Şimdi Ara

COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
4.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yazı tipinin ismini sormuştum ama söylemediniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin.25

Pm attım unutmuşum pardon
  • quote:

pm attım unutmusum pardon
  • Nasıl bir iş çıkacak ben de merak ettim doğrusu. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

Nasıl bir iş çıkacak ben de merak ettim doğrusu. Kolay gelsin.

teşekkürler saolun
  • İşçilik çok güzel, ellerinize sağlık.
    Takipteyim
  • VE COOLER MASTER V8 BLACK EDİTİON BU SOĞUTUCUYU HER ZAMAN SEVMİŞİMDİR VE HEP SEVECEĞİM AMA ÜZERİNE BİR KAÇ OYNAMA YAPMADAN OLMAZDI

COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL  COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL

COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL  COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL  COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL

COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL  COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL  COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL

şimdilik bu kadar çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN ARKADAŞLAR

• XantoM kullanıcısına yanıt
    soğutucu bloğun yanlardaki küçük olanlar çöl sarısı renginde olsa nasıl olur acabaveya sadece borular
  • quote:

soğutucu bloğun yanlardaki küçük olanlar çöl sarısı renginde olsa nasıl olur acabaveya sadece borular

ASLINDA ÖYLEDE GÜZEL OLURDU AMA COK CÜZCUNA GİBİ OLMASINI İSTEMEDİM BİRDE MASKELEME İÇİ MALESEF O BÖLGELER İÇİN ÇOK ÇOK ZOR
    maskeleme biraz zor olurdu doğru. peki hiç vida falanda mı yok üzerinde ne bileyim yani başka bir yer falançok siyah böyle. hani ortadaki aydınlatma bir miktar etki ediyor ama, sanki yine de biraz daha farklı olabilirdi. fakat sen böyle uygun gördüysen sorun yok tabi
  • yasin.25 kullanıcısına yanıt
    aslında bi fikrim daha var ama malzemem yok şuanda ama bakalım belki renk olarak onu faliyete sokabilirim
    sonuç iyi olur inşallah. takipteyiz
  • yasin.25 kullanıcısına yanıt
    inşallah bakalım iyi olacak gibi :)
  • adaş v8'i bu projede kullanıcaksan logo kısmınıda col sarısı yapmanı tavsiye ederim. olmadı anakart boyama mantıgıyla sadece COOLER MASTER yazan logonun arka planını. tam karşıdan görüleceği için sade siyah biraz soluk kalmış renklendir ver cümbüşü adaş :)
  • Devil Pennywise kullanıcısına yanıt
    bakalım adaş o raya bi ali cengiz yapacam ama karar veremedim daha
  • Kolay gelsin kardeş...

Ortaya güzel bişey çıkacak gibi... Takipteyim.
  • inş ortaya güzel karışık bir şey yapacağım :D sleeve işleri var onlarla uğraşıyorum bu aralar pekde ilgilenemedim açıkcası
  • abi çok yetenekli insanlar var ya helal olsun o nasıl bir işcilik renk uyumu
  • Takip

Hocam mükemmel bir işçilik bitmiş halini sabırsızlıkla bekliyorum. ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Snow

abi çok yetenekli insanlar var ya helal olsun o nasıl bir işcilik renk uyumu

Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için elim biraz yatgındır bu işlere ayıptır söylemesi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.