Şimdi Ara

çookk mutlu ve umutluyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 el piyasasını yükselten galericilerin bu haline çok seviniyorum kimse araba namına bişey satamamaya başladı beter olsunlar değerinin çok üzerine çıkan rakkamlara araba satacağını sananlar adına da seviniyorum kimse bişey satamıyor

sahibinden diye iğrenç siteye göre fiyat vermeye çalışan insanlara sesleniyorum ordaki rakkamlar sanal asla satamazssınız ki satılmıyor oh olsun

herşeyin bir bedeli ve karşılığı var km sine modeline özelliklerine bakmadan herkez yüksek rakkam çekiyor

rabbime dua ediyorum her şeyin hakkıyla satılmasını nasib etsin yani hakkı olmayan rakkama ne ben nede kimse satamasın amin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidan -- 15 Mart 2012; 20:18:46 >

• son 1 senedir artan 2.el fiyatları yüzünden araba almıyorum.
    16-17 bin liralık arabanın. 1 sene önceki fiyatının üzerine 3 bin lira eklemiş durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only-e30 -- 15 Mart 2012; 17:31:56 >
  • bütün herkez bilsinki fahiş fiyatlara kimse araba satamaz kimsede almaz

böle devam ederse herkez sıfır araç alıcak faizsiz 24 ay kredi veriliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidan -- 15 Mart 2012; 20:19:07 >
  • Evet evet. Çok iyi. Sıfır araba alırız. 10 sene kullanırız. Sonra benzin döküp yakarız. Yine sıfır alırız. Böylelikle ikinci el piyasasına darbeyi indirmiş oluruz.

Ya bırakın kim kaça satarsa satsın. Almazsınız. Olur, biter. İkinci el piyasasında dönen dolap sadece fiyatta mı? Hayır. Başka konular da var. Km düşürme meselesi. Pert araç meselesi.

Bitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sidan

bütün herkez bilsinki fahiş fiyatlara kimse araba satamaz kimsede almaz

böle devam ederse herkez sıfır araç alıcak faizsiz 24 ay kredi veriliyor

herkez kendine gelsin

Öncelikle Herkez Diye Bir Kelime Yoktur Türkçede ...

Ayrıca Konu Çok Saçma.Pazardan Çürük Domates Alıp Pazarcıya Bela Okuyan Kadınlar Geldi Gözümün Önüne.
  • 2. el arabaların hiç birinin değeri yok kimse doğru bir şekilde 2. el bir araca fiyat biçemez.Dolayısıyla serbest piyasa dediğimiz durum ortaya çıkar bunun sonucunda da mal sahibi malına kendi gözündeki değeri biçer.Tüketici ise bu fiyatlar karşısında birde kendisi satılan mala değer biçer orta yolda bulusulur ve mal satılır.Normal sartlarda olması gereken budur ancak ne tüketici ne de mal sahibi malın değerini objetif bir biçimde yorumlayamaz iki tarafta kendi çıkarını düşünür sonuç olarak böyle konular açılmış olur.
    Benim şahsi düşüncem budur.Konuyu açan arkadaşa taş atmak nıyetınde bir yazı değildir.

SAYGILAR
  • 2. el piyasasıda durmuş durumda.

Bende mutluyum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen hafta Pazarda 2004 Model Megane 1 Boyasızmış 23.900'e anlaşıyorlardı galericide bir ballandırıyor zor tuttum kendimi.(Dayak yerdim kesin)

Bazı araçlar için dediğiniz doğru.Ancak değerinden fazla rakama satılan çok araç var devamlı şahit oluyorum. Bazen uygun araçlar buluyorum ancak içime sinmiyor aradığım aracın uygun ve temizini aylardır bulamıyorum.

Rakamların düşmeye niyetide yok gibi ama dediğini sitede pazarlık olayı çok fazla.Arkadaşım 26.500 olarak ilan verdi.22.500 e anlaşmışlar boyasız kazasızdır arabası.ancak bakıyorum onun ayarında arabalar 28.000'den aşağı yok ama aylardır ilan bekliyor.
  • benim sitemim şuna kim kaça satarsa satsında dengesizlik şurada 2008 model 30 000 km de opel astra var, diyelimki 280000 tl civarı 2006 model 150 000 km astraya ve eski kasaya adam 28 000 tl aynı parayı stiyor kızdığım mesele asıl bu ve kimsede satamıyor araba pazarları dolup dolup boşalıyor ama satan yok !!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidan -- 15 Mart 2012; 20:21:31 >
  • araç alma satma kaygısız zor.
  • Bu konudan sonra 2. el piyasasinda yuzde 10 dusus olmus.
  • catir catir satiliyor temiz arabalar.sifir fiyatlari ne kadar arttiysa 2.elde o kadat artti.sanki galeriler ula bugün zam yapsak diye toplanti yapiyorlar
  • bu sidan isimli arkadaş ilkokul 2 terk sanırım.. türkçesi yerlerde geziyor..
  • sıfır araç fiyatları bi dursa yerinde...
  • adam dişlileri sıyırmış

vah vah... nasıl bir psikolojidir bu?
  • ilkokul 1 terk sıyırdım kocum itiraz edenler kesin galericidir :))))) 2.el yüksek fiyata alında kaçsın ozaman
  • Temiz araçlar öyle hızlı satılıyor ki, ilanı üç gün bile durmuyor.
  • 10 liralık mala 15 isteyenler dolu dediğiniz gibi fakat nereye kadar böyle gidecek !
  • Ben galerici Recep Bey,bu konuyu gördükten sonra fiyatları indirdim beklerim.
  • afferim sana recep bey herkez senin gibi olsa sorun yok zaten
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.