Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inventus tan sipariş verdim. kargo yola çıktı.
    beni de listeye ekleyebilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

Şu anda bende inventustan siparişi geçtim.Yarın elimde olur.Montajı yapar resimleri eklerim.Yanında inventusdaki 20 cm'lik Xigmatek fanı ve birde linkteki fan kontrolcüyü sipariş ettim.İyi yapmışmıyım bilmiyorum.
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2686

Aynı fan kontrolcüden bende aldım da pek bi faydasını goremedim acıkcası. sanki calısmıyo gibi yoksa bendeki mi boyle ya da sorun mu var anlamıs degilim. Fanları tamamen kapatsa cok guzel olacakmıs ama, montajı da biraz ugrastırdı. Sen de kurduktan sonra durumu yazarsan sevinirim. Hayırlı olsun simdiden...

• quote:

Orijinalden alıntı: sphynx

quote:

Şu anda bende inventustan siparişi geçtim.Yarın elimde olur.Montajı yapar resimleri eklerim.Yanında inventusdaki 20 cm'lik Xigmatek fanı ve birde linkteki fan kontrolcüyü sipariş ettim.İyi yapmışmıyım bilmiyorum.

Aynı fan kontrolcüden bende aldım da pek bi faydasını goremedim acıkcası. sanki calısmıyo gibi yoksa bendeki mi boyle ya da sorun mu var anlamıs degilim. Fanları tamamen kapatsa cok guzel olacakmıs ama, montajı da biraz ugrastırdı. Sen de kurduktan sonra durumu yazarsan sevinirim. Hayırlı olsun simdiden...

Teşekkürler hocam.Ben fanı ve kontrolcüyü inventus'da monte ettirdim.Kendim uğraşmak istemedim onlarla.Kasa geldiğinde sadece parçaları taşıyıp kullanıma başlicam.Sonra yorumları belirtirim burdan yine kasa ve kontrolcü hakkında.

• Kasa geldi ve kurulumu yaptım.En kısa sürede resimleride eklerim.Benide listeye eklerseniz sevinirim.
  • Ekledim arkadaşlar hayırlı olsun, güle güle kullanın, resimlerinizi bekliyoruz...

Şu kontrolcünün kasaya bağlıyken ki resimlerinide yollar mısınız, kablo kirliliği yaratıyor mu acaba?
  • 912' yi kullananlara bir sorum olacak. Sessizlik önemli olduğundan bu kasaya yöneldim. Fanlar büyük ve kasanın delikleri sayesinde hava geçişi iyi olur, fan hızları da bu sayede oyun haricinde belli oranda düşük tutulabilir kanaatindeyim. Doğru mu?

Öte yandan deliklerin çok olması da gürültüyü dışarıya daha çok verir gibi geliyor. Ne dersiniz?

Burada gürültüden kastım tamamen oyun harici zamanlar. Yani işlemci ve ekran kartına yük nispeten az olduğu zamanlar.
  • ve 912 ye ilk plexiyi yaptıran kişi ben oluyorum bugün mustafa abiye gittim ve plexiyi yaptırdım,gerek işçilik gerek misafirperverliğiyle çok iyi bir insan,kendisine teşekkür ediyorum eline sağlık

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: sphynx

quote:

Valla bendede aynı sanki.Çalışıyormu çözemedim daha.Çevirsemde aynı,çevirmesemde gibi geliyorBirde hocam siyah kontrolcüden başka birde gri çıktı kutuda.Onuda genişletme yuvalarına takıp,başka 3 fan içinmi kullanıyoruz acaba?Varmı bir bilginiz?
    @OBLIVION007
    Hocam gerçekten çok güzel olmuş.İştahım kabardı resmenAma çok para harcadım son birkaç ayda biraz frenlemem lazım kendimi

• @ OBLIVION007, Kasanı yeni penceresi ile iyi günlerde kullanmanı dilerim kardeşim.
    Kasa güzel ve kaliteli olunca, yapılan iş kendini gösteriyor haliyle..
  • Arkadaşlar yan kapaktaki fan slotuna fan takıcam.İçeriyemi üflesin,odamı eksoz olsun sizce? Hangi şekilde daha iyi performans alırım?
  • Elbette içeriye üflemeli. Kasanın her tarafı meshli olduğundan, egzoz sorunu olmaz pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBLIVION007
    ve 912 ye ilk plexiyi yaptıran kişi ben oluyorum bugün mustafa abiye gittim ve plexiyi yaptırdım,gerek işçilik gerek misafirperverliğiyle çok iyi bir insan,kendisine teşekkür ediyorum eline sağlık

öncelikle hayırlı olsun:) AMFİBİ seninde eline saglık cok güzel olmuş kasa :) bende cesaret edersem yaptırmayı düşünüyorum

merak ettigim bir konu var. acaba pleksi yaptırdığımda kasanın sıcaklık degerleri farkeder mı?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: mmeert

öncelikle hayırlı olsun:) AMFİBİ seninde eline saglık cok güzel olmuş kasa :) bende cesaret edersem yaptırmayı düşünüyorum

merak ettigim bir konu var. acaba pleksi yaptırdığımda kasanın sıcaklık degerleri farkeder mı?

En ufak bir değişiklik olmayacağını garanti ediyorum. 3 yıldır full plexi kasa kullanıyorum ve plexinin sıcaklığa + veya - tarafını görmedim.
  • Mustafa abi döktürmüş yine

vga nın oraya 14cm fan yatağı yapsan nasıl olurdu abi
  • Kapak yapısından dolayı pencere küçük oldu biraz. Bir de fan koyarsak, plexinin pek anlamı kalmıyor ama tercih meselesi tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

quote:

En ufak bir değişiklik olmayacağını garanti ediyorum. 3 yıldır full plexi kasa kullanıyorum ve plexinin sıcaklığa + veya - tarafını görmedim.

cesaretimi yenebilirsem kesinlikle görüşeceğiz o zaman :)

• quote:

cesaretimi yenebilirsem kesinlikle görüşeceğiz o zaman :)

Kullanmakta olduğum plexi kasam sanırım bugün satılacak. Ben de hemen bir HAF912 almayı planlıyorum, gözüm kaldı bu kasada. O zaman hep beraber göreceğiz bu kasaya neler yapılabileceğini..
  • Mckhan aynen bende pleksiye 140mm fan düşünürdüm fakat ben pleksiyi biraz daha büyük ve geniş tutmayı isterdim.

Yalnız CM Storm Enforcer inceleme videolarını izlediğimde bende daha hoş bir izlenim bıraktı. Özellikle öndeki kapağın tozlanmayı önlemeside gayet güzel bir özellik aslında. Tam hatırlamıyorum fakat kapağın altında reset yada power butonlarından birisi kalıyor, yanlışlıkla basılmaması için güzel bir düşünce, özellikle evinizde çocuk var yada sıklıkla çocuklar geliyorsa. Tabi birde Enforcer kendinden pleksili geliyor, bir çok kişi için bu bile tercih sebebi olacaktır diye düşünüyorum.

AMFİBİ hocam eline sağlık.

OBLIVION007 yeni kapağınız hayırlı olsun fakat hem sayfa yapısı bozulmaması açısından hemde sayfa geç açılmaması için resimleri S image moduna alırsanız güzel olacak.

• pleksi oldu mu kasanın tüm çehresi değişiyor.. Mustafa bey yine güzel bi iş çıkarmış.

(du bakalım biz elysium alırsak onun da kapağının pleksilenmesi ona nasip olacak ta almamız ne zaman olur orası muamma)
  • OBLIVION007 kapak hayırlı olsun, kasada takılı halde resim ekleyebilirmisin selamlar.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.