Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi fikir :) bazen Fb sayfamıza DH forumdaki kullanıcı külüplerinin forum linklerini ekliyoruz, bu konuyu eklememiştik sanırım, ekleyeyim.
  • Coolermaster_Türkiye kullanıcısına yanıt
    Faydalı olur ilk sayfada kullanıcı resimleri filan var
  • Arkadaşlar kasa ile gelen psu yandı.
    750 watt fiyat/performans ups önerebilirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAF 912 kasamıza 280mm radyatörlü CM Nepton 2980L sıvı soğutma montajı ve X99 anakartlı DDR4 bellek kullanılan üst seviye sistem.

http://www.youtube.com/watch?v=_P-T4SmPU1c&list=UU-gs6ml23jQKvLC86LzpQ0g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coolermaster_Türkiye -- 24 Eylül 2014; 20:44:37 >

Tamamını izleyemedim ama gerçekten çok güzel olmuş kasa biraz küçük gelsede üstesinden gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Tamamını izleyemedim ama gerçekten çok güzel olmuş kasa biraz küçük gelsede üstesinden gelmiş

Ben de biraz önce izledim, şahsen beğendim, mantıklı bir mod olmuş. Kasaya zarar verilmeden düzgün yapılmış.
    Evet bende üst taraftan keserler dedim ama olduğu gibi sağlam bir şekilde taktılar
  • HAF 912 & NEPTON 280L moddaki aşamaları bir albümde toplamaya çalıştık;
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.926988943981209.1073741872.634520096561430&type=1

Detaylar için videoyu izleyebilirsiniz.
    Bence o sisteme haf X çok daha iyi olurdu ama mod severler için güzel bir çalışma olmuş
  • Psu icin fan nerden alabilirim
    Gx 750 nin icindeki fanin kablosu yanmaz kablo
    Yani yanmaz kablolu 12 cm lik fan lazim

O degilde gx 750 nin icini actigimda kullanilan malzemelerin kalitesi pek iyi degildi
    Hatta icindeki fan cooler master bile değildi dandik bir fandi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etyemez -- 27 Eylül 2014; 21:25:00 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle güç kaynağının içindeki fan Cooler Master fanıdır kendi üretimi başka bir fan değil yani Kalite konusunda birşey diyemem o konuda pek tecrübem yok bakarak anlayamam yani zaten ben başka bir psu kullanıyorum bu soruya detaylı cevap verebilecek temsilci var ona danışabilirsin
  • Bu kasadan satmak isteyen varsa alabilirim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alcest kullanıcısına yanıt
    Bir önceki sayfada gacvokem nickli arkadaş satıyordu bir bak istersen ayrıca ikinci el bölümünede bir göz gezdir derim geçenlerde gördüm satan biri çıkıyor illaki takip etmek gerek
  • quote:

Öncelikle güç kaynağının içindeki fan Cooler Master fanıdır kendi üretimi başka bir fan değil yani Kalite konusunda birşey diyemem o konuda pek tecrübem yok bakarak anlayamam yani zaten ben başka bir psu kullanıyorum bu soruya detaylı cevap verebilecek temsilci var ona danışabilirsin

başka markanın daha önce hiç duymadığım bir markaya aitti sanırım uzakdoğu
    fanın aynısından bulamadığım için fanı değiştirmedim söküp yağladım
    keşke ss alsaydım ama farkılı bir markaya aitti fan.
  • etyemez kullanıcısına yanıt
    İçindeki fan bu değilmiydi bu fan kendi üretimi cooler masterın
  • quote:

İçindeki fan bu değilmiydi bu fan kendi üretimi cooler masterın

buda değildi
    yada farklı markalar altında üretiyor/ürettiriyor olabilir
    ama kalite sıfırdı
    hem fanın hemde kompenentlerin

• Fotoğraf çekseydin keşke bu psu nun incelemelerinde bu fan var hep ve kendi üretimi cooler masterın sendeki fan neymiş bende merak ettim şimdi
  • Maksimum ekran kartı uzunluğu nedir kasanın, 30 cm' lik bir Gigabyte g1 GTX 970 incelemesi rahatlıkla takabilir miyim?
    http://www.guru3d.com/index.php?ct=articles&action=file&id=12834

Edit: 40 cm ye kadar sorun yok gibi.
    http://www.coolermaster-usa.com/landing/haf912/faq2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 26 Kasım 2014; 10:03:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet 39 Cm alan var ekran kartı için hdd kafesini çıkarırsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 27 Kasım 2014; 0:12:16 >
  • arkadaşlar ön panel fanının kontolünü nasıl gerçekleştiricez... bağladım sabit bir hızda dönüyor ama asus kontrolde göremiyorum...
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.