Şimdi Ara

COOL STORY ANLATIYORUM BEYLER GELİN(GERÇEKLİK İÇERİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5 sene önce yaz okulu için Amerika'ya gitmiştim, uçakla tabi. Gittiğim okulda 3 tane daha türk vardı, 3 kız, kızlar 15 yaşında ben de 15 tabii. Ben okula gittim böyle saf saf takılılıyorum işte. Neyse beyler işte ben okulda ruslarla falan tanıştım onlara Türk olduğumu söyledim. Onlarda bana burda 3 tane daha Türk kız olduğunu soylediler bizi tanıştırdılar beyler. Kizlar 3 arkadas bebekliklerinden beri tanisiyorlarmis iste ben kaynastim bunlarla onlarda bende, tip te var biraz işte beyler kizlar zengin kiziydi din iman ahlak yoktu hic birinde yani daha rahatlardi. Ben bunların odasına giriyordum normalde kizlarin erkeklerin veya tam tersi olmasi yasak tabii. Ben bir turk daha buldum erkek bu bunu da kizlar ile tanistirdim. 2 ye 3 grup beyler. İste artik kampın son iki gunu falandi ben diger erkege " yaprağım bu son şans dedim kizlara vodka bira falan aldik ve kizlarin odasına gittik kizlarda disari çıkacaklarmış üstlerini değişiyorlardı bir girdik kizlar don sütyen bakmamazliktan geldik kizlarda biz gelince tekrar pijamalarını giydi diger arkadasin kulagina " yaprak sise çevirelim cesarette pislik yaparız pezot dedim" Kizlar vodka ve birayı gördü direk verdik tabii kizlar da saf miydi salak miydi anlamadık sonra arkadasa fisildadim "icme kanka yoksa sende gidecem bide senle ugrasamam " dedim. iste amacımız soruyu arkadasin sorması benimde cevaplamamdi çevirmede artik kizlarin kafasi iyiyken geldi sans iste, bizde planı ortaya koyduk kizlar coktan uçmuş iste ben de ilk deneyimimi yaşayacaktık kizi soydum kiz gayet istekliydi ve kizla iliskiye girdim. Kiz bakire degildi rahat oldu ben bunu yaparken diger arkadasim 2ye 1 almisti kizlari tabi Hic aklımızda yok ogretmen falan. o anda 10 dakika falan yiyistik seks meks sonra, bir anda kapi acildi direktör geldi o anda ben TUVALETTEYDİM tabi. sans bu ya tuvaletin diger kısmında da Rus kizlar vardi onlara yalvardım o adaya gectim sonra arkadasim anlattı direktör ise o 3 kisiyi almis disipline götürmüş malesef. Neyse iste ben Rusların odasına girdim tabii ruslarla da bı iki sey yaptim.

En son dönerken o kizlarla beraber ucaktaydik ama kizlar utançlarından kimseye bakamıyordu acımıştım kiza. Simdi o kiz en yakin arkadasim beyler. Hatta beraber ayni evde yasıyoruz , yakin zamanda da evleneceğiz, kiz bı tek benle
    iliskiye girmedi bakire degildi ama
    umrumda degildi. Kiz temiz
    kizdi, o Zamandan itibaren
    beni hic birakmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler bir bakin ya o kadar yazdik

• Csb olduğunu yazdığın için okuyacaktım ama çok uzun , 4-5 satıra düşür en azından .
  • Kötü

• yaz okulu için amerika ' dan sonrasın OKUMADIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güven* -- 9 Eylül 2012; 22:36:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AğzıAçık

yaz okulu için amerika ' dan sonrasın OKUMADIM

niye ki la, gayet olabilecek bisey

• İnandım lan valla bak yorumları okuyunca anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: senvo1

İnandım lan valla bak yorumları okuyunca anladım

sevindim hocam

• ondan sonra evlendiniz kız müslüman oldu 5 vakit namazını eksiltmeden kılmaya devam etti, kuranı hatim etti o kadar ileri gitti ki diyanet işleri başkanı oldu...

fena değil di bence
  • DH CSB EKİBİ NERDESİNİZ BEYLER

• Çok uzun be üşendim.
  • Olmamış daha iyilerinide gördük
  • CS de kalmış bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.