Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • a a a a çok ayıp ama ben daha önceden açmıştım konuyu sen kasayı satın alınca açmışssın

http://forum.donanimhaber.com/m_29629582/mpage_4/key_//tm.htm#33583859

tüh nası birleştirsekki konuları dimi ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: newfel

quote:

Orijinalden alıntı: newfel

haf 932 aldım bugün kasayı topladım power bastığımda bir yanık kokusu geldi ama sistem çalışmaya devam etti koku giderek artınca elektriği kesip araştırmaya koyuldum en sonunda hdd led kablosunun yandığını gördüm şimdi reset butonu çalışmıyor power ve hdd lambası yanmıyor anakarta bir zarar vermemiştir inşallah kasayı iade etmeyi düşünüyorum

evet kasa geldi nasipse pazar günü dizicem 1 ay bekledikten sonra elimi sürmeyede korkuyorum ama hayırlısı bakalım

pazarı bekleyemedim kasayı dizdim sorunsuz bir şekilde ama baya bir sönük kaldı armora göre buna bir el atmam lazım bide ekran kartının fanı çok ses yapıyor öbür kasada duymuyormuşum demekki şimdi birde ekran kartı soğutucu almam lazım
    bu arada heralde panelin yanması iyi olmuş yeni takılan panelde hdd lambası düz yanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 8 Ağustos 2009; 21:52:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hell line

12kg kasa ağırlığı var.Riskli olur gerçektende. İçi boş olduğu halde sırf gıcıklığına bile gümrüğe takılabilir.
    Tower kasa olunca kutusuda büyük olucak haliyle , bide ağırlığı ile cabası
    Malum burada fiyatlar pahalı ama daha garanti, içiniz rahat eder en azından.
    quote:

Orijinalden alıntı: coupant

quote:

Orijinalden alıntı: linuxuzman

bu kasayı ebaydan almaya kalkmak sizce bir delilikmidir?

akıllıca olmaz. koca kasa..

Hiç ebaydan alanda yok sanırım forumda. TR den alırsam fireballdan almayı düşünüyorum en ucuz fireball dimi?

• Tnevel-levenT , slm,

kasanın resimlerde görünüşü çok mat çıkmış, normalde daha parlak ve hoş, ayrıca tekerlekleri çok işe yarıyor malum pc 12,7 ve bileşenleri de ekleyince 20 kiloya yaklaşıyor. GTA 4 te en yüksek ayarlarda 60 fps aldım kendi benchmarkında, 3d mark vantage puanım 13571 ve hiç overclock yapmadım, 14500 puan alıyor aynı sistemin i7 920 si. valla ekonomik olsun diyorsan tavsiye ederim(i7 ye göre ekonomik yosa hiç de ekonomik değil). crysis oynamadım indiriyorum. windows 7 yi tavsiye etmiyorum şu anda 64 bit vista ultimate kullanıyorum çok daha performanslı. ha bir de farcry 2 de en yüksek ayarları denedim gayet akıcı oynuyorum. bence gtx 295 alacaksan i7 al, yoksa gerek yok sistemin dengeli olsun. fakat şunu da göz ardı etme palit bana çok çin markası gibi geldi sitesini falan hiç beğenmedim bilmiyorum evga daha iyi olabilir referrans tasarıma sahip olmasına rağmen.
  • Arkadaşlar yeni kasa alcaklara tavsiyem gözü kapalı haf 932 alsınlar. Bu kasa bul halde en 5-6 sene götürür çok kullanışlı ve kaliteli bir kasa. Eğer bu kasadan olupta satmak isteyen varsa doğrudan bana pm atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hondaa_civic

Dvd-rw beyaz. Onu metalik kırmızaya boyasam güzel dururmu. yada çift renk mat siyah-metalik kırmızı nasıl durur sizce.
    Hangi renk yakışır ?

Yoksa komple mat siyaha mı boyasam dvd-rw ı böyle daha iyi olur sanırım Fazla masraflıda olmaz. .

Ben de HAF 932 almayı düşünüyorum ve benim de DVD-RW'ım beyaz. Ben direk olarak mat siyaha boyamayı düşünüyorum. Renk cümbüşü yaratmanın kasanın havasını bozacağını düşünüyorum[8D

• arkadaslar merhaba bende kasamı yeni kurdum bugün yalnız bi sorunum var ön panelden gelen ince yesil beyaz kabloyu bi türlü yapamadık Led- Led+ yazıo nedir bilgisi olan varmı acaba ?
  • yardım edecek kimse yokmu
  • Merhaba arkadaşlar. Kasa bugün elime geçti. Tüm montajını falan yaptım. Sıra kablo gizlemeye geldi ki o an beynimden vurulmuşa döndüm. Kasanın sağdaki (fansız) kapağı eğriydi, yamuktu, bombeliydi. Kapağın üst çapraz ve alt çapraz taraflarından hafif bir kuvvet uygulayınca kasanın kapağı yamuluyordu. Umarım anlatabilmişimdir.

Onu boşverdim bir de o yetmezmiş gibi fanlı kapak da yerine zor oturuyordu. Alta taraftan 1-2 kez vurunca o zaman tam olarak oturuyordu. Bunu geç fark ettiğim için aynı gün gidemedim Vatan'a.
    Benim soracağım şu; başka bir yerde arkadaşın birisi "bende de aynı sorun var" demiş. Acaba sizde böyle birşeyle karşılaştınız mı. Üretim hatası mı yoksa sadece bizde mi var bu gariplik

• quote:

Orijinalden alıntı: HauNTeD

arkadaslar merhaba bende kasamı yeni kurdum bugün yalnız bi sorunum var ön panelden gelen ince yesil beyaz kabloyu bi türlü yapamadık Led- Led+ yazıo nedir bilgisi olan varmı acaba ?

quote:

arkadaslar merhaba bende kasamı yeni kurdum bugün yalnız bi sorunum var ön panelden gelen ince yesil beyaz kabloyu bi türlü yapamadık Led- Led+ yazıo nedir bilgisi olan varmı acaba ?

Anakarta bağlayacaksınız onu. Büyük ihtimalle Power ve HDD led'inin kablosudur.

Benim anakartın kendi aparatı vardı. O yüzden bağlamak kolay oldu benim için. Hangi kabloyu nereye bağlayayım diye bakmanıza gerek kalmıyor. O aparata takıp, aparatı anakarta takıyorsunuz.

• üstad ilk olarak senin soruna gelelim..BEn kabloları fan olmyan diğer kapak tarafına gzelce hyerlestirdim hiç bir sorun olmadı seninkinde sıkıntı olabilir..Hdd falan kabloları oldugu gibi taktık.. Bi tek P Led+ P Led- onları takınca bi sonuc alamadık o yüzden merak ettim..
  • arkadaslar bu kasa icin toz filitresi yokmudur heryer acık filitre olmadan cok toz olacak
  • HAUNTED, ne yazıkki Filtre üretmediler . Valla çok toz giriyor. YAklaşık 1 aydır temizlemedim. h. sonu büyük bir temizlik yapmak lazım.

oorhunturan, Benim kapakta bir problem yok. Eğer fansız tarafta kabloları arkadan verdiysen biraz zor kapanıyor.

Hafta sonu yeni resimler ekleyecem
  • hondacivic üstad artık engin bilgilerinden biz acemilerde faydalanırız :) bende resim eklicem bugün nasip olursa
  • quote:

HAUNTED, ne yazıkki Filtre üretmediler . Valla çok toz giriyor. YAklaşık 1 aydır temizlemedim. h. sonu büyük bir temizlik yapmak lazım.

oorhunturan, Benim kapakta bir problem yok. Eğer fansız tarafta kabloları arkadan verdiysen biraz zor kapanıyor.

Hafta sonu yeni resimler ekleyecem

Kabloları yerkleştirmeden önce de yamuk olduğunu fark etmiştim. Artık yedik bir Vatan kazığı. Hakkım haram olsun şu mübarek ayda gerçekten zor durumda bıraktılar beni.

Dün kabloların da baskısıyla kapak çok zor oturuyordu. Bugün kabloları yeniden düzenledim daha rahat oturdu. Ama dediğim gibi yamuk sonuçta. Aslında gidip Vatan'ın ağzına etmek lazım ama şu zamanda hiç uğraşamayacağım

Dün kabloları düzenlerken fanlı kapağın da alt taraftan dışarda kaldığını gördüm alttan bir iki vurmadan sonra tam olarak oturdu.

Şimdi ben Vatan'a gitsem, iki saat problem çıkarıcaklar 17 yaşında olduğum için keklemeye çalışıcaklar ben de böyle olaylara gelemiyorum. Kırar yıkarım ortalığı

Yani anlayacağınız Vatan bilgisayarı ben Allah'a havale ettim bakalım kısa zamanda fazlasıyla çıkar inşallah

Bu kapakları kendi elimde düzeltmemin bir imkanı var mıdır?

• quote:

hondacivic üstad artık engin bilgilerinden biz acemilerde faydalanırız :) bende resim eklicem bugün nasip olursa

H. sonu açıcam kasayı led hakkında ozaman bilgi verebilirim.

Anakartın marka ve modeli ne ?
  • Benim kendi anakartım ASUS P5Q Pro. Onun içinden bir aparat çıkıyor. O aparatın üzerinde kasanın içinden çıkan kabloların nereye takılacağı yazıyor. Ben ona bakarak yaptım. PLED dediği şey sanırım mobo power ve hdd power'larını kastediyor.
  • Arkadaşlar ben de HAF 932'nin fotoğraflarını çektim.

Linkhttp://www.flickr.com/photos/oorhunturan

Dilerseniz koyabilirsiniz ön sayfaya vs.

NOT: Resimler son sayfalardadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oorhunturan -- 27 Ağustos 2009; 22:02:55 >
  • quote:

quote:

hondacivic üstad artık engin bilgilerinden biz acemilerde faydalanırız :) bende resim eklicem bugün nasip olursa

H. sonu açıcam kasayı led hakkında ozaman bilgi verebilirim.

Anakartın marka ve modeli ne ?

anakart gigabyte MA790FXT-UD5P teşekkür edeirm

• @oorhunturan , @HauNTeD ;

Yeni Haf 932 leriniz hayırlı olsun güle güle kullanın.

Toz konusu için nekadar ilkel mi dersiniz ,saçmamı dersiniz... Kadın çorabı(bildiğin kilotlu çorap) kullanırsanız mantıken toz filtresi görevini görücektir.
    Bu konu hakkında kısada olsa bahsedilmişti burada.

Kırmızı neon led alıp takarsanız karanlıkta bi fotosunu isterim haberiniz olsun

Kazasız belasız kullanırsınız inşallah , tekrardan hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.