Şimdi Ara

COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
4.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XantoM

quote:

Orijinalden alıntı: barhonda

Emrecim sen bu işleri bırakmamışmıydın

kasa kenarda köşede heba oluyordu abicim napalım çöpemi atsaydık :D değerlendilem istedim

İyi olmuş, takip edelim bakalım ortaya ne çıkıcak
  • Kasanın hdd kızaklarınıda es gecmemek lazım

COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL  COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL

• ortaya güzel bişey çıkcak belli kolay gelsin
  • güzel bişey cıkıcak takip
  • RAMLER BİLDİĞİMİZ CORSAİR DOMİNATOR GT KIRMIZI SİYAH OLANLARDAN RESİMLERDE YENİ HALLERİ VE ÜST KAPAĞIN SON PARÇASIDA TAM ANALAMI İLE BİTMİŞ DURUMDA

COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL  COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL

• VE GELELİM ANAKARTIMIZA BU SİSTEMDE PROJEMİN İSMİNDENDE ANLAŞILACAĞI GİBİ ASUS TUF SERİSİ SABERTOOTH P67 ANAKART KULLANACAĞIM MODA GAYET UYGUN BİR ANAKART OLDUĞU İÇİN TERCİHİM BU YÖNDEN OLDU MODLU HALİ BİR KAÇ FOTO

COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL  COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL  COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL

COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL  COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL  COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL  COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL

VE KASAMIN ÖNÜNDE BULUNAN 20CM LİK HDD LEDİ SOGUTACAK OLAN FANIDA FUME RENK YAPTIM SEFFAF COK SIRITTIĞI İÇİN

• Güzel şeyler çıkmaya başlıyor devam.
  • Bittiğinde çok güzel olacak
  • İyi gidiyor
  • Hadi bakalım takipteyiz
  • adaş renk seçimini beğendim, her zamanki gibi kalite bişey çıkacağı kesin takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil Pennywise

adaş renk seçimini beğendim, her zamanki gibi kalite bişey çıkacağı kesin takipteyim

Adaş renk cidden fena benimde çok hoşuma gitti siyahlada uyumu süper oldu bakalım inş kaliteli bişeyler yapacağım
  • takipteyim hocam,kolay gelsin
  • takip
  • Takipteyim güzel gidiyor
  • anakart mod için çok iyi bir model. bende de sabertooth z77 var. kartı çıkarıp şu bağlantıdaki fotoğraflarda olduğu gibi bir desen yapasım geliyorama işte 5 yıl garantisi var dokunmak istemiyorum.http://event.asus.com/2011/mb/TUF/gallery.htm

bide kullandığınız yazı fontunun ismi ne acaba. söylerseniz çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin.25 -- 13 Kasım 2013; 22:25:53 >
  • renkler, ürün, araç gereç herşey tamam da senin bir yardımcıya ihtiyacın var o eksik kalmış müdür ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdardiego

renkler, ürün, araç gereç herşey tamam da senin bir yardımcıya ihtiyacın var o eksik kalmış müdür ;)

Aynen öle fikir alışverişinde bulunacağım kardeşim malesef yanımda değil arada 500km var bakalım onsuz nasıl olacak bu modding
  • Takipteyim kardeşim çok güzel yapıyorsun çok beğendim şimdiye kadar. Hele çöl sarısı rengi gerçekten çok güzel durmuş. Şimdiden hayırlı olsun.
  • Takipteyim bende :) güzel olacak gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.