Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ön fanının sesinden rahatsız olan varmı bende biraz sesli çalışmaya başladıki thermaltake thunderblade le beraber çekilmiyorlar bende akasa apache sessiz fan alıp pwn baglayıp degıstırıcem thunderblade ı ancak ön fanı napıcam düşünüyorum
  • Diğer bu kasayı kullanan arkadaşları bilmem ama benim kasamdaki fanlarda en ufak ses sorunu yok.
    (Sadece Nanoxia fanı yuksek devirde çalıştırdıgım zaman biraz ses oluyor, diğer fanlarda sorun yok )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 30 Ocak 2010; 22:31:17 >
  • bende rc 690 var ama bu kasayı arkadasıma aldık harika bir kasa genel anlamda zaten sessiz on fandan da ses gelmiyo rahatsız edecek kadar. kasa begendiğim kasalardan.
  • arkadaşlar bende de bu kasa var işlemci soğutucu değiştirmek için annakartı sökmeye gerek kalmıyor arkada boşluğu var ancak alttaki 2 delik boşlukta değil tam anakartın neden böyle şimdi ben sökmem gerekicek anakart filanmı düşük geliyor boyutu
  • quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

Arkadaşlar bugünden itibaren ben de HAF 932 derneği üyesiyim.

Resimdeki parçanın ne işe yaradığını bilen varsa açıklar mı burada? Çok sevinirim.

Ayrıca resimlerde göründüğü kadar şık bir kasaymış. Bitmeden alabilmiş olduğuma çok sevindim.

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

fotoğraftaki buzzer sistemin açılırken bir donanım hatası varsa alınan hataya göre öter (1 uzun 2 kısa sinyal ekran kartı hatası gibi )

anakartın power_sw, reset_sw gibi bağlantılarının olduğu yere takılır

• @ASİL01
    Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar bende sistem toplama aşamasındayım. Kasaların arasında kayboldum desem yeridir. Cosmos ile başladım TT ardından Zalmana baktım. Sonra yine CoolerMaster'a geldim. HAF serisi gerçekten güzel ancak 932 değilde 922 düşünüyorum. Fiyatı daha uygun. Tozlanma problemi var mı? Var ise önüne nasıl geçebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Arkadaşlar bende sistem toplama aşamasındayım. Kasaların arasında kayboldum desem yeridir. Cosmos ile başladım TT ardından Zalmana baktım. Sonra yine CoolerMaster'a geldim. HAF serisi gerçekten güzel ancak 932 değilde 922 düşünüyorum. Fiyatı daha uygun. Tozlanma problemi var mı? Var ise önüne nasıl geçebiliriz.

bence 922 ile 932 arasında bir daha gidip gelmeni öneririm. kendim tt kullanıyorum sırf kasamı modladığım için değiştiremiyorum ama tekrardan bir kasa alacak olsam; bu kesinlikle haf932'den başkası olmazdı. bence seninde alacağın kasa bu olmalı, zaten kullanmaya başladıktan sonra ne demek istediğimi anlayacaksın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: komiks

quote:

Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR

Arkadaşlar bende sistem toplama aşamasındayım. Kasaların arasında kayboldum desem yeridir. Cosmos ile başladım TT ardından Zalmana baktım. Sonra yine CoolerMaster'a geldim. HAF serisi gerçekten güzel ancak 932 değilde 922 düşünüyorum. Fiyatı daha uygun. Tozlanma problemi var mı? Var ise önüne nasıl geçebiliriz.

bence 922 ile 932 arasında bir daha gidip gelmeni öneririm. kendim tt kullanıyorum sırf kasamı modladığım için değiştiremiyorum ama tekrardan bir kasa alacak olsam; bu kesinlikle haf932'den başkası olmazdı. bence seninde alacağın kasa bu olmalı, zaten kullanmaya başladıktan sonra ne demek istediğimi anlayacaksın....

932 çok büyük. Kablo düzeni açısından avantajlı ama sıvı soğutma kullanmayacağım için gereksiz gibi duruyor. İleride sadece corsair h50 kullanabilirim. Onun içinde ekstra bir şey gerekmiyor. Armor gibi 7-8 tane hdd yuvası olsaymış tercih ederdim. Arada 80-100 tl oynuyor. CM Sniper gibi kasa. Hala bakıyorum resimlere, videolara, bakalım ne olacak.

• haf gerçekten mükemmel bir kasa fakat benim için gerçekten büyük bir kasa modladığım aopen le devam edeceğim yola büyük ihtimal buda benim haftan bir enstantane
  • hakkaten manyak kasa hep istedim ama onu almaya param ve yerim olmadı
  • HAF alıpta mod yapan veya yeni alan arkadaşımız yok mu derneğimizi bukadar boş bırakmayalım yeni üyeler bekliyoruz
  • Ben alıcamda 2.el olarak ne kadar vereyim sizce ?? öneriyorsunuz dimi yani ..
  • HDD ledin sürekli yanması normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss555

HAF alıpta mod yapan veya yeni alan arkadaşımız yok mu derneğimizi bukadar boş bırakmayalım yeni üyeler bekliyoruz

ben yeni aldım vatandan :D valla kasa çok güzel ama üst taraftaki fan evi s oguttu yan taraftakini hiç açmadım bile :D ön taraf süpürge gibi çekiyor bende çift kadın çorabı geçirdim :) çok toz oldu 3-4 günde 1 ay sonra degiştiricem ve alternatif bir çözüm arayacağım yazın yan taraf taki fanıda açarım artık :)

Bir sorum olcak Bu kasaya İçine 5 Adet HDD den başka eklemeyezmiyim :(

• Evet Arkadaşlar o kadar kişi var biri cevap atsında okuyup yatacagim artık :)
  • hocam 6. sını da 5.25 yuvasına çevirici koymuşlar onunla hdd takarak kullanırsın. daha da fazla yuva istiyosan disklerini satıp büyük bir disk al bence 5 tane yuvayı ben hiç bir zaman dolduramayacam sanırım:)
  • bende aldım kasayı harika bir kasa maddi durumlardan modlayamadım daha ufaktan yaza kadar güzel bir şeyler yapıcam inşallah..
  • Haf ın blue modeli var newegg de hoşuma gitti acayip Bakalım türkiye ye ne zaman gelir..

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811119213&cm_re=haf_932-_-11-119-213-_-Product

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruhsuz__

Haf ın blue modeli var newegg de hoşuma gitti acayip Bakalım türkiye ye ne zaman gelir..

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811119213&cm_re=haf_932-_-11-119-213-_-Product

bu kasanın aynısını snde yapabılırsınkı cok basıt:D:D

sadece one bı mavı ledlı fan yanada 4 tane mavı ledli fanlar tamamdır:D

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.