Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...
  • .::COOLER MASTER HAF 912 PLUS KULLANANLAR KULÜBÜ ::.

1- Ocean Mist
    2- vdtkc
    3- sphynx
    4- Amanchanamun
    5- OBLIVION007
    6- |Mavera|
    7- elektronikmühendisi
    8- mmeert
    9- gencgenc
  • @ Ocean Mist hocam benide ekleyebilirsin listeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazmi_8

@ Ocean Mist hocam benide ekleyebilirsin listeye

Ekledim..
  • Arkadaşlar idareten bir fan kontrolcü arıyorsanız silverstone fp33 var. Fanları tam kapatmıyor ancak 5-12V arası ayarlayabiliyor, 3 kanal. Basit ve ucuz birsey arayanlar için ideal. Ben siparişini verdim fan devrinde sorun yaşayanlara tavsiye ederim. facebooktan takip ederseniz siteyi 20TL ye geliyor. Ayrıca bir de 200mm megaflow kırmızı siparişi verdim biyotikten. Gelince fotoları eklerim siteye.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2686
  • bence fan kontrolcü çok gereksiz,ancak NZXT Sentry LX fan kontrolcü bulursam bitek onu alırım .20 cmlik fanda gayet iyi oluyo bende almıştım taktım tepeye.
  • Bence de fan kontrolcü gerekli. hem kasada güzel duruyor hemde işlev olarak kullanışlı. Bende bulursam lamptron fc5v2 almak istiyordum ancak 20 tl ye bunu bulunca alasım geldi, idarelik bir süre kullanırım. tepe fanı iyi olacak kanımca ben de dayanamadım aldım...
  • ben de almayı düşünüyordum geçenlerde ama fiyat artınca vazgeçmiştim. Inventus eski fiyattan satıyor şu anda kasayı;
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3515

Şu an CM CAC-T05 kasa kullanıyorum. Sadece önde 8mm, arkada 12mm fan var. Kasanın içi sıcak gibi, özellikle amd 955be işlemcim sunbeam ccf soğutucuya rağmen tam soğuyamıyor. Bu kasaya geçsem(+200 mm üste fan alacağım, +140mm yan kapağa da alabilirim belki) sıcaklıklarda belirgin bir fark oluşur mu acaba? Bir de ön fanda ses var şeklinde yorumlar yapılmış. Cidden çok mu rahatsız edici bir gürültüsü var? Görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Benim öndeki fan da hic ses yok ama bazı arkadaslarda ses yapıyormus, anakarta baglı benim fanlar simdilik belki devir ayarı yapıyordur anakart. ben cok memnunum kasadan. üst fanı yeni sipariş verdim p.tesi gelecek sıcaklık farkını vs.. yazarım gelince. bi iki de yeni foto koyabilirim belki.

Eski kasaya göre sıcaklıklarda düşüş yaşayacagını düşünüyorum eLmrCh
  • vay be inventus eski fiyattan satıyo,ama artık çok geç biz kazığı çoktan yedik
  • ya arkadaşlar inventustan+ 200 mm fanlı modelini alıpta kullanan arkadaş var mı? fan takılı mı geliyor yoksa kendimiz mi takıyoruz ? Ayrıca xigmatek 200 mm fannın performansı nasıl ? cevaplayan olursa sevinirim.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3641
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastoutlaw

ya arkadaşlar inventustan+ 200 mm fanlı modelini alıpta kullanan arkadaş var mı? fan takılı mı geliyor yoksa kendimiz mi takıyoruz ? Ayrıca xigmatek 200 mm fannın performansı nasıl ? cevaplayan olursa sevinirim.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3641

fanı kendin takıyorsun,kutu içine koyuyolar. bence fansız model al,üste megaflow kırmızı ledli fan alırsın teknobiyotikten

• kardeş benide ekleyin yakında modifiyeli resimlri paylaşacağım
  • inventusun havale işlemini nasıl yapyoruz acaba yarın alayım bu kasayı.Kargo ücreti alıyorlar mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIainPROST

inventusun havale işlemini nasıl yapyoruz acaba yarın alayım bu kasayı.Kargo ücreti alıyorlar mı acaba ?

Sipariş işlemlerini tamamladıktan sonra, sana bir sipariş numarası verirler ve parayı yatıracağın banka hesap numarası, dekonta sipariş numarasını ekleyip havaleni yap hepsi bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsPraNo

kardeş benide ekleyin yakında modifiyeli resimlri paylaşacağım

Ekledim dostum, merakla bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

quote:

inventusun havale işlemini nasıl yapyoruz acaba yarın alayım bu kasayı.Kargo ücreti alıyorlar mı acaba ?

Sipariş işlemlerini tamamladıktan sonra, sana bir sipariş numarası verirler ve parayı yatıracağın banka hesap numarası, dekonta sipariş numarasını ekleyip havaleni yap hepsi bu...

siteden siparişi verdim yarın para yatıracağım fakat kargo ücreti alınıyor mu nası oluyor bilgin var mı ona göre eve para bırakacağım
  • Beni de ekleyebilirmisiniz.
    inventustan az önce sipariş verdim,
    salı-çarşamba elimde olur inşallah.
    bu arada fiyat bayağı ucuzlamış.
    kargo dahil 159 lira.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

quote:

siteden siparişi verdim yarın para yatıracağım fakat kargo ücreti alınıyor mu nası oluyor bilgin var mı ona göre eve para bırakacağım

200 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti alınmıyor, eğer geçmediysen birde tavan için 20'lik fan al...

@atakum52 ekledim dostum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 9 Mayıs 2011; 9:27:21 >

• inventusta kargo dahil 160 lira arkadaşlar.
    kargo ücreti otomatik ekleniyor.
    Bence başka yeri falan araştırmayın.
    az önce havaleyi yaptım öğleden sonra kargoya verileceği bilgisini aldım telefonla.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.