Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 COOLER MASTER F430 ELİTE MID TOWER KASA + AKASA KASA Satın Al 24 Eylül 2017 15:11 1 1 COOLER MASTER F430 ELİTE MID TOWER KASA + AKASA KASA Merhaba arkadaşlar,Uzun süre kullandığım Cooler Master F430 Elite Mid Tower kasamı satmak istiyorum, yanında da kullanmadığım boş vaziyette duran Akasa marka modelini bilmediğin yine Mid Tower kasayı ücretsiz olarak vermeyi düşünüyorum.Kasa'nın yan camını kendim yeniden çizerek pleksi malzemeden kestirerek, üzerine Autobot Logosu işletmiştim, alttan veya üstten led ışık çarptığında çok güzel duruyor. Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 60 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Advanced Edition 8GB GDDR5X **MSI GTX 980 GAMING, Geforce, 4GB, DDR5, 256 Bit** ROCCAT SYVA IN-EAR KULAKLIK COOLER MASTER F430 ELİTE MID TOWER KASA + AKASA KASA