Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ada33m

merhaba hayırlı olsun güle güle kullan kardeş.kardeş sana bir şey soracaktım bende aynı kasadan almayı düşünüyorum aslında kararımı verdim alacamda netten bir araştırma yaptım bulabildiğim yerEternal Bilgisayar Ltd. Şti. / SanalMarketim.Com

Selanik Cad. No:82/33
    6640 - KIZILAY / ANKARA burda satıldığını gördüm acaba senin bildiğin bir yer varmı onu soracaktım diğer arkadaşlardan da ricam nerelerde satıldığına dair bir bilgileri varmı acaba bu konuda beni bilgilendirebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
    quote:

Orijinalden alıntı: hondaa_civic

Birazdan montajını yaptıktan sonra Yeni (çalışır halindeyken ) Resimler gelecek

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

Galiba Ankaradasınız buraya bakabilirsiniz. ---> http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4623

En ucuz yerler:
    http://www.teknofiyat.com/?search=haf+932&altlimit=&ustlimit=

• alıntı yaparken yada birisine yanıt verirken arkadaşın niki ile yanıtlasanız, fotoğrafları olduğu gibi alıntı yapmasanız da kotalılara yazık olmasa?

Başka kullanıcılarıda düşünün bi zahmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARKU -- 18 Eylül 2009; 1:08:25 >
  • teşekkür ederim kardeş çok saoal
    quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

alıntı yaparken yada birisine yanıt verirken arkadaşın niki ile yanıtlasanızda fotoğrafları olduğu gibi alıntı yapmasanız da kotalılara yazık olmasa?

Başka kullanıcılarıda düşünün bi zahmet
  • slm arkadaşlarsizlere danışmak istedim ben fan kontrol paneli arıyorum bununla ilgili bildiğiniz site varmı bol çeşitli yaniiii
  • quote:

slm arkadaşlarsizlere danışmak istedim ben fan kontrol paneli arıyorum bununla ilgili bildiğiniz site varmı bol çeşitli yaniiii

http://www.sanalmarketim.com/urun_liste/?liste&ref=%2Csxbiu%3A71%2Csxbia%3A81&sxpg=1
  • TEŞEKKÜR EDERİM
  • cooler master haf 932 full tower kasanın orjinalında kaç tane fan var acaba 4 mü 5 mi
  • quote:

cooler master haf 932 full tower kasanın orjinalında kaç tane fan var acaba 4 mü 5 mi

4
  • siyah kasaya o beyaz sürücü olmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gabartmatozu -- 18 Eylül 2009; 18:16:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2x+8=10 denklemi

siyah kasaya o beyaz sürücü olmamış

Son resimlerine bakmadın galiba Siyaha boyandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 18 Eylül 2009; 18:25:36 >
  • bende haf932 aldım biraz ağır geldi nerdeyse en son hali 19 kilo bişiydi taşıması ve montajı zevkli geçti :D
    şu anda makinede resimlerim onlarıda eklicem yarın bende katıldım haf derneğine
    ben mavi ledlerle donattım :D kasa çok hoş oldu
  • Hayırlı olsun fukarakoala
  • beğendim bu kasayı
  • İyi günler arkadaşlar HAF932 den bende almış bulunmaktayım genel olarak çok güzel kasa ancak hdd led sorunu sanırım kronik bir sorun herkeste aynı forumu epey okudum kesin bir çözümü verilmemiş hdd ve power ledleri ikisi birlikte sürekli yanınca epey göz alıyor bunun için bir çözüm yolu varmıdır yoksa anakarttan led kablolarını sökmekmi lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: imphetus

İyi günler arkadaşlar HAF932 den bende almış bulunmaktayım genel olarak çok güzel kasa ancak hdd led sorunu sanırım kronik bir sorun herkeste aynı forumu epey okudum kesin bir çözümü verilmemiş hdd ve power ledleri ikisi birlikte sürekli yanınca epey göz alıyor bunun için bir çözüm yolu varmıdır yoksa anakarttan led kablolarını sökmekmi lazım ?

Benim kasa yanımda oldugu ıcın ledlerle bır problemım yok. Eğer ledler sızı rahatsız edıyorsa anakart uzerınden kablolarını sokebılırsın
  • quote:

Benim kasa yanımda oldugu ıcın ledlerle bır problemım yok. Eğer ledler sızı rahatsız edıyorsa anakart uzerınden kablolarını sokebılırsın

Hocam ilginiz için teşekkür ederim şuan için en iyi çözüm anakarttan led kablolarını sökmek :) bunun dışında coolermaster forumunda admine pm ile adres bilgileri ve kasanın seri no sunu verince sanırım yeni panelde yolluyorlarmış bu yöntemide denemekte fayda var.
  • Süper ya Ne Kadar GüzeLLer
  • quote:

quote:

Hocam ilginiz için teşekkür ederim şuan için en iyi çözüm anakarttan led kablolarını sökmek :) bunun dışında coolermaster forumunda admine pm ile adres bilgileri ve kasanın seri no sunu verince sanırım yeni panelde yolluyorlarmış bu yöntemide denemekte fayda var.

BEnim uSblerin bırı bozuldu aslında yenı panel ıyı olur ama, Sok tak bıraz uğraştırı gıbıme gelıor

• quote:

quote:

Hocam bu konuyu biraz daha araştırabilir misiniz?

Eğer (inşallah) kesin bir doğruluk payı çıkarsa toplu (veya kişisel) bir mail atalım..

• Yokmu baska Haf 932 kullanıcıları , Yeni resimler ekleyebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.