Şimdi Ara

Control, GreedFall ve Daha Fazlası Xbox Game Pass'e Geliyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Müdür imza da o da yazıyor ama  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

auhauhauha ne ara aldın, hayırlı olsun.  

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

22 Eylül Series X

25 Eylül PS5

Amazon sipariş tarihlerim. Xbox fanı olsakta rakibi deneyimler öyle eleştiririm. Kullanmadan boş sallamam yani 

• headhunter kullanıcısına yanıt

Nesil başladığından beri üzgünsünüz, bozmak istemedik. Bu oyunlar, üstüne 3 ay 1 dolar, MS ta işlerin hiçte yolunda olmadığını gösteriyor. Yani tünelin ucunda gördüğün o ışık, çıkış ışığı değil abicim, tren geliyor, tren...

• quote:

Orijinalden alıntı: headhunter

Bu mesaj silindi.
    Onlar böyle konulara uğramazlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

Nesil başladığından beri üzgünsünüz, bozmak istemedik. Bu oyunlar, üstüne 3 ay 1 dolar, MS ta işlerin hiçte yolunda olmadığını gösteriyor. Yani tünelin ucunda gördüğün o ışık, çıkış ışığı değil abicim, tren geliyor, tren...

üzgünsünüz derken ben gayet mutluyum ki gamepass e de pek bakmadığım halde.

Niye sizin 4k60 hayallerini yok eden incelemeler, PS5 den daha kötü performans, bozuk, düğmesi basmayan kollar, dünya oyun camiasının konsola ilgi göstermemesi, düşük satış rakamları, özel oyunsuz bir nesil başlangıcı, her multiplatform oyunda PS5 in tozunu yutmalar, bozulup, patlayan Xbox lar...

Bunlar moralinizi bozmadiysa valla helal olsun size...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 2 Aralık 2020; 0:27:15 >
    Çok subjektif yorumlar bunlar, bir geçerliliği yok. Ha şu var, ben sizi daha önceki xbox şöyle döver, böyle ezer konularında görmedim. Tüm bu muhabbetlerin üzerine şu iğnelemeleri sonuna kadar hak ediyorlar. Zaten konudaki mesajlar ortada...

Gerçi olay öyle bir noktaya geldi ki, bu üyelerin resmen algoritmaları bozuldu, durumu hayretle ve gülerek izliyoruz.

Bana kalırsa siz Pollyanna'cılık oynuyorsunuz ama başta da dediğim gibi subjektif bir bakış açısı, kesinlikle nesnel değilsiniz. Bu arada sizden büyüğüm ama abi demenize gerek yok, burası bu tip etiketlerin geçmediği bir ortam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 2 Aralık 2020; 0:55:52 >
  • quote:

Çok subjektif yorumlar bunlar, bir geçerliliği yok. Ha şu var, ben sizi daha önceki xbox şöyle döver, böyle ezer konularında görmedim. Tüm bu muhabbetlerin üzerine şu iğnelemeleri sonuna kadar hak ediyorlar. Zaten konudaki mesajlar ortada...

Gerçi olay öyle bir noktaya geldi ki, bu üyelerin resmen algoritmaları bozuldu, durumu hayretle ve gülerek izliyoruz.

Bana kalırsa siz Pollyanna'cılık oynuyorsunuz ama başta da dediğim gibi subjektif bir bakış açısı, kesinlikle nesnel değilsiniz. Bu arada sizden büyüğüm ama abi demenize gerek yok, burası bu tip etiketlerin geçmediği bir ortam...

Peki bekliyorum o zaman faturanızı çok savunduğunuz uğruna böyle mesajlar yazdığınız konsolun faturasını alın. Almadan kullanmadan böyle yazmadınız sanıyorum :)

• Olur mu canım 4 saatlik oyuna 450 lira para verecek adamlar var. Microsoft batıyor Xbox batıyor koşun !!! Aah ah. Bunlara seven yaranır gerçekten.

Onlar konuşur Phil reyiz yapar.  

Niye hemen almak mı gerekiyor hakikatleri konuşmak için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: headhunter

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Sana abi tavsiyesi dediğin adam senden 9 yaş büyük, elini öp, destur al  

• Sidik yarıştırma konusu diğer taraf. Gamepass haber konusunu baltalamayalım lütfen.
    ——————
    Greedfallı duymamıştım. Konsola yükledim yarın iş dönüşü bakacam nasılmış
  • control daha yeni bitirdim pc de ama sağlık olsun.tebrik etmek lazım.çok iyi gidiyor aman nazar değmesin.böyle devam ederse oyun moyun almadan gideriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: myze.

Sana abi tavsiyesi dediğin adam senden 9 yaş büyük, elini öp, destur al  

Alıntıları Göster

50 yaşında adamın avukatlığını mı yapıyorsun ? İhtiyacı mı var ? ayrıca ne yazdığımı yarım yamalak değil düzgün okumanı tavsiye ederim.

• quote:

Niye hemen almak mı gerekiyor hakikatleri konuşmak için?

işte onun bunun ağızı, videosu ile konuşmak ile kullananların yorumlası arasında fark var. Konu benim için bitmiştir. siz istediğiniz gibi devam edin. Avukatınıza da selamlar :)

• Almadığın kullanmadığın alet için gelip başka sistem kullananları ikna etmeye çalışmak ya da yermek nasıl bir kafa ya. Kesinlikle anlamıyorum.

Tercihini yapan yapmış abi. Herkesin kendine göre doğruları var yanlışları var. Ben diğer konuda gamepassten nasıl faydalandığımı One X ve gamepasse ne kadar para harcadığımı ve tecrübelerimi paylaştım. Bana göre ekonomik geldi exclusive merakım ve de onlara ayıracak bütçem de yok geçen sene One X aldım gayet de memnunum.

Yeni teknoloji iki konsol konusunda neyin tatavası. Bomboş yorumlar. Forumun %90 ında kesinlikle bu aletler yok. Hatta eski nesiller bile şüpheli.

Özetle boşuna vakit öldürmeyin valla vaktinize yazık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.