Şimdi Ara

Cooler Master HAF 912 Plus & Advanced Kullananlar kulübü - Güncel - İmza aranıyor... (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.027
Cevap
24
Favori
208.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • contac frezer sunbeam ile saığar galiba boyu.
    2si birlikte kullanalar var sanırım.
  • Venomous x e sorun çıkarmaz değilmi bu kasa
  • Eski sayfaları incelersen bir arkadaş Noctua d14 kullanıyordu. Kasa 230mm genişliğe sahip, soğutucunuzun sorun çıkartacağını sanmıyorum.
  • Hiçbir soğutucu ile sorun yaşanmaz bu kasa ile..
  • teşekkürler.
    quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ

Hiçbir soğutucu ile sorun yaşanmaz bu kasa ile..
  • inventus yola cıktı diyor birde 200mm lik fan aldım 800 rpm ditrek bağlasam fazla ses yapmaz umarım.
    2 yıl önce extrem anakartın yaında foxcon fan verdi muhteşem bişey cok layıcı almadım artık aynı anda hepsini acar kaparım tekli.
  • Soruma cevap verenlere teşekkürler.
    son durum=120 tl kaldı
  • az önce siparişi geçtim.
    daha önce hiç montaj yapmadım. hazır kurulu sistemi içine yerleştirmek umarım zorlamaz :)
  • arkadaşlar , söylemek istedim o yüzde bu konuya girdim

ben haf 912 aldım dün 5 saatte herşeyi monte ettim ama

kasanın önünde o büyük fan çok kötü ses çıkarıyodu , bir kaç kere vurdum ses az birşey düştü.

bu sesin nerden geldiğini düşünerek şöyle düşündüm , fan birşeylere dokunuyor onlardan sürekli ses geliyor , bunun kasa içinde bir kablo yada sabit duran bir metale çarpmasını falan sandım ama değilmiş

kasanın önünde o dikdörtgen kapağı çıkardım sonra bilgisayarı çalıştırdım sonra ses sıfıra düştü. bunun ön kapakta bulunan , toz filtresi olduğunu anladım.

çünkü toz filtresi gevşek duruyor , eğer sizde öndeki fandan ses sorunu yaşıyorsanız , o toz filtresini tamamen yerinden çıkartın sonra kendi elinizle , gererek yerine takın ve iyice köşe tutucularına sıkılayın , sonra takın , ses tamamen gitti çok memnunum şuan.

• selam arkadaşlar bu klübe benide ekleyin , yardımları ve kasa tavsiyesinde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim, hakaten haf 912 mükemel kasaymış
  • anlat hocam biraz. bende aldım meraktayım nasıl acaba diye? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

anlat hocam biraz. bende aldım meraktayım nasıl acaba diye? :)

Anlatacak pek birşey yok aslında. Şu an kasa alacak olsam, yine aynı kasayı alırım. Sebep : Fiyat, performans, sessizlik, az fanla iyi soğutma, görsellik, malzeme kalitesi, ipeksi mat boyası (HAF932 de bu boya yok mesela)
  • üzerine 1 fan takmak lazım dimi hocam?
    teknobiyotikte almak istediğim fandan kalmamış.
  • bu arada teknobiyotik'te aynı gün kargo diyordu. sabah 9 gibi siparişi verdim ödeme onaylandı. sipariş takip kısmında işleniyor yazıyor ama sanırım hemen girdisini yapmıyorlarmış kargoya verildikten sonra. acaba verilmiş midir? mesaj attım dönüş yapan olmadı
  • bende senin gibi aynı yaptım

aynı gün kargo yu şu anlamda almalıyız galiba ( kargoya verilince en fazla 1 gün içinde size geliyor )

ben cumartesi akşam 12 de sipariş verdim , cumartesi pazar kargolayamıyolar , pazartesi gelir sandım pazarteside gelmedi ama pazartesi akşam 5 gibi tamamlandı yazıyordu yani kargoya verilmiş , salı günüde okuldan saat 5 de eve geldim paket odamdaydı.
  • ama zaten kargo firmaları pazar kapalı oluyor. c.tesi 12 de verdim diyorsun. p.tesi kargoya verilmiş salı eline ulaşmış normal yani. umarım benim kasayı bugun verirler yarın elimde olur.
  • quote:

üzerine 1 fan takmak lazım dimi hocam?

işte o son fan megaflow 200 mm kırmızı fanı ben aldım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 8 Haziran 2011; 18:02:22 >
  • teknobiyotik süper arkadaşlar ben çok memnun kaldım , ürünü çift kutu yapmışlar kocaman bişe ben açarken ve asıl paket kutusunu çıkarırken üşendim valla , güvenli olarak ürünü ulaştırdılar, tüm çalışanlarına teşekkür ederim bir kez daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 8 Haziran 2011; 18:05:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gacvokem
    selam arkadaşlar bu klübe benide ekleyin , yardımları ve kasa tavsiyesinde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim, hakaten haf 912 mükemel kasaymış

Hayırlı olsun, güle güle kullan!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: gacvokem

quote:

üzerine 1 fan takmak lazım dimi hocam?

işte o son fan megaflow 200 mm kırmızı fanı ben aldım:)

sana kısmetmiş demek hocam. güle güle kullan.
    bakalım gelir elbet ya da başka 1 yerden alıcam ama bakındım pek bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.