ben mesajı atıncaya kadar sen asus almışsındır ama yinede cevapsız kalmasın. Üstünde gelen psu kendine ait cooler master marka ve yazan ise 430 real 450 max. Sessizliğe gelince daha önce asus ve aopen kullandım. Asusla aynı aopen dan sessiz. Psu üstünde 8'' fan var.! CM e güvenim vardı birdaha kazandı güvenimi.
Yoo ben kasa falan almadım ki nerden çıkardın Neyse bu arada 8'' derken 80lik fan mı demek istedin anlayamadım açıklar mısın ? Birde şu PSU dan gelen kablolarlarda kaç tane dvdrom a takılan güç jagından var?4 mü?
Teşekkürler.
2 sata çıkışı yanılmıyorsam 6 tanede normal dvd cd romlara takılan jacklardan var. 8 derken evet 80 lik küçük fan var psu da yani standart.
duman kasan hayırlı olsun
sanırım sonunda bende aradığım kasayı buldum, inceleme çok yararlı oldu, çok tsk ediyorum bi de inventus dan PSU suzunu alabilirsem çok iyi olucak(keşke sende böyle yapmayı düşünseydin, tabi yine sen bilirsin) orjinal gelen fanlara ilave harddisk yanına gelen 12" lik bi fan+bi de PSU sunu ayrı almayı düşünüyorum, o zmn değmeyin keyfime :)
quote:
Orjinalden alıntı: poseidongs
sanırım sonunda bende aradığım kasayı buldum, inceleme çok yararlı oldu, çok tsk ediyorum bi de inventus dan PSU suzunu alabilirsem çok iyi olucak(keşke sende böyle yapmayı düşünseydin, tabi yine sen bilirsin) orjinal gelen fanlara ilave harddisk yanına gelen 12" lik bi fan+bi de PSU sunu ayrı almayı düşünüyorum, o zmn değmeyin keyfime :)
Ben Cooler Master i geçen gün daha sordum INVENTUS'a gittiğimde ellerinde yok, gelir mi diye sordum bilgileri yokmuş, yani kısa vadede orda olacagını pek sanmıyorum ama bulursan bizleri de haberdar et lütfen
Saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: eozen81
quote:
Orjinalden alıntı: poseidongs
Ben Cooler Master i geçen gün daha sordum INVENTUS'a gittiğimde ellerinde yok, gelir mi diye sordum bilgileri yokmuş, yani kısa vadede orda olacagını pek sanmıyorum ama bulursan bizleri de haberdar et lütfen
Saygılar
hadi ya, işte bu kötü haber bende bi görüşeyim bakalım bana ne diyecekler, tek bulalımda haberdar etmek sorun değil, ederim tabiki
duman64 kasandan memnunmusun kısaca ,,, sessizliği , performansı , herşeyiyle nasıl yani ??
duman64'e pm attım, sağolsun cevapladı. Kasadan memnun olduğunu, sessiz çalıştığını söyledi. Ben de kasayı bir hafta içerisinde alıyorum. Psu'sunu beğenmezsem değiştiririm.
quote:
Orjinalden alıntı: fatiharikan duman64'e pm attım, sağolsun cevapladı. Kasadan memnun olduğunu, sessiz çalıştığını söyledi. Ben de kasayı bir hafta içerisinde alıyorum. Psu'sunu beğenmezsem değiştiririm.
Şimdiden hayırlı olsun incelemelerini ve duman gibi detay resimlerini bekleriz
Ancak alternatif olması açısından belirtiyorum herkese ASUS TA9A1 i ve ASUS 450 W forumda video incelemesi de olan PSU yu toplamda 90$ + KDV ye mal ederek (nakit) alabilirsiniz yani bu kasanın alternatifi olarak
Asus TA9A1'i Ankara'da Psusuz olarak alacağım bir yer yok ne yazıkki.
quote:
Orjinalden alıntı: fatiharikan
Asus TA9A1'i Ankara'da Psusuz olarak alacağım bir yer yok ne yazıkki.
Bende öyle sanıyordum
INVENTUS'da 34,99 $ + KDV den satıyorlar PSU suz
Saygılar
Inventus Ankara'da olmadığı için internetten alışveriş yapmak istemiyorum.
Apex'in sitesindeki CM Centurion 534 incelemesini gördükten sonra CM almaya karar verdim. 10 üzerinden 7 almış ve onaylanmış bir ürün. Soğutması iyi olarak yorumlanmış.
quote:
Orjinalden alıntı: fatiharikan
Inventus Ankara'da olmadığı için internetten alışveriş yapmak istemiyorum.
Apex'in sitesindeki CM Centurion 534 incelemesini gördükten sonra CM almaya karar verdim. 10 üzerinden 7 almış ve onaylanmış bir ürün. Soğutması iyi olarak yorumlanmış.
Internetten yapmak zorunda değilsinki, sen almaya niyetliysen ara Meltem Hanımdı sanırım görüş havale ile bile alabilirsin, Forumdan bir çok arkadaşında dogrulayacagı gibi INVENTUS dan sağlam bir firmada burda bulamazsın,
Saygılar
güzel kasa güzel fiyat alana hayırlı olsun
psu fanı 12 cm olsaymış keşke
Bugün sistemi toplatıyorum, yarın elimde olacak.
Cm Centurion 534 aldım, vatana millete hayırlı olsun.
Yarın gözlemlerimi yazarım.
Şimdiden Hayırlı Olsun.
Resimleride Bekleriz...
quote:
Orjinalden alıntı: phobia
psu fanı 12 cm olsaymış keşke
yok artık leboran James
Hayırlı olsun kardeş,gerçekten çok uygun ve kaliteli bir ürün. Acele etmeyip 2 ay daha bekleseydim bende kesin bu ürünü tercih ederdim..
LC Power 550W 12cm + CHENBRO PC 611-63 + AC 12cm Egsoz Fan = 200 YTL'ye almıştım.. Şimdi Cooler Master Centrıon'ı görünce kendimi çok tuhaf hissettim be abi..
quote:
Orjinalden alıntı: Hakan_deniz
Hayırlı olsun kardeş,gerçekten çok uygun ve kaliteli bir ürün. Acele etmeyip 2 ay daha bekleseydim bende kesin bu ürünü tercih ederdim..
LC Power 550W 12cm + CHENBRO PC 611-63 + AC 12cm Egsoz Fan = 200 YTL'ye almıştım.. Şimdi Cooler Master Centrıon'ı görünce kendimi çok tuhaf hissettim be abi..
Bence 200 ytl çok değil, Keza LC Power 120 YTL civari Chenbro 611-63 65 YTL civarı AC Fanda 20 ytl desen toplamda 205 YTL yapar zaten
Cooler Master 534 ise 450W psu ile satılıyor.
Bu arada LC Power'den memnun musun sesi falan nasıl ?
quote:
Orjinalden alıntı: eozen81
quote:
Orjinalden alıntı: Hakan_deniz
Bence 200 ytl çok değil, Keza LC Power 120 YTL civari Chenbro 611-63 65 YTL civarı AC Fanda 20 ytl desen toplamda 205 YTL yapar zaten
Cooler Master 534 ise 450W psu ile satılıyor.
Bu arada LC Power'den memnun musun sesi falan nasıl ?
LC POWER'dan memnunum kardeş , oldukça sessiz çalışıyo
@hakan yaw burdan konuşmakda garip olacak keşke bir inceleme de sen yapsaymışsın
PSU dan gelen kablolardan kaçar adet var örneğin cddvd rom güç jaglarından mesela vs...
Dediğim gibi incelemen varsa link verirsen ordan devam edelim