Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.teknobiyotik.com/cooler-master-haf-rc-912-plus-high-power-600w-guc-kaynakli-kasa.html

birde içindeki güç kaynağı konusunda hiç bir fikrim yok nasıldır
  • İnventusa da bakabilirsin.
  • İnventusta 912 yok malesef (
  • Haklısın üstat İnventus da kalmamış.Bütçe müsaitse kasa ile PSU'yu ayrı al, daima birlikte satılan ürünlerden biri düşük kalitede oluyor. Bu genelleme maalesef ülkemizde sık kullanılıyor.
  • Bütçe kısıtlı aslında o yüzden kararsız kaldım ;
    Dediğinde doğru o yüzden de korkuyorum açıkçası.

Örneğin ;
    600w lık

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-haf-rc-912-plus-high-power-600w-guc-kaynakli-kasa.html

Aralarında nereden bakılsa 75 tl lık bi fiyat farkı var.

Şu ürünle :

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/cooler-master-haf-rc-912-plus-silverstone-700w-80-guc-kaynakli-kasa.html

Çok kafam karıştı.
    Sağolsun müsteşar yardımcı oluyor*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morniel -- 27 Mayıs 2011; 16:34:46 >

• Müsteşar arkadaş forumun yetkin kişilerindendir, tavsiyelerine kulak ver.
  • Morniel 600w olanı gerçekten ucuzmuş, kasa içi satış için üretilip malzeme kalitesi kutulu ürünlere göre biraz daha düşük olsada HD6950 bile kullanılabilir o power supply ile, tabi overclocksuz sistemde.
  • İkisi arasın da kaldın ise kesinlikle ikinciyi tercih etmelisin.
  • Haf 922 kasanın üst fanı çok fazla ses çıkarıyor.Masa üstünde ve yükte fark etmiyor açıp baktım temas edip ses çıkaracak bir yer göremedim.Ama ses çıkarmaya başlayınca fanın orta noktasından bastırınca ses 5-10 dk kesilip geri geliyor.Bunun bir çözümü var mı?Yoksa kasa ile uyumlu bir 200 mm fan önerebilir misiniz?
  • Mustafa abi bizim kasanın tek eksiği kaldı o da 932 advanced de olan USB 3.0 aparatı varya işte o, onu bir şekilde temin edebilsek tam süper olacak.
  • YAN KAPAGI SEFFAF OLANI VARMI PIYASADA BU KASANIN SEFFAFI GUSELMIS
  • quote:

Orijinalden alıntı: vdtkc

Mustafa abi bizim kasanın tek eksiği kaldı o da 932 advanced de olan USB 3.0 aparatı varya işte o, onu bir şekilde temin edebilsek tam süper olacak.

Olmazsa, grup halinde mail atarız CM a ve istekte bulunuruz. Bizi geri çevirmezler sanıyorum.
  • YAN PANEL SEFFAF MODU KIM YAPIYOR ACABA ÇÜNKÜ BEN EĞER ŞEFFAF YAPILABİLİYORSA BU KASAYI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SOĞUTMASI GÜZEL GİBİ DURUYO ÇÜNKÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFSANE67
    YAN PANEL SEFFAF MODU KIM YAPIYOR ACABA ÇÜNKÜ BEN EĞER ŞEFFAF YAPILABİLİYORSA BU KASAYI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SOĞUTMASI GÜZEL GİBİ DURUYO ÇÜNKÜ

Kapak kesimini Mustafa abi (AMFİBİ) yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

quote:

Orijinalden alıntı: vdtkc

Mustafa abi bizim kasanın tek eksiği kaldı o da 932 advanced de olan USB 3.0 aparatı varya işte o, onu bir şekilde temin edebilsek tam süper olacak.

Olmazsa, grup halinde mail atarız CM a ve istekte bulunuruz. Bizi geri çevirmezler sanıyorum.

Topluca mail işini yapabilirsek olur, İngilizcesi olan arkadaşlar yardımcı olur herhalde!!!
  • türkiye distrübütörü ile konuşmanız lazım,bence çok gereksiz bi parça o,çok isteyen varsa üstte linkini attım onu alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CloserTR -- 29 Mayıs 2011; 15:00:21 >
  • O parca Haf X deki gibi kasanın içinden geçip arkadaki USB 3.0 lara takılıyor. Bizim istediğimiz ise anakart üzerindeki USB 3.0 portuna bağlanıyor yani arada bu fark var.Arkadaki USB 3.0 ları kullandıktan sonra başka çözümlerde üretilebilir.
  • Beni de listeye ekleyebilir misiniz?

Cooler Master HAF RC-912 Plus Performans Kasası
    ++ üste Cooler Master MegaFlow 20cm Kırmızı Ledli Kasa Fanı
    ++ yan kapağa Thermalright TY-140 14cm Fan ve Akasa 12cm Fan Filtresi
    şeklinde sipariş verdim, yarın elimde olmasını bekliyorum ürünlerin. Umarım istediğim soğutma performansını yakalarım

Fotoları, kasayı toparladıktan sonra paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eLmrCh -- 29 Mayıs 2011; 17:05:10 >
  • Sadece öndeki fan ve bir adet egzoz fan ile kasanın soğutması resimdeki gibidir.

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.