Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tornavidayla ugrasma hic vur vidayı gec gitsin daha kolay olur.
  • Dostum cevaplar için sağolasın bu işlerde acemiyim, vur vidayı geç gitsin derken anlamadım? .fanla birlikte gelen vidalar fanın deliklerine göre bayağı büyük ,yivleride yok herhalde,birtürlü içine sığmıyorlar .
  • al fanı koy yere vidaları tak çıkar,sonra kasaya takarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastoutlaw

Dostum cevaplar için sağolasın bu işlerde acemiyim, vur vidayı geç gitsin derken anlamadım? .fanla birlikte gelen vidalar fanın deliklerine göre bayağı büyük ,yivleride yok herhalde,birtürlü içine sığmıyorlar .

Vidayı delüğe denk getir fanı sabit tut bir elinle öteki elinle de tornavidayla vidayı cevirmeye basla vida yolunu acıp giriyor, ben de oyle oldu. istersen biraz sabun ya da vazelin tarzı kayganlastırıcı birseyler sürebilirsin vidaya, şaka değil ciddiyim
  • Maalesef Megaflow fandaki vida delikleri ile vidalar acaip uyumsuz yapılmış, bende ilk megaflow takmaya çalıştığımda epey zorlanmıştım. Fan yuvasına uygun gelen bir uç seçerek matkap ile vida yuvası açtım.
  • quote:

Vidayı delüğe denk getir fanı sabit tut bir elinle öteki elinle de tornavidayla vidayı cevirmeye basla vida yolunu acıp giriyor, ben de oyle oldu. istersen biraz sabun ya da vazelin tarzı kayganlastırıcı birseyler sürebilirsin vidaya, şaka değil ciddiyim

sağolun en sonunda halletim ,onların yolladığı kıytırık vidalarla değil ama ,kendim başka uydurdum.Herneyse fan takmaya 2 saat ayırdıktan sonra kasa toplamaya geçebilirim.
  • vaybe fan takmak bu kadar zormuymuş japonla yapıştıraydın
  • fan v.s. gibi aparatların kasaya uyması için aynı markayı tercih edin.
    normal şartlarda standart olması lazım veya kasa boyutuna göre fan standardı olması lazım.
    örneğin atx kasa=atx fan gibi.
  • Toz filtresini nerden aldın, foto ekleyebilir misin?
    Orijinalden alıntı: AIainPROST

Kasanın üstünde fan olmadığı için oraya sık işlenmiş toz filtresi taktım hava girişini engellemiyor cpu boşta 43 derece gpu 24 derece ve civarında dolaşıyor.Kasa niyeyse gözüme baya bi büyük gözüktü geniş bi kasa yani
  • sineklik takmıştır
  • Arkadaşlar kasayı güç bela topladım .Şimdiye kadar birtane sorunla karşılaştım oda şu; güç kaynağının anakartın üst kısmına( eatx12v connector denilen yer yanılmıyorsam) takılan 4 pinlik kablosu kısa geliyor ,ekran kartının üzerinden zorla taktım.Yok mu bunun çaresi.Anakart üzerinde 8 pin var yalnız benim güç kaynağında 4 pinlik bir giriş var.
  • kasaya plexi yaptıran yokmu ya biri atılsa bizde yaptırcazda
  • Dün Haf 922 aldım psu yeri altta ve fan kısmı alta bakıyor ,psu fanı içe çekiyor bildiğim kadarıyla içeri çok toz çekmez mi böyle? yada fan yukarı ekran kartına doğru bakacak şekilde taksam nasıl olur?
  • Herkes birilerinin önayak olmasını bekliyor, ilk siz olsanız da Amfibi üstadımız faaliyete başlasa, ne dersiniz?
    quote:

Orijinalden alıntı: OBLIVION007

kasaya plexi yaptıran yokmu ya biri atılsa bizde yaptırcazda
  • quote:

Orijinalden alıntı: withindarkness

Dün Haf 922 aldım psu yeri altta ve fan kısmı alta bakıyor ,psu fanı içe çekiyor bildiğim kadarıyla içeri çok toz çekmez mi böyle? yada fan yukarı ekran kartına doğru bakacak şekilde taksam nasıl olur?

PSU kendini soğutacak temiz havayı kasa dışarısından çekmesi daha iyi olur diğer türlü takılırsa soğumak için kasa içerisinden ısınmış havayı çeker. Ayrıca kasa yerden yüksekde kullanılırsa daha az toza maruz kalıyor tabi genede toz toplaması kaçınılmaz alt kısımdaki filitre ara sıra sökülüp temizlenmeli.
  • Arkadaşlar hard disk ten acayip sesler gelmeye başladı . sanki zor okuyomuş gibi acaba nerede hata yapmış olabilirim ?yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mavera|

quote:

Orijinalden alıntı: withindarkness

Dün Haf 922 aldım psu yeri altta ve fan kısmı alta bakıyor ,psu fanı içe çekiyor bildiğim kadarıyla içeri çok toz çekmez mi böyle? yada fan yukarı ekran kartına doğru bakacak şekilde taksam nasıl olur?

PSU kendini soğutacak temiz havayı kasa dışarısından çekmesi daha iyi olur diğer türlü takılırsa soğumak için kasa içerisinden ısınmış havayı çeker. Ayrıca kasa yerden yüksekde kullanılırsa daha az toza maruz kalıyor tabi genede toz toplaması kaçınılmaz alt kısımdaki filitre ara sıra sökülüp temizlenmeli.

hocam zaten sorun kasanın alt kısmında toz filtresi yok direk açıkta deliklerde epey büyük sineklik alacağım bu gidişle

• onceki postlarda ss ekledim clubeceklersen sevinirim.

soranlar olmus filtreyi nerden aldin diye.aslinda tam fiotre sayilmaz aksam ss eklemeye calisicam msi 870acanakart altindaki sik islenmis lifi kasa ustundeki buyk fan kismina vida somun ile dort kosesinden tutturdm kasaya oradan ne toz vb seyler dusuyor nede hava sirkulasyonunu engelliyor
  • kasanın aparatları arasında speaker yazan küçük birşey çıktı ne işe yarar takmak gerekir mi anakartın neresine takmalıyım ?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.