Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resimleri güncelliyelim derneğe bı katkımız olsun

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

• quote:

Orijinalden alıntı: hell line

@oorhunturan , @HauNTeD ;

Yeni Haf 932 leriniz hayırlı olsun güle güle kullanın.

Toz konusu için nekadar ilkel mi dersiniz ,saçmamı dersiniz... Kadın çorabı(bildiğin kilotlu çorap) kullanırsanız mantıken toz filtresi görevini görücektir.
    Bu konu hakkında kısada olsa bahsedilmişti burada.

Kırmızı neon led alıp takarsanız karanlıkta bi fotosunu isterim haberiniz olsun

Kazasız belasız kullanırsınız inşallah , tekrardan hayırlı olsun.

Allah razı olsun.. denemek lazım üstad kadın corabını Neon led almayı düşünüyorum bi iki ufak parca kaldı onlarda bugün geliyor nasipse onları halletikten sonra modfkasyon insallah

• quote:

@oorhunturan , @HauNTeD ;

Yeni Haf 932 leriniz hayırlı olsun güle güle kullanın.

Toz konusu için nekadar ilkel mi dersiniz ,saçmamı dersiniz... Kadın çorabı(bildiğin kilotlu çorap) kullanırsanız mantıken toz filtresi görevini görücektir.
    Bu konu hakkında kısada olsa bahsedilmişti burada.

Kırmızı neon led alıp takarsanız karanlıkta bi fotosunu isterim haberiniz olsun

Kazasız belasız kullanırsınız inşallah , tekrardan hayırlı olsun.

Öncelikle hayırlı olsun için teşekkür ederim hocam. Toz konusu evet biraz kafamı kurcalıyor. Ben sadece yandaki fana takmayı planlıyorum. Kadın çorabı değil de evinizde kullanmadığınız bir hoparlör varsa onun önündeki koruyucu delikli kumaş da işinizi görür. Zira ben öyle yapmayı düşünüyorum

HAF'ta kırmızı kullanmayı ben pek düşünmüyorum aslında. Her yer kırmızıya boğmak biraz garip olacaktır heralde. Bunun için öncelikle soğuk katot almayı düşünüyorum. Ardından mavi kırmızı veya yeşil neon. Henüz karar veremedim.

Bir de kasanın gövdesi çok parmak izi bırakıyor bende. Sizde de oluyor mu aynı şey?

• @ss555;

Hocam resimler çok güzel çıkmış.Kasanın maşallahı var.Yalnız siz kasanın iç yüzeyini siyaha boyamıştınız zannediyorum.
    Çok güzel yakışmış.Hem modifiye ortamı için , hemde boş kalan font sırıtmıyor orjinal rengi olmadığı için.
    Resim katkıları için teşekkürler.

@HauNTeD;

Hayırlısı olsun, yavaş yavaş yaparsınız artık modifikasyonu.Eğlencelidir bu arada parça ve kasalarla uğraşmak.Fan düzenleri , parça değişimleri vs. ..
    Güzel zaman öldürür

@oorhunturan;

Orhun kardeşim evet toz konusu hem kasanın yapısı hemde toz filtresinin olmamasından dolayı biraz sorun teşkil ediyor.Ama nitekim soğutmada başarılı olunca bu lehine gelişiyor kasa için.
    Sizin fikirde çok güzelmiş.Hem daha orjinal gözükür hoparlör koruyucusu.

Parmak izi , yüzey çok mat olmadıkça kaçınılamaz bir sorun.Ama güzel bir bez darbesine bakar değil mi

Başlık hareketlendi.Güzelde oldu.Devamı gelir inşallah.

Edit: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hell line -- 28 Ağustos 2009; 16:05:48 >

• quote:

@oorhunturan;

Orhan kardeşim evet toz konusu hem kasanın yapısı hemde toz filtresinin olmamasından dolayı biraz sorun teşkil ediyor.Ama nitekim soğutmada başarılı olunca bu lehine gelişiyor kasa için.
    Sizin fikirde çok güzelmiş.Hem daha orjinal gözükür hoparlör koruyucusu.

Parmak izi , yüzey çok mat olmadıkça kaçınılamaz bir sorun.Ama güzel bir bez darbesine bakar değil mi

Başlık hareketlendi.Güzelde oldu.Devamı gelir inşallah.

Hocam öncelikle küçük bir yazım hatasını düzelteyim. İsim: Orhun. Orhan değil

Ben de kasanın içini siyaha boyamayı düşünüyorum ama biraz çekiniyorum. Biraz yardımcı olup cesaret vermenizi umuyorum. Malum en ufak bir harekette kasa pert olur diye korkuyorum doğrusu

Parmak iziyle mücadele için de ıslak mendil kullanabilirsiniz. Ama bence en iyisi nemli bir bez..

Hoparlör koruyucusu yoksa kadın çorabı iş görür. Ama dikkat edin çorap kaçmasın

• Orhun kusura bakma oruçluyuz malum

Evet kasayı boyamak özen ve dikkat istiyor biraz. @ss555 arkadaşımızdan yardım isteyebilirsin bu konuda yardımcı olucaktır.

Çorap kaçarsa oje sürersin olur biter , dert etme
  • quote:

Orhun kusura bakma oruçluyuz malum

Evet kasayı boyamak özen ve dikkat istiyor biraz. @ss555 arkadaşımızdan yardım isteyebilirsin bu konuda yardımcı olucaktır.

Çorap kaçarsa oje sürersin olur biter , dert etme

Önemli değil hocam

Bu kasa boyama işi için eski TA9A1 kasamı feda edebilirim aslında. Bir de HAF'ı tamamen nasıl sökeceğim bilemiyorum? Özel bir alet gerekiyor mu. Tornavida pense matkap dışında?

Oje de bi yere kadar kapatır hocam

• aynı kasayı 1 hafta önce aldım arkadaşlar merak ettim kasanın sata kablosunu nereye takıcaz görevini çözemediğim için soruyorum açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

aynı kasayı 1 hafta önce aldım arkadaşlar merak ettim kasanın sata kablosunu nereye takıcaz görevini çözemediğim için soruyorum açıkcası

Harici disklerde USB yerine daha performanslı olan e-SATA'yı kıllanmak isterseniz çıkan sata kablosunu anakartınızın e-Sata port'una takacaksınız. Diğer sata portlarıyla aynı görüntüsü vardır. Fakat rengi değişiktir büyük ihtimalle. Bende olmasına rağmen ben takmadım mesela. Çünkü ihtiyacım olan birşey değil.

Bu arada arkadaşlar benim kasamın her iki kapağı da yamuk. En kısa zamanda Vatan PC'ye gideceğim. Sizde de var mı böyle bir sorun?

Fanlı kapak alttan yukarıya doğru baskı yapınca oturuyor ancak.

Fansız kapak ise tamamen yamuk. Fansız kapağın, kasanın sol alt köşe kısmına gelen tarafı dışta kalıyor bayağı. Kablolar da olunca bayağı bir zorlayıcı oluyor. Siz de kontrol edin ve ne yapmam gerektiğini söyleyin kafayı yicem ya

• Kasayı temızledım bugün. Alt taraftan çok toz giriyor neseki koyduğum bir filtre önlemiş fazla tozlanmamış kasa içi.

Yarın yeni resimler eklenecek.
  • Ben de filtre almayı düşünüyorum. Bu arada sizin kapaklarda çok hafif eğrilikler, oturmamalar falan var mı?
  • Benim kapaklarda sorun yok.

HauNTeD , Anakartında led bölümünde 3 tane çubuk var ya. en sol tarafa yeşil kablo,ortayada beyaz kabloyu takıcaksın. yalnız bunları ters tak (yazı yazan taraf alta bakmalı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 29 Ağustos 2009; 22:10:26 >
  • toz filitresi olarak ne kullandın hondacivic ? ben pek anlamıyorum yarın o dediklerini bizzat uygulaayacaz ilgin için teşekkür ederimm
  • Rica ederim,

Alt deliği kastediyorsanız. Sineklik ile yaptım (Aslında siyah sineklik bulabilseydim yan kapağada yapıcaktım)

Benim fan NAnoxia vidasız silikonlu. Vida girmediği için sineklik le yaptım. Eğer sizinki vidalıysa 12 cm fan filtreleri bulunuyor onlardan alabilirsiniz.

12CM FAN FİLTRESİ
    http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=30810

Yeni resimler birazdan eklenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 30 Ağustos 2009; 11:37:03 >

•  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

• hondaa_civic , güzel bir çalışma olmuş hocam. Bizde de sineklik olacaktı. Ben de bir deneyeyim. Bu arada o Nanoxia fan çok ses yapıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oorhunturan

hondaa_civic , güzel bir çalışma olmuş hocam. Bizde de sineklik olacaktı. Ben de bir deneyeyim. Bu arada o Nanoxia fan çok ses yapıyor mu?

NAnoxia fan en son seviyede gürlütülü ama kendisine özel fan kontrolü olduğu için kısılabiliyor.Ozaman ses falan olmuyor. Ama benim fan kontrolüm bozulduğu için anakartdaki düşük devirde çalıştıran giriş var oraya taktım ses yok.

Ayrıca kasada hiç ses yok.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.