Şimdi Ara

COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
4.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR UZUN SÜREN BİR ARADAN SONRA YİNE YENİ BİR MOD İLE KARŞINIZDAYIM uzun süredir kenarda yatan benim için efsane sayılabilecek ve hala bir cok kasadan daha kullanışlı olan Cooler Master HAF 922 Midtower kasa ile yeni bir moda başlıyorum en düşük maliyet ile en üst seviye modu yapmayı planlıyorum kullanacağım araç gereçlerin resimleri aşağıdadır.

Kasanın Orjinal hali

COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL  COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL  COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL

Buda şuandaki bulunduğu hali kasanan yan iki kapağıda yok mallesef onlara bir el atacağım

COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL  COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL  COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XantoM -- 8 Kasım 2013; 20:33:17 >

• Kolay gelsin usta bende mod yapacağım haf 922 ye gerçekden dediğin gibi efsane bir kasa iç hacmi çok geniş vede çok sağlam bir kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltrAslan_06

Kolay gelsin usta bende mod yapacağım haf 922 ye gerçekden dediğin gibi efsane bir kasa iç hacmi çok geniş vede çok sağlam bir kasa
    Kolay gelsin,takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltrAslan_06

Kolay gelsin usta bende mod yapacağım haf 922 ye gerçekden dediğin gibi efsane bir kasa iç hacmi çok geniş vede çok sağlam bir kasa
    Kullanılacak takımlarım

COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL

Dremel benim herşeyim tüm takımlarım bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XantoM -- 3 Kasım 2013; 21:20:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *RedLine™

Kolay gelsin,takip

Teşekkürler umarım istediğim gibi olacak herşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: XantoM

quote:

Kolay gelsin,takip

İnşallah beklemedeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ride Or Die

quote:

quote:

Kolay gelsin,takip

İnşallah beklemedeyiz

Alıntıları Göster
    kolay gelsin abi

• Güzel ve sevilen bir kasa haf. Moda da musait. Aklında nasıl bir mod var tam olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Güzel ve sevilen bir kasa haf. Moda da musait. Aklında nasıl bir mod var tam olarak?
    takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW M3 POWER

takip

Alıntıları Göster
    bu kasanın şeklini şemalini çok seviyorum takipteyim bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderwatcher

Güzel ve sevilen bir kasa haf. Moda da musait. Aklında nasıl bir mod var tam olarak?

kasanın ust kısmı bana basık geldiğinden komple bir restarasyon edeceğim kullandıgım ek malzemeler aliminyum plaka pleksi glass ve mazgecilmezim mdf kolay işlendiği için
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Şekil şemal olarak bir cok pahalı kasaya kafa tutacak cinste bence hala benim gözümde bir efsane eksiklerini tamamlayabilirsem çoğu kasanın hakkından gelecek inş
  • quote:

quote:

Şekil şemal olarak bir cok pahalı kasaya kafa tutacak cinste bence hala benim gözümde bir efsane eksiklerini tamamlayabilirsem çoğu kasanın hakkından gelecek inş

Alıntıları Göster
    Üst tarafın basıklıgından şikayetçi olduğum için mdf den yaptığım kasanın tavan için olan yeni bolmesi ve kullanacağım fan ızgarası yanındaki plekside ufak bi supriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XantoM -- 6 Kasım 2013; 12:17:01 >

• quote:

quote:

bekliyoruz güzel şeyler senden göster kendini

• Takipteyim Umarım güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Finkster

Takipteyim Umarım güzel olur

Konuyu takip ettiğiniz için pişman olmayacaksınız inş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Finkster

Takipteyim Umarım güzel olur

Konuyu takip ettiğiniz için pişman olmayacaksınız inş

Alıntıları Göster
    KASANIN UÜST KISMINI GÜN İTİBARİ İLE BİTİRMİŞ BULUNMAKTAYIM BOYA OLARAK ÇÖL TANKLARINDA KULLANLILAN TAM MAT DESERT YELLOW (ÇÖL SARISI KULLANIYORUM ) ÖZEL BİR RENKTİR.
    KASANIN İÇ KISMI HER ZAMANGİ GİBİ RAL 9005 MAT SİYAH

BOYALARIM  COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL

COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL  COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL

TAVAN IZGARAMIZDA MAT SİYAH OLDUKTAN SONRA İŞLEM TAMAMDIR

YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• quote:

KASANIN UÜST KISMINI GÜN İTİBARİ İLE BİTİRMİŞ BULUNMAKTAYIM BOYA OLARAK ÇÖL TANKLARINDA KULLANLILAN TAM MAT DESERT YELLOW (ÇÖL SARISI KULLANIYORUM ) ÖZEL BİR RENKTİR.
    KASANIN İÇ KISMI HER ZAMANGİ GİBİ RAL 9005 MAT SİYAH

BOYALARIM  COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL

COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL  COOLER MASTER HAF 922 TUF ARMOR MOD HEP GÜNCEL

TAVAN IZGARAMIZDA MAT SİYAH OLDUKTAN SONRA İŞLEM TAMAMDIR

YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Alıntıları Göster
    Emrecim sen bu işleri bırakmamışmıydın

• quote:

Orijinalden alıntı: barhonda

Alıntıları Göster
    Renk seçimi on numara olmuş. İnşallah dilediğiniz gibi bir kasa modifiyesi yaparsınız. Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barhonda

kasa kenarda köşede heba oluyordu abicim napalım çöpemi atsaydık :D değerlendilem istedim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.