Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 **MSI GTX 980 GAMING, Geforce, 4GB, DDR5, 256 Bit** Satın Al 23 Ekim 2018 16:04 1 1 **MSI GTX 980 GAMING, Geforce, 4GB, DDR5, 256 Bit** Tertemiz durumda, Kutu içerikleri mevcut, hiç bir problemi olmayan ekran kartımı satmak istiyorum. Pazarlık Payı Vardır. Gereksiz ve anlamsız tekliflerle gelmeyiniz. Özelliklerini herkesin bildiği gereksiz detayları paylaşmak istemedim, kartın fotoğrafları aşağıdaki gibidir.Sadece oyun oynamak için kullanıldı, mining vs işlerine hiç bulaşmadım.İstanbul içi elden teslim tercih sebebimdir, karşılıklı güven problemi olmadan ürünü alabilmeniz için. Kadıköy, Acıbadem, Kozyatağı, Ataşehir elden teslim yapabilirim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Ataşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Advanced Edition 8GB GDDR5X **MSI GTX 980 GAMING, Geforce, 4GB, DDR5, 256 Bit** ROCCAT SYVA IN-EAR KULAKLIK COOLER MASTER F430 ELİTE MID TOWER KASA + AKASA KASA