Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

Orijinalden alıntı: kalcho

temizlik ve kablo toplama yeni bitti
    öncesi
     Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...
    sonrası
     Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...
    sonuç (sistem boşta,stock fanlar + 140mm corsair pencere fanı)
    oğlum merhaba de abilere

olmuş mu? biliyorum daha yolun başındayım ama iyi bi başlangıç sanırım

Fena sayılmaz, alta sıkıştırdığın kabloları da anakartın arkasında toplayabilirsen daha iyi olur. HDD ile ilgili kabloları da kıvırarak kafesin altındaki yere saklayabilirsin.
    Güle güle kullanın sistemi.

Dediğim gibi hem ilk hemde elde hiç malzeme yok üstün körü gece vakti anca bu kadar yapabildim hafta sonu tekrar bakıcam artı makina 1 seneden fazladır bende yeni değil ama toz temizliğinden başka bişi yapmamıştım yeni yeni başladım kurcalamaya öneriler için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

İlk haline göre daha iyi olmuş tabi ama dahada güzel olabilir biraz daha özenle İlk sayfadaki resimlere bakabilirsin bu sayfanın üst tarafındada vardı benim son eklediğim resimler bu arada ortamında güzelmiş

sağol hafta sonu tekrar kurcalıycam ortam demişken görünmeyenide paylaşıyım odaya da yapıcaklarım var ama işte zaman.
    buda gece (oyun) modu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalcho -- 20 Ağustos 2014; 1:48:22 >

• Güzel ancak ayakların masaya değmiyormu yani rahatsız olmuyormusun orada otururken
    bu kasanın fanları özellikle ön ve üst taraftakiler piyasadaki en sessiz 200mmlik fanlardan büyük ihtimal ile işlemci fanıdır ses çıkaran
  • Crysis 3u flan aciyorum fanlara kulagimi koyup dinliyorum cok cok fazla ses cikariyor islemci soguyamadigi icin diger yuksek devirde calisiyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksine arada koltuğu yatırıp arkaya doğru orta bölüme ayaklarımı bile uzatıyorum

• kalcho kullanıcısına yanıt
    Keyif yapıyorsun yani oda güzel
  • Arkadaşlar içine r9 290 sığmaz galiba kartın boyu 31 cm ??

• benberkk B kullanıcısına yanıt
    Sığar önceki sayfaya dikkatli bak bir resim paylaştım o şekilde yaparsan çok rahat sığar
  • quote:

Sığar önceki sayfaya dikkatli bak bir resim paylaştım o şekilde yaparsan çok rahat sığar

bu kasaya dar ufak deyip laf atanlar utansın.
  • Gayet yeterli bir alana sahip kasa tabi üst seviye sıvı soğutmalar için pek uygun değil onun dışında her ihtiyacı karşılayacak türden
  • Aldığımda yanında 2 tane fanıyla geliyor değilmi ? Tavan ve yan panelede isteğe bağlı olarak fan takabiliyoruz değilmi ?

• Bende advance modeli var 3 fanla beraber cikti.

Advanced modeli 3 fanla geliyor plus modeli 2 diye biliyorum
  • Peki fazladan fan takma olanağım varmı haf 912 plus a ?

Yanlışım var ise düzeltin ama hatırladığım kadarı ile plus modelinin ön tarafında 200mm lik ve arka tarafında 120mm lik bir fan mevcut eğer ilave fan eklemek istersen yan kapağa 120 veya 140mm lik bir fan takabilirsin ayrıca kasanın üst tarafınada 2x120 ya 1 adet 200mmlik fan takabilirsin
  • merhaba arkadaşlar.

Ben de bu kasayı almayı düşünüyorum ve iç kısmını şununla kaplayıp 9 tane fanın sesini az da olsa azaltmayı düşünüuyorum. sizce mantıklı mı?

http://www.hepsiburada.com/liste/mxs-isi-su-ses-yalitim-rulosu-90f6045/productDetails.aspx?productId=otm90f6045&categoryId=20035748#Gorseller
  • Merhaba Arkadaşlar,

Çoğunuz HAF 912 kasanıza 240mm veya 280mm radyatör takarken sorun yaşıyorsunuz, bunun için Cooler Master 280L sıvı soğutma sistemi kullanılarak kasaya güzel bir mod çalışması yapıldı. Yarın facebook sayfamızda detayları bulabilirsiniz... https://www.facebook.com/CoolerMasterTurkiye

HAF 912 , 280L, X99 anakart ve GTX 970 ekran kartı kullanılarak toplan sistem montaj videosu...
  • Coolermaster_Türkiye kullanıcısına yanıt
    Video yarınmı eklenecek Güzel olacak gibi bakalım
  • quote:

Video yarınmı eklenecek Güzel olacak gibi bakalım

Evet yarın eklenecek
  • Coolermaster_Türkiye kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkürler isterseniz facebook sayfasına bu konuyuda ekleyebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.