Şimdi Ara

çookk mutlu ve umutluyum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her araç ilanında yazılan rakamlara satılsaydı dediğiniz doğru olurdu..Ancak çoğu satıcı emsal araçlara bakıp üzerine de kendi kafasına göre bir pay ekleyip fiyat çekiyor sonra da hacı gibi birilerinin aramasını bekliyor ama nafile..

Bir ilan görmüştüm,adam başlığa 3 gün için fiyatı düşürdüm yazmıştı bende merakımdan favorilerime ekledim..İlan yanlış hatırlamıyorsam 3 hafta aynı fiyatla kaldı öylece sonra takip etmeyi bıraktım..Yani her yazılana son fiyat gözüyle bakmamak lazım,satıcı da o fiyata veremeyeceğini biliyorda "ya tutarsa" hesabı yazıyor işte..
  • geçen yıl 17 olan aracın 20olması normal çünkü geçen yıl 34 olan sıfır araç bu yıl 42. bu kadar basit bir olay. önemli olan temizini bulmak. sıfır alack olandan 10 bin lira fazla çıkıyorsa. 2. el alacak olandan da fazladan 3 5 çıkacak tabi.
  • Başka bir vatandaş ta "millet ölücü olmuş, sıfırı 40 bin olan tertemiz aracıma adam 34 bini çok görüyor. pazarlar müşteri dolu ama bakıp bakıp alamadan gidiyorlar, oh olsun, arabasız kalsın pis ölücüler" diye konu açarsa şaşırmayın..
  • arkadaşımın bir tanıdığı 2006 model lgpli 75 binde pegu 206 ilanı koydu 21 civarına bi ay sonra 17.5 civarına düştü en son galeride ilanını gördüm 18 bin civarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Başka bir vatandaş ta "millet ölücü olmuş, sıfırı 40 bin olan tertemiz aracıma adam 34 bini çok görüyor. pazarlar müşteri dolu ama bakıp bakıp alamadan gidiyorlar, oh olsun, arabasız kalsın pis ölücüler" diye konu açarsa şaşırmayın..

• quote:

Orijinalden alıntı: sidan

2 el piyasasını yükselten galericilerin bu haline çok seviniyorum kimse araba namına bişey satamamaya başladı beter olsunlar değerinin çok üzerine çıkan rakkamlara araba satacağını sananlar adına da seviniyorum kimse bişey satamıyor

sahibinden diye iğrenç siteye göre fiyat vermeye çalışan insanlara sesleniyorum ordaki rakkamlar sanal asla satamazssınız ki satılmıyor oh olsun

herşeyin bir bedeli ve karşılığı var km sine modeline özelliklerine bakmadan herkez yüksek rakkam çekiyor

rabbime dua ediyorum her şeyin hakkıyla satılmasını nasib etsin yani hakkı olmayan rakkama ne ben nede kimse satamasın amin

bugün araba piyasasını nabzı kalbi = SAHİBİNDEN

benim aracım pert oldu emsal araç için bu siteden fiyat aldılar ona göre ödeme yapıcaklar

• sıfır arabaların fiyatları çok normal sanki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Başka bir vatandaş ta "millet ölücü olmuş, sıfırı 40 bin olan tertemiz aracıma adam 34 bini çok görüyor. pazarlar müşteri dolu ama bakıp bakıp alamadan gidiyorlar, oh olsun, arabasız kalsın pis ölücüler" diye konu açarsa şaşırmayın..

aynen böle bir durumda mevcut iki durumda rezillik
  • quote:

2 el piyasasını yükselten galericilerin bu haline çok seviniyorum kimse araba namına bişey satamamaya başladı beter olsunlar değerinin çok üzerine çıkan rakkamlara araba satacağını sananlar adına da seviniyorum kimse bişey satamıyor

sahibinden diye iğrenç siteye göre fiyat vermeye çalışan insanlara sesleniyorum ordaki rakkamlar sanal asla satamazssınız ki satılmıyor oh olsun

herşeyin bir bedeli ve karşılığı var km sine modeline özelliklerine bakmadan herkez yüksek rakkam çekiyor

rabbime dua ediyorum her şeyin hakkıyla satılmasını nasib etsin yani hakkı olmayan rakkama ne ben nede kimse satamasın amin

Abartıyosun.
    İki aracımıda bir kaç gün içinde sattım.
    Hatta birinci aracımı ilan verdiğim ilk gün sattım.
    Şu seni dahada fazla üzecek :)
    41.500'e sıfır olarak aldığım aracı 6 ay kullandıktan sonra 1.750 TL fazlasına sattım.
    Araç alıp satmak için, ne zaman alacağınızı, donanımından likiditesine kadar her şeyi göz önünde bulundurmalısınız.
    Galerilerde de uygun fiyatlı araçlar olabiliyor bazen,
    son tüketici diye illa uygun verecek diye birşey de yok.
    Çoğu araç sahibi kendi aracından bir tane var sanıyor.
    Mantıklı düşünende satıyor zaten çok uğraşmadan.

• SEN BENİM YAZDIKLARIMI OKUMADIN GALİBA ELBETTE HER DÖNEM ARAÇ SATILIR ALINIRDA SIFIR ARAÇLARIN FİYATLARI YÜKSELDİ DİYE FAHİŞ FİYAT ARTTIRAN GALERİCİ VE İNSANLARADIR YAZIM

MODELİNE KM SİNE BAKMADAN YÜKSEK RAKKAM YAZANLARADIR

2010 MODEL CORSAMI 32000 TL YE ALDIM 1 YIL SONRA 25 000 KM DE 33 000 TL SATTIM AMA ARACIMIN SIFIRNIN FİYATI 42 000 OLMUŞTU DEMEK İSTEDİĞİM ZATEN BU DEĞİL

DÜŞÜK KM Lİ YÜSEK MODELLİ VE FULL DONANIMLI BİR ARAÇLA
    YÜKSEK KM Lİ DÜŞÜK MODEL VE DONANIMSIZ BİR ARACI AYNI PARAYA SATMAYA ÇALIŞIYORLAR MESELE BU

YANİ FİYATLAR YÜKSELDİ DİYE İŞİ .....KUNU ÇIKARDILAR NE ARABANIN TEMİZLĞİ NE KM Sİ NEDE DONANIMINA BAKMADAN HERKEZ YÜKSEK RAKKAM ÇEKİYOR
  • Sözüm konuyu açan arkadaşa değil ama satıcı istediği fiyatı yazar, beğenen alır beğenmeyen başka arabaya bakar, ben şahsen temiz araç bulunca 3 e 5 e bakmam alırım, satarken de çok fazla pazarlık yapmam, fiyatım bellidir, alan alır almayan almaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

quote:

bütün herkez bilsinki fahiş fiyatlara kimse araba satamaz kimsede almaz

böle devam ederse herkez sıfır araç alıcak faizsiz 24 ay kredi veriliyor

herkez kendine gelsin

Öncelikle Herkez Diye Bir Kelime Yoktur Türkçede ...

Ayrıca Konu Çok Saçma.Pazardan Çürük Domates Alıp Pazarcıya Bela Okuyan Kadınlar Geldi Gözümün Önüne.

Türkçe dahil hiçbir dilde de her bir kelime büyük harfle başlamaz. HHAHAHAHAHAHAH

Seviye yerlerde ya, tipik ergen davranışı zaten karşısındakini düzeltmeye çalışmak. Bence bütün üyelerden tc kimlik no alınmalı, belli yaş altının belli forumlara yazması engellenmeli

Konuya dönecek olursak, kesinlikle güzel söylemişsiniz, vatandaş olsun galeriler olsun fiyatları çok şişirdi. Zaten galericinin gözünde 2 aydır yıkanmamış arabayı 10 liraya alıp yıkayıp paklayıp pasta cila çekip 15 liraya satmak var. Aynı araç 30bin liraya sahibinin verdiği ilandan baksanız hoşunuza gitmez, 2 hafta sonra aynı araba galeriye düşer, galerinin verdiği 35bin liraya alınabilir bulursunuz.

• Fiyatların arttığı bir gerçek. Bunun sebeplerinden biri de sıfır km araçların fiyatlarının artmasıdır. Sıfırının fiyatları arttığı zaman ikinci el fiyatları da artıyor.
    Serbest piyasa koşullarında fiyatları satıcı öngörür, eğer alıcı bulabiliyorsa o fiyat geçerli olur. Eğer alıcı bulamıyor ise fiyatı düşürür, orta noktada buluşulur.

Sahibinden.com gibi sitelerde insanlar başkalarının yazdığı fiyatları görerek kendi araçlarının fiyatlarını belirlemeye çalışıyorlar. Birisi kafasına göre yüksek bir fiyat yazdığında, "benim arabamın ondan neyi eksik", veya "benim arabam daha temiz, fiyatı daha yüksek olmalı" mantığıyla yaklaşıp daha yüksek bir fiyat yazıyorlar. Bu böyle zincirleme gidiyor, sonra da arabamı satamıyorum diye söylenmeye başlıyorlar. Halbuki fiyatı mantıklı bir araba mutlaka alıcı bulur.

Bu yazdıklarım da konu sahibine, lütfen yazarken imla kurallarına biraz daha dikkat edin.
    İnternet yüzünden gençlerimizin türkçeyi doğru kullanmayı unuttuklarını gözlemliyorum ve buna gerçekten üzülüyorum.

Selamlar

• Ne galericiye ne de emlakçıya ne güvenirim,ne de acırım.
  • Bence çoook mutlu ve umutlu olma. Piyasanın durgunlaşması hayra alamet değildir. Geçen sene, durmadan uyarı yapan ekonomistler vardı. Büyük kriz kapıda yani.

Galericiler araba satamasa da, firmalar da ellerindeki araç stoğunu eritmek için kampanya üstüne kampanya yapıyorlar. 12 ay 0 faizli kampanyalar. Bu sene 20.000 TL ye kadar faizsiz krediler vermeye başladılar. Bir de ben çok kriz yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim. Bankalar ne kadar çok ve uygun kredi vermeye başlarlarsa, kriz kapıdadır. Böylece hacizli mallardan acayip karlar elde ediyorlar.

Herkese dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum. Birkaç uyarı geldi zaten, fakat kimse takmadı. RTE nin sağlık durumuyla ilgili rivayetler dolaşıyor. Adam hapşırsa, basın panik havası yaratıyor. En ufak bahaneye bakıyor.
  • Sahibinden.com daki vasıta ilanları ücretsiz olduğu müddetçe satma niyeti olmayan bile ya tutarsa deyip sallıyor oltayı...Türk milleti olarak beleşi bulduğumuzda sömürmeye bayılırız.

Her ilandan ücret alınsa bu kadar ilan kirliliği olmaz.
  • Bu fiyat olayında herkesin bildiği ama söylemediği olay şu ;

-Elimdeki malı ne kadar pahalıya satsam da birilerini kazıklasam

-Nasıl olsa gelen adam pazarlık yapacak biraz yukarıdan söyleyeyim fiyatı

-Benim malım bu piyasadaki en temiz mal fiyatı yüksek olmalı çünkü ben çok iyi baktım aracıma

Bu üç ruh hali bizde olduğu sürece millet birbirne sokabildiğini sokmaya çalışacak. Bol kazıksız günler dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

quote:

quote:

quote:

quote:

herkez kendine gelsin

Ayrıca Konu Çok Saçma.Pazardan Çürük Domates Alıp Pazarcıya Bela Okuyan Kadınlar Geldi Gözümün Önüne.

Türkçe dahil hiçbir dilde de her bir kelime büyük harfle başlamaz. HHAHAHAHAHAHAH

Seviye yerlerde ya, tipik ergen davranışı zaten karşısındakini düzeltmeye çalışmak. Bence bütün üyelerden tc kimlik no alınmalı, belli yaş altının belli forumlara yazması engellenmeli

Konuya dönecek olursak, kesinlikle güzel söylemişsiniz, vatandaş olsun galeriler olsun fiyatları çok şişirdi. Zaten galericinin gözünde 2 aydır yıkanmamış arabayı 10 liraya alıp yıkayıp paklayıp pasta cila çekip 15 liraya satmak var. Aynı araç 30bin liraya sahibinin verdiği ilandan baksanız hoşunuza gitmez, 2 hafta sonra aynı araba galeriye düşer, galerinin verdiği 35bin liraya alınabilir bulursunuz.

Ergenin Kim Olduğu Açıkça Belli Zaten O Attığın Kahkahaya Benzer Şeyden Sona :))

Seviye Konusuna Yorum Yapabilecek Son İnsanın Sen Olduğunu Düşünüyorum.Karşımdakini Düzeltmeye Falan Çalışmıyorum Banane Sendende Ondanda.

Önerine Katılmıyorum,Tc Kimlik No Alınsa Sen Bile Bu Fpruma Girebilirsin.Bence IQ Testi Yapılsın Daha Mutlu Olur Herkes :)) Açıkça Belli Buda,Bazı Şeyler Yaşla Olmuyor.

[artiz mod kalın karakter] o kahkaha kısmını senin seviyene anlık indiğimi göstermek amacıyla koyduğumu algılayabilmeni umardım o kadar iqdan falan bahsetmelerinden sonra. [/artiz mod kalın karakter]

Tamam.

• quote:

quote:

quote:

herkez kendine gelsin

ARTİS BURSADAYIM YAŞIM 35 İNSANLARI SEVİYESİNİ TEST Mİ ETMEYE GİRİYORSUN FORUMA BURDA İNSAN GİBİ BİŞEY PAYLAŞTIK SEVİYE ÖLÇER

• quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Fiyatların arttığı bir gerçek. Bunun sebeplerinden biri de sıfır km araçların fiyatlarının artmasıdır. Sıfırının fiyatları arttığı zaman ikinci el fiyatları da artıyor.
    Serbest piyasa koşullarında fiyatları satıcı öngörür, eğer alıcı bulabiliyorsa o fiyat geçerli olur. Eğer alıcı bulamıyor ise fiyatı düşürür, orta noktada buluşulur.

Sahibinden.com gibi sitelerde insanlar başkalarının yazdığı fiyatları görerek kendi araçlarının fiyatlarını belirlemeye çalışıyorlar. Birisi kafasına göre yüksek bir fiyat yazdığında, "benim arabamın ondan neyi eksik", veya "benim arabam daha temiz, fiyatı daha yüksek olmalı" mantığıyla yaklaşıp daha yüksek bir fiyat yazıyorlar. Bu böyle zincirleme gidiyor, sonra da arabamı satamıyorum diye söylenmeye başlıyorlar. Halbuki fiyatı mantıklı bir araba mutlaka alıcı bulur.

Bu yazdıklarım da konu sahibine, lütfen yazarken imla kurallarına biraz daha dikkat edin.
    İnternet yüzünden gençlerimizin türkçeyi doğru kullanmayı unuttuklarını gözlemliyorum ve buna gerçekten üzülüyorum.

Selamlar

DEMEK İSTEDİĞİM TAMAMEN BUDUR DOĞRU KELİMELER SEÇEMEMİŞ OLABİLİRİM EKSİKLİKTEN DOLAYI ÖZRÜLERİMİ KABUL GÖRÜN

BURDA HİÇBİR YERDE SÖYLİYEMİYECEĞİMİZ BİR KONUYU PAYLAŞMAK İSTEDİM AÇIKÇASI İÇİMİ RAHATLATMAK BUNDAN DOLAYI HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMİYECEK

DAHA İYİ TELAFUZ EDEN VARSA DÜŞÜNCELERİMİ BUYURSUN YAZSIN ASIL OLAN KONUN KENDİSİDİR BENİM YAZILARIM YADA YORUMLARIM DEĞİL SELAMLAR

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.