Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, ben de bekliyorum kasaya takılmış vaziyetteki resimleri.
  • bi makinem olsa çekicemde yok işte ama bi ara telefon ile çekerim
  • Telefon da olsa fark etmez, biz resimleri görelim.
  • Eğer kasanızın kapağında içeri üfleyen bir fan varsa ve sonra oraya pleksi takarsanız kesinlikle ısı farkı olur.
  • Pleksi güzel olmuş elinize sağlık ama HAF yazısı kalsaydı keşke zaten yazının arka kısmına denk gelen yerde 5.25" yuvalar bulunuyor.

Birde kasaya işlemci veya diğer muhtelif parçaların stickerlarını yapıştırdınızmı ben yapıştırmakla yapıştırmamak arasında kaldım ne yapayım?
  • Ben Sapphire ve Amd stickerlerini yapıştırdım ön panele.Biri sol biri sağ tarafta.
  • 2 sorum olacak;

Kasayı OCZ StealthXStream güç kaynağı ile kullanan var mı acaba? Güç kaynağının 8-pin işlemci kablosu 43 cm civarında, yetişmez sanırım hiç bir şekilde değil mi?

İşlemci soğutucusu olarak Sunbeam CCF kullanıyorum, kasayı alırsam yukarıya 200 mm CM Megaflow(3 mm yükseliği var) yada Xigmatek 200 mm(2 mm yüksekliği var) fan alacağım. İşlemci soğutucusuyla mesafe sorunu olur mu acaba 200 mm fan'ın? Şimdiden teşekkürler
  • aynı işlemci soğutucusunu 200 mm CM Megaflow ile kullanıyorum hiçbir mesafe sorunu olmuyor.
  • Teşekkürler bilgi için Diğer soruma da yanıt alabilirsem kasayı almamak için bir nedenim kalmayacak sanırım
  • Ekleyin beni de..
    Yarın inşallah ilk iş, gidip bir kasa alıyorum kendime..
  • Mustafa hocam aramıza hoş geldin.
  • @OBLIVION007 hocam hayırlı olsun.Ne kadara yaptırdın bu plexiyi ? maliyeti nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vdtkc

Mustafa hocam aramıza hoş geldin.

Teşekkür ederim kardeşim.. Sabah olsa da, şu kasayı alsam diyorum. Bayram çocukları gibi oldum vallahi..
    Aklımda müthiş fikirler var ama, hemen hayata geçirmeyi planlıyorum.
  • Kapağı yarın yollayacağım, plexi konusunda ki düşüncelerini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vdtkc

Kapağı yarın yollayacağım, plexi konusunda ki düşüncelerini bekliyorum.

Plexi konusundaki düşüncelerim aynen dvam ediyor.
    Birazdan kendi kasamı almak için çıkıyorum ve gelir gelmez kasayı ameliyata almayı düşünüyorum. Yan kapakta fan olmayacak, büyük ihtimal HAF yazısı kalacak gibi..
  • @amfibi
    abi plexi kasadan bunamı geçtin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ
    Ekleyin beni de..
    Yarın inşallah ilk iş, gidip bir kasa alıyorum kendime..

Mustafa hocam hayirli olsun, kasa tam senlik, resimlerini heyecanla bekliyoruz...
  • Arkadaşlar konu dışı sohbet konumuz açılmıştır, ekran kartı veya ilgili donanım haricindeki her türlü paylaşımlarımızı buradan yapabiliriz, katılımlarınızı bekliyorum..

.: AMD&ATI 5000&6000 SERİSİ KULLANANLAR TOPLULUĞU SOHBET KONUSU :.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

@amfibi
    abi plexi kasadan bunamı geçtin?

Evet Buğra'cım, biraz da böyle devam edelim..

Kasayı aldım bugün ve eve gelir gelmez önce sistemi kurdum ve peşinden kapağı masaya yatırdım.

Ve plexi takılmış vaziyet..Kablo toplamasını tamamlamadım henüz..

Hafiften bir ışıklandırma da yaptım tabii.

Şimdilik bu kadar. Daha geniş çalışmalarımı forumun "Projeler" bölümünde sergilemeyi düşünüyorum.

• mükemmel olmuş :)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.