Bildirim
Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (184. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Güzel ancak ayakların masaya değmiyormu yani rahatsız olmuyormusun orada otururken
bu kasanın fanları özellikle ön ve üst taraftakiler piyasadaki en sessiz 200mmlik fanlardan büyük ihtimal ile işlemci fanıdır ses çıkaran -
Crysis 3u flan aciyorum fanlara kulagimi koyup dinliyorum cok cok fazla ses cikariyor islemci soguyamadigi icin diger yuksek devirde calisiyor olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aksine arada koltuğu yatırıp arkaya doğru orta bölüme ayaklarımı bile uzatıyorum
Keyif yapıyorsun yani oda güzel -
Arkadaşlar içine r9 290 sığmaz galiba kartın boyu 31 cm ??
Sığar önceki sayfaya dikkatli bak bir resim paylaştım o şekilde yaparsan çok rahat sığar -
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
Sığar önceki sayfaya dikkatli bak bir resim paylaştım o şekilde yaparsan çok rahat sığar
bu kasaya dar ufak deyip laf atanlar utansın. -
Gayet yeterli bir alana sahip kasa tabi üst seviye sıvı soğutmalar için pek uygun değil onun dışında her ihtiyacı karşılayacak türden -
Aldığımda yanında 2 tane fanıyla geliyor değilmi ? Tavan ve yan panelede isteğe bağlı olarak fan takabiliyoruz değilmi ?
Bende advance modeli var 3 fanla beraber cikti.
Advanced modeli 3 fanla geliyor plus modeli 2 diye biliyorum -
Peki fazladan fan takma olanağım varmı haf 912 plus a ?
Yanlışım var ise düzeltin ama hatırladığım kadarı ile plus modelinin ön tarafında 200mm lik ve arka tarafında 120mm lik bir fan mevcut eğer ilave fan eklemek istersen yan kapağa 120 veya 140mm lik bir fan takabilirsin ayrıca kasanın üst tarafınada 2x120 ya 1 adet 200mmlik fan takabilirsin -
merhaba arkadaşlar.
Ben de bu kasayı almayı düşünüyorum ve iç kısmını şununla kaplayıp 9 tane fanın sesini az da olsa azaltmayı düşünüuyorum. sizce mantıklı mı?
http://www.hepsiburada.com/liste/mxs-isi-su-ses-yalitim-rulosu-90f6045/productDetails.aspx?productId=otm90f6045&categoryId=20035748#Gorseller -
Merhaba Arkadaşlar,
Çoğunuz HAF 912 kasanıza 240mm veya 280mm radyatör takarken sorun yaşıyorsunuz, bunun için Cooler Master 280L sıvı soğutma sistemi kullanılarak kasaya güzel bir mod çalışması yapıldı. Yarın facebook sayfamızda detayları bulabilirsiniz... https://www.facebook.com/CoolerMasterTurkiye
HAF 912 , 280L, X99 anakart ve GTX 970 ekran kartı kullanılarak toplan sistem montaj videosu... -
Video yarınmı eklenecek Güzel olacak gibi bakalım -
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
Video yarınmı eklenecek Güzel olacak gibi bakalım
Evet yarın eklenecek -
Peki teşekkürler isterseniz facebook sayfasına bu konuyuda ekleyebilirsiniz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X