Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fan anakartamı bağlı yoksa güç kaynağınamı
  • Bu da benim bebeğim...

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_korn -- 1 Aralık 2014; 23:24:09 >

• e_korn E kullanıcısına yanıt
    Mükemmel yarın detaylı bir anlatım bekliyorum senden neler yaptığına dair
  • İşlemci :Amd Fx 6100 Six core
    Anakart :Gigabyte GA-970A-D3 (rev. 3.0)
    Ram :Gskill 8 Gb Ripjawsx DDR3 1600MHZ
    Ekran Kartı :Asus GTX770 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit
    Ssd :Kingston Hyperx 3k 120 gb
    Hdd :WD 1 Tb 7200 Rpm + Seagate 1tb 7200 Rpm
    Power :COOLER MASTER GX-2 80PLUS 750W
    İşlemci Soğutucu :Cooler Master 412s

Ve en iyisi

Kasa : Cooler Master Haf 912...!!!

Kasa düz 912 modeli. İçi tamamen boyandı ve belli yerler karbonla kaplandı. İşlemci soğutucunun sol tarafında, optik disk yuvasında ve önde 2 olmak üzere kasada toplam 4 adet Cooler Master Blade Master 120 fan var. İşlemci ısısı 45 dereceyi görmediği sürece fanlar aktif olmuyor ki günlük kullanımda kasanın ses oranı sıfıra yakın. Yakın bir zamanda combo2009 nickli abimden aldığım kablo sleeve'leri eklendi. Durmak yok daha da yapılacak bir sürü iş var ...!!!

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_korn -- 2 Aralık 2014; 0:04:09 >

Çok güzel olmuş peki karbonu nereden temin ettiniz
  • Site ismi vermek serbest degilmi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet yazabilirsin
  • Gittigidiyor'dan temin edilebilir farklı renkleri de mevcut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Peki sağol
  • Arkadaşlar bende bundan almayı düşünüyorum nasıl iyimi?Isınıyor mu?
  • Arkadaşlar bende bundan almayı düşünüyorum nasıl iyimi ısınıyor mu?
  • serhat58ist S kullanıcısına yanıt
    Isınma yok çok iyi soğutmaya sahip kasaiki tane 200mm ve bir tanede 120mm lik olmak üzere 3 fanla geliyor
  • Peki bütün ekran kartları sığar dimi 3 fanlı bile.Birde montajı kendim yapıcam zor bir işmi.
    Ekran kartının boyu önemli 390mm ye kadar destekliyor bende ilk defa bu kasada yapmıştım montajı biraz uğraştırıyor dikkatli bir şekilde yaparsan sorun olmaz
  • Yani yapabilirim dimi?Ben kasa toplıycam ama gigabyte mı Msi alsam bilemedim gönlüm msi'da o daha iyi gibi geliyor Gtx 970.
    Ekran kartı konusunda dikkat et özellikle son zamanlarda Gtx970 lerde aşırı derece CW sorunu ortaya çıkıyor biraz şans işi eğer ben alacak olsaydım sanırım Zotac GTX970 AMP! Extreme Edition modelini alırdım yada GİGABYTE GTX 970 G1 modelini
  • Msi önermiyon yani ben sadece asus'da çok var biliyorum cw.Arasında çok yok 200 lira var.Sadece Asus'la Msi Türkiye'ye destek veriyor ondan.Peki nasıl bu kart iyimi?Belirli bir ısıya varmadan çalışıyomu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat58ist -- 6 Aralık 2014; 20:05:48 >
    Ekran kartı bölümüne konu açarsan düşündüğün kartları belirterek daha iyi ve detaylı yardım alırsın ben çok incelemediğim için yanlış yönlendirmek istemem seni
  • Cooler Master PLUS 912 HAF

Ekran Kartı: Asus R9 280 3 GB
    Anakart: M5A97LE R2.0
    İşlemci: AMD FX 6300 Six Core 3.5 GHz
    Ram:VENGEANCE 8 GB

Sizce ne eklemeliyim/yenilemeliyim bu sisteme ?
     Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

• Sistemin gayet güzel ilerleyen zamanda bir Ssd alırsan çok daha iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.