Şimdi Ara

Cool Story Bro'nun tam anlamı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aklıma takıldı. Bu Cool Story Bro demek okumayın saçmalık anlamına mı geliyor yoksa inanmadım bu uydurma bi hikaye anlamına mı geliyor. Bana ikincisi gibi geldi ama forumda ilkiymiş gibi kullananlar var nedir bu işin aslı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel Hikaye Kardeşim demek

• MEB'in neden ingilizce derslerini ilkokul dördüncü sınıftan birinci sınıfa almak istediğini şimdi daha iyi anlıyorum
  • Soğuk hikaye Karşim xD
  • Serin hikaye abicim
  • Güzel hikaye yazmışsın ama gerçek olduğuna inanmıyorum anlamında kullanılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xinu

MEB'in neden ingilizce derslerini ilkokul dördüncü sınıftan birinci sınıfa almak istediğini şimdi daha iyi anlıyorum

İngilizcem çok iyi değil kabul ediyorum ama sorum ingilizce kısmıyla alakalı değil ben forumda farklı anlamlarda kullanımdan bahsediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl desem yani, Storyler arasında en cool olanı gibi birşey, anlıyorsun di mi beni bro.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Güzel hikaye yazmışsın ama gerçek olduğuna inanmıyorum anlamında kullanılıyor.

Bende böyle olduğunu düşünüyorum ama bazı arkadaşlar saçma olmuş zaman kaybı okumayın anlamına geliyor diyor öyle kullanıyor yani her csb kötü olacak diye bir şey yok güzeli de olabilir
  • Serin hikaye bilader
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.