Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBLIVION007

ben beğenmedim kesim şeklini

Maalesef bende beğenmedim, kapağın bombeli kısmı çok acaip ve haf yazısı modifiyede kararsızlık yaratıyor bence.

AMFİBİ hocam tekrar hayırlı olsun, kapak hep böyle mi kalacak, yoksa zaman içinde başka çalışmalarda görebilir miyiz kapak için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

quote:

Orijinalden alıntı: OBLIVION007

ben beğenmedim kesim şeklini

Maalesef bende beğenmedim, kapağın bombeli kısmı çok acaip ve haf yazısı modifiyede kararsızlık yaratıyor bence.

AMFİBİ hocam tekrar hayırlı olsun, kapak hep böyle mi kalacak, yoksa zaman içinde başka çalışmalarda görebilir miyiz kapak için?

@ OBLIVION007, nazar etme ne olur, uğraş senin de olur..

@ damn2u, CM güzel ve sağlam kasa yapmasının yanı sıra, ürettiği kasalar modifiye edilmesin diye uğraşıyor sanki. Bunun örneğini RC690, HAF 932 den sonra HAF912 de de gördüm. Kapağın şekli hiç müsait değil ve yapılan kesim, içerisini yeteri kadar göstermiyor. En azından işlemci soğutucu görünmeliydi diye düşünüyorum. Sanırım o bombeyi ve HAF yazısını feda etmek zorunda kalacağız.
    Aslında kafamda birçok fikir var bu kasa için. En basitinden, sadece plexiden kapak yapmayı ve istediğim şekli verebilmeyi hedefliyorum..
    Yapacağım işler CM için kapak olacak mahiyette..

• Söylenen yerler feda edilirse kesinlikle içeriyi seyretmek çok zevkli olacaktır diye düşünüyorum. Tabi pleksi kapak daha merak uyandırıcı.
  • Kasa üzerindeki çalışmalarımı linkten takip edebilirsiniz arkadaşlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_49300170/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49300170
  • hacı benide ekleyin yarın kasa geliyor :)
  • Arkadaşlar kendimi uzaklaştırıyorum bir süre böyle çağdışı zihniyete ancak buraya kadar dayanabildim, umarım dönmem, hakkınızı helal edin, hoşcakalın...
  • Hayırdır, seni bu düşünceye iten ne oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vdtkc -- 25 Mayıs 2011; 16:59:55 >
  • Ben de merak ettim şimdi çağdışı zihniyet diyince..

Meselenin aslını anlayabilirsek, yardımımız olur belki.
  • Öncelikle merhaba.
    Yeni kasa almayı düşünüyorum.Dark Falcon,Knight ve HAF 912 arasında kaldım.En iyi soğutmayı hangisi verir?Hangisi daha fazla hava akımı sağlar?Hangisinde kablo saklama daha iyi?Bana bunları karşılaştırırsanız sevinirim.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre-34bjk

Öncelikle merhaba.
    Yeni kasa almayı düşünüyorum.Dark Falcon,Knight ve HAF 912 arasında kaldım.En iyi soğutmayı hangisi verir?Hangisi daha fazla hava akımı sağlar?Hangisinde kablo saklama daha iyi?Bana bunları karşılaştırırsanız sevinirim.
    Teşekkürler.

Birkaç gün öncesine kadar sadece CM kasa işini iyi biliyor diyerek HAF 912 tavsiye ediyordum ama, Pazartesi kasayı aldım, sistemi kurdum ve kullanım kolaylığını gördükten sonra, hasta oldum kasaya.
    Kasanın tipi, malzeme kalitesi, ipeksi mat boyası, kablo yönetimi, soğutması ve en önemlisi de bütün bunların bu fiyata alınması şahane.
    Bu kasaya modifiye çalışmalarımı linkten takip edebilirsin:http://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=49300170

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMFİBİ -- 25 Mayıs 2011; 22:58:50 >

• Öncelikle Amfibi üstadıma çok teşekkür ederim. Kapak elime ulaştı ve üstadın çıkardığı işciliğe bir kez daha hayran oldum. Kendi kesim şekline benzer bir uygulama yaptık ve benim istediğim düzenlemeyi kusursuz bir şekilde uyarlamış. Fotolarda işciliği görüyorsunuz ama canlısısını görmek çok ayrı bir deneyim. Kalite detaylarda saklıdır ve üstat bu işi harbiden iyi yapıyor. Kapağına plexi yaptırmak isteyen arkadaşlar kesinlikle düşünmeyin üstat bu işi biliyor benim gibi detaycı biri bile kusur bulamıyor. Son olarak ELLERİNE SAĞLIK, seni ve uygulamalarını takip ediyorum, Selamlar
  • @ vdtkc, teşekkür ederim efeem, elimizden geleni yapıyoruz sadece..
    İyi günlerde kullanmanızı dilerim.
  • @AMFİBİ Hocam bir sorum daha olacak.Benim anakartta fanlar için 2 yer var.3 veya 4 fanlı bir kasa aldığım zaman hepsini kullanmak için ne yapacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre-34bjk

@AMFİBİ Hocam bir sorum daha olacak.Benim anakartta fanlar için 2 yer var.3 veya 4 fanlı bir kasa aldığım zaman hepsini kullanmak için ne yapacağım?

http://www.teknobiyotik.com/aksesuar-yazilim/kablolar/akasa-pwm-coklayici-kablo-1-giris-3-cikis.html

• @ emre-34bjk, arkadaş cevabı vermiş sağolsun.
    Ama dert etmeye gerek yok, böyle bir kasa alırsan, fanların molex dönüştürücüleri kasa ile beraber geliyor zaten.
  • Bu da benim kapağım, Amfibi üstadın ürünüdür.

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vdtkc -- 2 Haziran 2011; 23:45:07 >
  • Amfibi hocam
    size nasıl ulaşacağız.
    aynı kesimi ben de istiyorum.
    samsun atakumdayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakum52

Amfibi hocam
    size nasıl ulaşacağız.
    aynı kesimi ben de istiyorum.
    samsun atakumdayım.

Merhaba..
    Yaptırmak istediğin işle ilgili bir pm atıyorsun, ben de gerekli bilgileri yolluyorum, bu kadar..

Bu da forumdaki ilanımın linki:http://forum.donanimhaber.com/m_29460182/mpage_1/f_/key_//tm.htm#29460182
  • tamam teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.