Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim şu an kullandığım cac-t05 kasamdaki sıcaklıklar şu şekil; (önde 80mm ve arkada 120mm fan var sadece)

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...

Anakart ve işlemci biraz fazla ısınıyor gerekenden, o yüzden fazladan tepeye 200mm ve yana 140mm fan alayım dedim haf 912 ile birlikte ama kötü mü ettim acaba? Buz gibi olsun istiyorum kasanın içi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eLmrCh -- 29 Mayıs 2011; 19:27:53 >

• @ eLmrCh, bir kasada hava sirkülasyonu az fan ile iyiyse, fazladan fan takmak gereksiz diye düşünüyorum.
    Az fan = Az toz - Sessizlik ve huzur..
  • Toz için fan filtresi aldım yan panele ama sessizlik konusunda durumlar ne olacak bilmiyorum 200mmlik fanlar tam devirde 19db maksimum, yan panel için aldığım "Thermalright TY-140 14cm Fan" ise tam devirde 21db imiş(gerçi bunu pmw bağlantı ile kullanacağım, tam devir çalışmayacak). Tam devirde bile fazla değil gibi fanların gürültüleri ama artık yarın göreceğim işin aslını
  • KASAYI BU LINKTEKI GIBI NHSL YAPARIZ (DUNYAMI KARATMAYIN ONU HATIRLATMAYIN UNUTMAK ISTIYORUM )BUNU DIKKATAE ALMAYIN AMA KASA ISI HARBI YAPMAJK ISTIYORUM

http://www.youtube.com/watch?v=9CspSp9YY0U&feature=related
  • ayın 15 ini bekle,orjinal yan panelden gelicek teknobiyotik 'e,yada AMFİBİ sana kessin hemen
  • AMFIBI hocam ekran kartı ısısı ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardRose

AMFIBI hocam ekran kartı ısısı ne kadar?

Hemen takdim edeyim.

Ekran kartım HIS 4870 ICEQ ve oc yok.

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

Sadece öndeki fan ve bir adet egzoz fan ile kasanın soğutması resimdeki gibidir.

hocam farklı birşey soracağım.
    bu ölçme ekranını hangi programla yapıyorsunuz.
    everestse hangi sürümü. merak ettim.
    bana da lazım da o açıdan sordum.

• @ atakum52, Everest Ultimate kullanıyorum. O ekranın çıkması için, aşağıdaki yolu izle.

İkona çift tıkla - Ana ekranda en üst sol köşede Dosya - Tercihler tıkla - Açılan yeni sayfada Genel - Sağdaki sayfadan gerekli yerleri işaretle - Soldaki kısımdan OSD tıkla - Yan sayfadan gerekli yerleri işaretle - Sol taraftan OSD Items tıkla - Masa üstünde görünmesini istediğin menüleri işaretle - Apply - Ok - Bu kadar.
  • teşekkürler.
    hemen yapıyorum.
  • yapınca hatırladım amfibi hocam,
    everestin eski sürümlerinde yapıyorduk bunları.
    yeni sürümü indirdim daha gelişmiş
  • Formattan sonra ilk kurduğum programlardandır Everest. Birçok konuda emsalsiz faydaları mevcut.
  • quote:

quote:

Hemen takdim edeyim.

74 derece...
    Bende benim kini yüksek zannediyordum iyimiş o zaman benim ki 40-50 geziyor. :)
    Ekran kartı dışında diğer ısılarınız Xpredator gibi.Gerçekten soğutması güzel kasa hakkını vermek lazım..

• Doğtuya doğru Haf 912 ufak tefek ama iş görüyor.
  • Almayı düşünüyom.
    compact olmasını seviyorum hatta boyu biraz daha kücülse ; )
  • 912 Advancedin üstündeki aparat bu ,silverstoneden bi farkı yok ,arkada girişleri ön tarafa taşıyorsun,anakarta bağlantısı yok okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: OBLIVION007
    912 Advancedin üstündeki aparat bu ,silverstoneden bi farkı yok ,arkada girişleri ön tarafa taşıyorsun,anakarta bağlantısı yok okudum

Tam bir hayal kırıklığı ne yani illa Asus deluxe mü alacağız.Güncel kartların tamamında ve yeni geleceklerde de anakartta USB 3.0 portu var ama piyasa da USB 3.0 çoklayıcı yok ve ithalatcılarımız bakıyor. Aynı durum kaliteli fan kontrolcüler için de geçerli. Forumları biraz takip etseler Türkiye de çok eksik malzeme var.

• quote:

quote:

quote:

Hemen takdim edeyim.

74 derece...
    Bende benim kini yüksek zannediyordum iyimiş o zaman benim ki 40-50 geziyor. :)
    Ekran kartı dışında diğer ısılarınız Xpredator gibi.Gerçekten soğutması güzel kasa hakkını vermek lazım..

@ RichardRose, bu değerler masa üstü değerleri değil ama dikkatini çekerim. Ekran kartı 100/100 yük altında iken, yani bench altında alınmış değerlerdir. Masa üstünde 50 - 55c. Ati kartların biraz sıcak çalıştığını ele alırsak, bu çok normal bir durum..

• Haf 912 ve plexi kapak, daha ne olsun.
  • Yukarda verilen silverstone marka kontolcu linkinden baktimda haf 912 nin önüne monte ediliyor dimi inventus iyidir ordan birde 200mm likde bir fanda alicam kontolcu ve birde kasa tabiki..stoklarda gozukuyor.başka yerde biraz ucuzda inventusdaki memnuniyet yok
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.