirim.
    Hocam bu Remedy'in tarzı, adamlar hep bu tarzda yapıyorlar. Eğer sevmiyorsan almaman lazımdı hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Control | 2019’s Strangest, Smartest, Single-Player Shooter | This Week on PlayStation

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

Fat kasayla oynuyorum haritayı açıp yürüyünce kasıyor bir de dediğin gibi aşırı aksiyona girince fps bayağı düşüyor.

Yarısına geldim akşam bitiririm herhalde ama cidden hikayesi ne anlamıyorsunuz pek sarmıyor fazla o yüzden...

Alıntıları Göster
    Hikaye gizemli ama anlaşılmaz bir yanı yok hocam şimdi spoiler olmasın diye çok bahsetmicem spoiler butonunu kullanamıyorum mobilde. Etrafta olan biten absürt şeylerin bir çoğunun açıklaması notlarda ve videolarda var. Bu object of power vesaire.karakterin amacı ise gayet açık zaten kendide söylüyor bunu. Senaryo beni çok içine çekti açıkcası ancak herkese hitap eden bir oyun olmamış sanırım. Zevkler renkler diyorum

• Control PS4 Pro'da 1080p stabil 30 kare/saniye oranında performans sunuyor lakin normal PS4'de 900p çözünürlükte 17 FPS'lere kadar düşüyor gördüğüm kadarı ile Özellikle çatışma sahnelerinde. Standart PS4'de satın alıp oynamayı düşünenleriniz var ise söylemeden geçmeyeyim.

• Prodada aynı şekilde xbox one x hariç tüm konsollara patch gelmesi lazım.Digitalfoundry’nin videosunu izle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 28 Ağustos 2019; 23:56:48 >
  • Oyun iyi olmuş, dağılıp saçılmalar efsane. Açık dünya oyunlar genelde içi boş oyunlar olunca Prey gibi zevk aldığım bir tür arıyordum , hemen atladım ve iyi de geldi. Bu arada, ne olup bittiğini anlamanız için bulduğunuz herşeyi okuyun

• CoreGame kullanıcısına yanıt
    Digital Foundry'ın yayınladığı teknik analiz videosunu görmemiştim. Pro'da da oynanmaz durumdaymış hakikaten. Ben açıkçası gelecek güncellemeler ile de bu performans sorunlarının önüne geçileceğini zannetmiyorum. Her ne kadar sonradan güncellenmiş olsa da PC platformu için yayımlanan yüksek sistem gereksinimlerinden sonra ciddi teknik sıkıntıların olacağı az çok tahmin ediliyordu.
  • Ben oyunun 6. bölümündeyim... bazı yerlerde saniyelerce oyunun donduğu oluyor PS4 Pro'da. Aynı Days Gone'da olan sorun aslında. Nasıl bu şekilde kötü optimize ettiler inanılacak gibi değil.
  • Anlaşılan bu oyuna güncelleme gelmeden ps4 platformunda oynamamak lazım. pro var ama güvenemedim yorumları gördükten sonra.
  • Ben oyunu kutulu olarak aldım bakalım Pro'da performans nasıl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu bölümün adminleri ne işe yarar arkadaş adamlar her hafta gelip bütün konulara face linki atıyor grubunu s...lerim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu firmalar iyice tembelleşmeye başladı. Tamam pro bile günümüz standartlarında güçsüz kalıyor ama birader optimizasyon diye bi kavram var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morty Smith -- 29 Ağustos 2019; 22:34:20 >
  • Oyundaki notlarda çok güzel referanslar var alan wake ile ve remedynin diğer oyunlarına göndermeler görebilirsiniz

• Morty Smith kullanıcısına yanıt
    Pro'da Rx480'de kullanılan GPU'ya eşdeğer bir APU kullanılıyor.Günümüz standartlarına göre zayıf değil ortalama bir donanıma sahip. Standart Ps4 bile zayıf donanımı ile özellikle exclusive oyunlarda harikalar yaratıyor gerek grafiksel gerek performans olarak. İş tamamen oyun geliştiricisine kalmış.Teknik açıdan böyle pişmemiş oynanamayacak durumda rezil oyunlarda sunabilirler, takdire şayan oyunlarda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 29 Ağustos 2019; 23:32:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

Ps4 slim de bazı yerlerde aşırı kasıyor oyun. Sizde de var mı fps düşüşleri aksiyonlu sahnelerde
    Ben almiyorum o zaman . Ps4 slim kullananlarin suçu ne yakinda bilgisayar toplayacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: waleur5

Ben almiyorum o zaman . Ps4 slim kullananlarin suçu ne yakinda bilgisayar toplayacagim

Alıntıları Göster
    Genel olarak ps4 de kasıyor hocam slime özgü bir şey değil. Konsollarda sıkıntı biraz oyun. Pc niz kaldırıyorsa pc daha doğru bir tercih bu oyunda

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.