Orta Doğu ve Balkanların en güvenli arabası seçilen Aveo'yu şiddetle ve ısrarla öneriyorum. Porsche 911'deki yol tutuş, M1 Abrams tankındaki sağlamlık ve Rolls Royce'deki kaliteyi sunabilen yer yüzündeki tek arabadır kendileri. Chevrolet galiba bu Aveo'yu alanlara torbacılarda kullanılması için geçerli olan hediye çeklerinden falan veriyor. Onlar da böylelikle bu kafaya erişiyorlar. Onun haricinde aklıma başka bir şey gelmiyor.
Bravo C sınıfının iyi araçlarındandır. GM'in ucuz B sınıfı olarak piyasaya sürdüğü Aveo modeli, Bravo'nun yanında araba değildir.
quote:
Orijinalden alıntı: canozpinar
Orta Doğu ve Balkanların en güvenli arabası seçilen Aveo'yu şiddetle ve ısrarla öneriyorum. Porsche 911'deki yol tutuş, M1 Abrams tankındaki sağlamlık ve Rolls Royce'deki kaliteyi sunabilen yer yüzündeki tek arabadır kendileri. Chevrolet galiba bu Aveo'yu alanlara torbacılarda kullanılması için geçerli olan hediye çeklerinden falan veriyor. Onlar da böylelikle bu kafaya erişiyorlar. Onun haricinde aklıma başka bir şey gelmiyor.
Bravo C sınıfının iyi araçlarındandır. GM'in ucuz B sınıfı olarak piyasaya sürdüğü Aveo modeli, Bravo'nun yanında araba değildir.
quote:
Orijinalden alıntı: canozpinar
Sport style alacaksanız jantlar dahil aynen bu şekilde gelecek araç.Görünüş performans donanım olarak aveodan üstün.Sürüş ve iç kaliteyi de kontrol ettiyseniz beklemeyin derim.
quote:
Orijinalden alıntı: yeniyil09
quote:
Orijinalden alıntı: coffee store
Hiç kimse kusura bakmasın eğer bu polemiği aveo cular açmadıysa ne olayım her hafta bi arabaya sataşmadan duramıyorlar Arkadaşım aşık atığın arabaya bak BRAVO sen kimsin anası babası gelmişi geçmişi olamayan bi marka aveo yapmayım milleti günaha sokmayın Sayın Aveo fanatikleri Bedava forumlarda değil kendinizi yollarda caddelerde otobanlarda benzin istasyonlarında gösterin... Lütfen alınmayın acı gerçek bu sembol,linea gibi yerlilere sataşmayın cherrye dfmye gellyye sataşın, bide ön göğus,arka stop ve motor yapmasını öğrenin o zaman tamam Herkese saygılar
bende bu yaz chevrolet lacettiyi almayı kafaya koymuş biri olarak chevroletin türkiyede tutulmadıgını biliyorum fanatigide degilim ama bu kadar hararetli tartışmayın yahu sövmek serbest deseler neler yazacaksınız az kaldı.. aveoda fena araba degil ama kategorileri farklı bende bravo derdim.
Haklısın Arkadaşım haklısın Ama olay şu her 3-5 günde bir aveo mu falan markamı ? İnsan sinir oluyo yoksa herkesin arabası kendine uzay gemisi gelir doğrumudur doğrudur..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme