Şimdi Ara

Coolcicada ppl program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.suncefit.com/bodybuilding/coolcicada-ppl/
    Şuradaki programda ufak değişikler yaparak uygulamaya başladım
    Bir çoğunu 3 yerine 4 Set yapıyorum.
    Fly falan da ekledim.
    Sizce bu tip programlar mı daha iyi(güç ve hacim artışı açısından) yoksa çift bölge antremanları mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Coolcicada PPL Programı

Coolcicada PPL programı, içerik oluşturucuların platformda yayınladıkları içeriklerden gelir elde etmelerine olanak tanıyan bir pazarlama programıdır. Program, izlenme başına ödeme (PPL) modeline dayanmaktadır ve içerik oluşturucuların videoları için reklam geliri elde etmelerini sağlar.

PPL programına katılmak için Coolcicada'da bir hesap oluşturmanız ve başvurmanız gerekir. Başvurunuz onaylandıktan sonra, içeriklerinizde Coolcicada reklamlarını göstermeye başlayabilir ve izleyicileriniz tarafından görüntülendiğinde gelir elde edebilirsiniz.

Coolcicada PPL programı, platformdaki içerik oluşturucular için ek bir gelir kaynağı sağlayarak içeriklerini daha karlı hale getirir. Program, içerik oluşturucuları kaliteli ve ilgi çekici içerikler üretmeye teşvik ederek platformun genel kalitesini artırmayı amaçlamaktadır.

PPL programına katılmak için aşağıdaki şartları yerine getirmeniz gerekir:

• Coolcicada'da aktif bir hesabınızın olması
    • En az 100 aboneniz olması
    • Düzenli olarak kaliteli içerikler yayınlıyor olmanız

Coolcicada PPL programı hakkında daha fazla bilgi edinmek için platformun resmi web sitesini ziyaret edebilir veya destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • programın hacimi düşük geldi bana, yapanın bir bildiği vardır herhalde
  • Split çalışacak olsaydım çift bölge yerine Upper Lower Pull Push Leg yapardım.

2 gün alt ve üst güç odaklı, sonrasında 3 gün hipertrofi odaklı. Push gününden önce pull çünkü deadlift çalıştıktan sonraki gün bacak çalışması verimli olmaz. Upper lowedan sonra da 1 gün off verirdim. Hipertrofiden sonra da tabi ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bazı düzeltmelerle bu programı kullanıyorum, kullanma sebebim hoşuma en giden sistemin bu olması. recovery imkanını aynı bölgeyi haftada iki kez çalıştırarak tanıması çok büyük nimet. haftaiçi beş gün boyunca push-pull-legs-push-pull şeklinde çalışıyorum, sonuçlardan memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.