Bildirim
Çook kararsızım YARDIM !!! bravo- aveo (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: `bELa
quote:
Orijinalden alıntı: can_dmr
quote:
Bravo nun iç mekanı daha kalitelidir.
Aveo daha güvenlidir
Aveo nun yol tutuşu daha iyidir, oturaklıdır, sürerken güven verir
Aveo daha donanımlıdır (bravonun donanımlarını tam bilmiyorum fakat aveo LTZ de yok yok. sırf bu yüzden bile alınabilinir.
motor olarak ikisi de multijet, güzeldir
Bravo tasarım olarak iyidir
Aveo SEDAN arka tasarımı pek iyi degildir (göz alısınca güzel geliyor yine de) ön tasarımı tartışmasız iyidir
şunu unutmayın, fiat sürerken klasik bir fiat sürüşü yapcaksınız (kötü demiyorum kesinlikle), fakat yeni aveo sürerken GM'in arabanın mühendisliğini, aerodinemiğini ne kadar iyi yaptığını düşünüp zevk alcaksınız.
ve kesinlikle iki aracı da test sürüşü yapın.
ben olsam bu fanatik halimle () ikilemde kalırdım yeni aveo mu yoksa bravo mu diye. çünkü bravo yu beğeniyorum gerçekten güzel bir araba. fakat sonuç olarak yeni aveo LTZ yi gözüm kapalı alırdım.
yukarda allah var konuya girerken gözüm direk seni aradı :) içimdeki düşüncemde bravoyu yerin dibine sokup aveo yu göklere çıkarmandı :) 1. si tuttu 2. sinde biraz daha objektif olmaya çalışmışsın gerçekten hoşuma gitti :) ayrıca konu sahibi arkadaşa fikrimi de söylemek istiyorum bana kalsa bravo alırdım :)
Benim her yorumum objektif yaw objektif olmtayan bı yorumumu bulamazsınız Forumdakilerin abartısı sadece .)
ne kadar size bu konuda katılmasamda siz öyle diyorsanız öyledir bazen kendinizi kaptırıp kendinizi chavrolet distribütör ü sansanız da veyahut aveo sattırınca prim kazanıyormuş gibi davransanızda alıştı size forum ancak dikkat etmeniz gereken şey vw de olduğu gibi abartınca tam aksine soğutuyorsunuz araçtan insanları.
NOT şahsi fikirlerimdir yukarda yazdıklarım
-
bu seçim bravoya hakaret gibi.2,5 yıl bravo kullandım.otomatiğe geçiş için satmak zorunda kaldım.braoyu anca golfle karşılaştırabilirsin.sana golf mü aveo mu desem sen ne cevap verirdin?bunu düşünürek tercihte bulun -
quote:
Orijinalden alıntı: aliserpil2006
bu seçim bravoya hakaret gibi.2,5 yıl bravo kullandım.otomatiğe geçiş için satmak zorunda kaldım.braoyu anca golfle karşılaştırabilirsin.sana golf mü aveo mu desem sen ne cevap verirdin?bunu düşünürek tercihte bulun
-
Her türlü bravo alınır. C segmenti bir araç ve çok iyi bir motor. İkisi arasında kararsız kalmak bile bence bravoya hakarettir. -
quote:
ben olsam bu fanatik halimle yeni aveo LTZ yi gözüm kapalı alırdım.
Gözümüzü açamıyoruz reyiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 26 Nisan 2012; 12:33:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: aliserpil2006
bu seçim bravoya hakaret gibi.2,5 yıl bravo kullandım.otomatiğe geçiş için satmak zorunda kaldım.braoyu anca golfle karşılaştırabilirsin.sana golf mü aveo mu desem sen ne cevap verirdin?bunu düşünürek tercihte bulun
arkadasım bravo ya hakaret etmek ıcın sormadım bu soruyu . kendımde brava kullanıcısıyım ve aracımdan cook memnunun yenısını alınca bunuda satmayı dusunmuyorum zaten . fiyat,donanım acısından bu ıkı arac bırbırıne yakın onun ıcın sordum sıze . dedıgınız gıbı tek segment farkı war buna lafım yok . . .yanlıs anlamayınnnnn !!! -
her türlü bravo.
ikinci elde zarar eder diyorsan da 1 yaşında temiz bişey bulmaya çalış. ikinci el zararın da minimuma iner. -
linea -
-
Aveo abartılıyor, bir üst segment aracıyla karşılaştırıyorsunuz. Tabiki Bravo. -
bu avea mıdır,aveo mudur nedir ne arabaymış be! bravoyla bile karşılaştırılır oldu! -
bravo aveo'ya bir güzel meydan dayağı atar.
motor- 120 hp ve 300nm tork piyasadaki en verimli dizel motorlardan biri.
donanım- ltz bile olsa bravo sport style daha donanımlı. çift bölgeli otomatik klima dahil herşey standart. aveo bu konuda da geride
yol tutuş- bravo çok daha iyi. aveo yol tutuş olarak kendi çapında iyi. iş bir üst segment olunca yine geride.
iç mekan- bravo daha geniş ve konforlu koltuklardaki kumaş bile aradaki farkı ortaya koyar.
malzeme kalitesi- aveo heryer sert plastik ile kaplı. bravonun kalitesini içine girince anlarsınız.
yani daha ne yazalım. aveo'nun tek artısı az vergi. o da 1.3 olduğu için bu da onu tercih edilebilir kılmaz.
fiat bravo test edin. aveo'yu test bile etmenize gerek yok. bayiide herşeyi görürsünüz zaten. -
kardesim allah bana bir ay once beyaz dynamic 105 hp bravo nasip etti cok sukur.senin gibi onlarca secenek icinde kaldim.bana pm den ulas telefonlasalim butun samimiyetimle bilgilendireyim.kesinlikle abartili yorumlara kanma?bravo adtra golf ayarindadir ve aveo ile asla mukayese edilemez.unutma aldigin sey araba, donanim degil.aveo alirsan yolda gordugun her bravoya ic gecireceksin.ama bravo alirsan aveoya linea gozyle bakacaksin benim gibi.bana inan aklina felen herseyi cvplarim yeterki pisman olma -
bravo gibi bir araba ne hallere düşmüş. -
Paranız yetiyorsa tabiki bravo daha iyidir. Ancak hangi donanımı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama mesela dynamic plus için Safety Plus Kit, Assist Kit (hız sabitleme için) almanız gerekiyor ekstradan. Bunlar olmazsa olmaz bence. Gücünüz yetecekse elbette bunları da ekletip bravo alabilirsiniz. Madem bütçeniz artabiliyor C4'ü de bir inceleyin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 26 Nisan 2012; 21:41:34 > -
bravo hic biryere dusmez merak etmeyin.bravoyu binen kullanan bilir.en iyi fp aracidir. tartisilamazzzzzzzzz.alacak arkadas sinif segment farketmez dedigi icin tartismaya acilmis konu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sahin_ozn
ARKADAŞLAR, LİNEA VE AVEO ARASINDA KALMISDIM. AMA LİNEADAN VAZ GEÇİP FİYATIN BİR DİĞER MODELİ BRAVO YA YÖNELDİM. SİZCE BRAVO 120 BG MJET SPORT STYLE MI? YOKSA YENI AVEO SEDAN 1.3 LTZ MI ? KARAR ALMAMDA COOK ETKILI OLACAKSINIZ YARDIMMMMMM LUTFEN!!!
Aveoyu boşver. İki gün önce galeride gittim gördüm inceledim. Araba bi garip olmuş. Boçver -
quote:
Orijinalden alıntı: delidolu40
bravo hic biryere dusmez merak etmeyin.bravoyu binen kullanan bilir.en iyi fp aracidir. tartisilamazzzzzzzzz.alacak arkadas sinif segment farketmez dedigi icin tartismaya acilmis konu
sağolasın bırader agzına sağlık tek sen anladın :) çook çook tşk ederim ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: kesbi
Paranız yetiyorsa tabiki bravo daha iyidir. Ancak hangi donanımı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama mesela dynamic plus için Safety Plus Kit, Assist Kit (hız sabitleme için) almanız gerekiyor ekstradan. Bunlar olmazsa olmaz bence. Gücünüz yetecekse elbette bunları da ekletip bravo alabilirsiniz. Madem bütçeniz artabiliyor C4'ü de bir inceleyin derim.
120 mjet sport style +safety plus kıt olarak dusunuyorum. . .
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X