Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu hafta içinde aldım aşağıya kırmızı ledli 12 cm fan taktım ama led sorunu bende de var bu sorunun kesin çözümü varmıdır?

garantiye mi göndermem lazım anlamadım garantiye girer mi ?

tşk...
  • Nihayet vakit bulup sistemi toparlayabildim. :)

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 16 Kasım 2009; 23:27:37 >

• @HexfeT
    Kasa gerçekten çok güzel görünüyor
    İyi günlerde kullan
    Fakat o kasaya kısa LARK hiç gitmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reytan -- 16 Kasım 2009; 23:43:44 >
  • Biliyordum birinin görüp dalga geçeceğini. Pompa gövdesi tabana temas ederse gürültü yapıyor, geçici çözüm olarak o anda elime sigara paketi geçiverdi koydum altına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HexfeT

Biliyordum birinin görüp dalga geçeceğini. Pompa gövdesi tabana temas ederse gürültü yapıyor, geçici çözüm olarak o anda elime sigara paketi geçiverdi koydum altına.

Arkadaşım su soğutma sistemin nedir ve nerden bulunur?
  • HexfeT , Sıvı soğutma güzel olmuş
  • @aykutx

İşlemci Bloğu: Swiftech Apogee GTZ LGA 775
    Radyatör : Alphacool NexXxoS Xtreme III - Rev.2
    Vga Bloğu : Alphacool NexXxoS NVXP-G92
    Hortum : 10/8 mm şeffaf hortum
    Sıvı : The Feser One Fluid - UV Sarı
    Rakorlar : Alphacool Screw connector AG 1/4' on 10/8mm
    Pompa : Laing DDC-Pump 12V Ultra AGB - 18Watt

Ürünlerin tamamını farklı zamanlarda parça parça Firebal dan almıştım. Şu an bazıları stokta görünmüyor.

@hondaa_civic

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 18 Kasım 2009; 10:55:31 >
  • Sürekki yanan mavi HDD ledi ön paneldeki bir lehimleme hatasından kaynaklanıyormuş. Konu ile ilgili forumlarda bir konu mevcut.

http://forum.donanimhaber.com/m_31383098/mpage_1/key_haf%2C932//tm.htm#32755530

Çözümü kısaca özetlemek gerekirse.http://forum.coolermaster.com adresine girip forum'a üye oluyorsunuz. (forum ingilizce) konulardan birinde bu problemden bahsediyor.
    http://forum.coolermaster.com/viewtopic.php?f=23&t=11631&st=0&sk=t&sd=a&hilit=HAF+932+HDD+LED+stays+solid
    burada Rudieman isimli admin bu problemi bildiklerini lehim problemi olduğunu eğer pm atarsanız yeni panel göndereceğini söylüyor. Atacağınız mesaja Model No: SE-932-KKN1-GP, Part No: 4****, Lot No: SE932K****, EAN: 47*** gibi kasanın seri vs numaralarını ve adresinizi ekleyin. Ben kendisi ile Temmuzda irtibata geçtim ve hemen yeni bir ücretsiz ön panel yolladılar. Değişimi yaptım problem çözüldü. Aslında bu işi türkiyede ithalatçı firma segment'in yapması lazım ama ilk linkte bilgiyi veren arkadaş çözüme ulaşamamış.

İngilizceniz yoksa mesajlarınızı translate.google.com dan türkçe->ingilizce çeviri yapıp gönderebilirsiniz. Çeviri için çok karmaşık yazmayın, google kötü çeviri yapabilir.

Kolay gelsin.

• Can sıkıntısından biraz şekil şemal değişikliği yaptım paylaşım istedim.
    Resimler telefon cekimi oldugu için biraz kötü cıktı ama olsun

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

• türkiye ye de ön panel yolluyorlar mı bu işlemleri yapınca?
  • @ss555
    Su soğutma sisteminden ve performansından biraz bahsedermisin rica etsem.
  • @ss555
    hoş duruyo güzel olmuş
  • Haf kral kasayaa!!! tek geçerim bu alemde
  • sıvı sogutma ıcın nasıl bır uyguluma yapılabılır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dan-ger

@ss555
    hoş duruyo güzel olmuş

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLuRocK

türkiye ye de ön panel yolluyorlar mı bu işlemleri yapınca?

masraf almadan yolluyorlar.
  • kasanın ön paneldeki sürekli yanan hdd led ışığı ile ilgili olarak segment bilgisayar ile iletişim kurun onlar sizden parçayı söküp getirmenizi istiyorlar ve yeni parçayı veriyorlar,
  • Kasa çok güzel gerçekten genişlik bakımından acaba bu kasaya 5970 sığarmı ona göre almayı düşünüyorum bende kasayı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.