Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orası öyle yapılmaz degil ama hazır daha iyi olur Sonra sıkıntı nerden bulacan 18cm 20cm mavi fanları 25 ler bulunuyorda
  • fanla niye uğraşıyosunuz ki. içinden ledlere giden telleri kesip kırmızı ledleri devre dışı bırak sonradan üzerine tanesi 0.5 tl den 4 tane mavi led al ekle. bitti gitti. yan kapağa da bitane şeffaf fan alır üzerine led eklersin olur biter. hatta fanla uğraşmaya da gerek yok şerit led alın arkadaşlar fanın verdiği ışık yeterli gelmez. fan parasına 1 metre şerit led ile kasayı tamamen maviye boğarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resrad -- 1 Mart 2010; 18:29:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resrad

fanla niye uğraşıyosunuz ki. içinden ledlere giden telleri kesip kırmızı ledleri devre dışı bırak sonradan üzerine tanesi 0.5 tl den 4 tane mavi led al ekle. bitti gitti. yan kapağa da bitane şeffaf fan alır üzerine led eklersin olur biter. hatta fanla uğraşmaya da gerek yok şerit led alın arkadaşlar fanın verdiği ışık yeterli gelmez. fan parasına 1 metre şerit led ile kasayı tamamen maviye boğarsınız

Şerit led fikri güzelmiş
  • ya çok sey yaparsın da ilk aklıma gelen oydu:D kocum yanımda duruyor ıyı para verdık ama değdi kasaya:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: oem

HDD ledin sürekli yanması normal mi?

Normal hocam HAF932 lerde böyle bir problem mevcut aslında problem sayılmazda anakarta hdd ledini bağlamayarak sürekli yanan mavi ışıktan kurtulabilirsiniz.
  • benimkinde şimşek isaretı var oradakı yer yanıyor oda güç ledi sanırsam aşagıdakıde ya onun ışığı ile yanık gözüküyor yada yanmıyor ama çok göz alıyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadiks

benimkinde şimşek isaretı var oradakı yer yanıyor oda güç ledi sanırsam aşagıdakıde ya onun ışığı ile yanık gözüküyor yada yanmıyor ama çok göz alıyor ..

Bende gözümü aldığı için anakarta sadece güç ve reset kablosunu bağladım mavi ledlerin hiçbiri yanmıyor.
  • bende bant yapıştırdım siyah duruyor öle:D:D
  • merhaba arkadaşlar. bana 932 nin önünde bulunan 23cm lik kırmızı ledli fan lsm
    arıyorum ama hiç bir yerde yok. bildiğiniz bir yer varsa söylerseniz çok memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: blood955

merhaba arkadaşlar. bana 932 nin önünde bulunan 23cm lik kırmızı ledli fan lsm
    arıyorum ama hiç bir yerde yok. bildiğiniz bir yer varsa söylerseniz çok memnun olurum

Satılan bir yer varsa aynı boyuttaki fandan bende arıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperV

quote:

Orijinalden alıntı: blood955

merhaba arkadaşlar. bana 932 nin önünde bulunan 23cm lik kırmızı ledli fan lsm

Satılan bir yer varsa aynı boyuttaki fandan bende arıyorum .

aynı boyutta değişik marka mavi ledli fanlar var istersen linklerini pm atarım.

• Cooler Master Haf 932 Facebook hayran sayfası kurulmuştur.

Tıklayınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: hondaa_civic

Cooler Master Haf 932 Facebook hayran sayfası kurulmuştur.

Tıklayınız...

Ahh ahh..Bi alamadım şu kasayı.Satacak olursa haberim olsun.İlk bana gelin.Anlaşırız bir şekilde.

• arkadaşlar cooler master haf 932 mod. çalışmam. düşüncelerinizi bekliyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_38434389/tm.htm
  • Merhaba arkadaşlar Ufaktan mod'a başladım . Daha başındayım ama gene bir foto ekleyeyim.

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

Psu yu üst tarafa aldım fanıda dışardan taktım (Daha önce birisinden görmüştüm)
    Alt tarafa 2 adet 12 cm Uv fan eklencek , Eksoz fanıda Uv olabilir.
    Yan Tarafa Pleksi takılcak , Plexi ye Bişeyler yazılabilir yada çizilebilir.
    Kablolar Daha iyi bir şekilde toplancak.
    Kasa içini siyaha boyayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 21 Mart 2010; 23:04:42 >

• mod mu ne modu

şaka bir yana gerçekten çok güzel bir kasa haf 932

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 21 Mart 2010; 22:32:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

mod mu ne modu

şaka bir yana gerçekten çok güzel bir kasa haf 932

Daha yeni başladım elimde olan parçalarla bir şeyler yapayım dedim. Yeni şeyler eklencek üstte yazdım ,

Sıvı soğutma düşünmüyor değilim :) belki ilerde bende kurabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 21 Mart 2010; 22:48:43 >
  • Benim kasanın sol kapağının sağ üst köşesinde bir sallanma var ne kadar uğraştıysam tam oturmadı orası. Bazen fanlar hızlanınca titreyip ses yapıyor elimle durdurunca belli bir süre düzeliyor. Acaba montajlarken mi bi yerini yamulttum ya da nasıl düzeltebilirim?
  • Bendede var o sallanma ama rahatsız etmiyor. Titreme veya ses olmuyor .
  • O zmn bende foto paylaşim yaw

detaylı çalışmamhttp://forum.donanimhaber.com/m_38434389/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blood955 -- 23 Mart 2010; 1:17:10 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.