Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

Resimdede görüldüğü gibi 2 tane 5970 takınca yeterli boşuk kalıyor. Benim tercihim HAF alman yönünde dostum
  • Sarisakal, Haf'ın montajı gayet kolay , Kasa içi geniş oldugundan rahat montaj yapılabiliyor.

Tabi armor un kızaklı tepsisi de montaj için kolaylık saglıyor. Fakat Armorun sanırım yan fanı biraz sesli bildiğim kadarıyla.

Haf 932 de psu yu hem altta hem üstte kullanabilme ihtimalin var üstte takıldımı üstteki büyük fan çıkarılması gerekiyor.

İki kasada Gayet güzel seçim size kalmış
  • S.a arkadaşlar bende inş. 2.el alacam bu kasadan
  • Selam kasaya noctua nh-d14 koydum banamısın demedi ve son derece kolay bir montaj oldu ama bu soğutucuyu küçük bir kasaya koymak bence imkansız
  • Hacım bu haf 932 yi nakit elden en ucuz nereden buluruz? teknofiyata baktım ama hani pazarlık edilebilecek yerlerde vardır diye bir yazayım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisq8

Hacım bu haf 932 yi nakit elden en ucuz nereden buluruz? teknofiyata baktım ama hani pazarlık edilebilecek yerlerde vardır diye bir yazayım dedim

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RC-932-KKN1-GP

Nakit 320TL oluyor. Pazarlık olmaz sanmıyorum çünkü zaten fiyatları piyasadan çok ucuz. Suyunu çıartmaya gerek yok

• quote:

Hacım bu haf 932 yi nakit elden en ucuz nereden buluruz? teknofiyata baktım ama hani pazarlık edilebilecek yerlerde vardır diye bir yazayım dedim

Ben haftasonu elden firebal dan aldım. 320 tl ye. Zaten iyi insanlar yardımcı oluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urthas

quote:

Ben haftasonu elden firebal dan aldım. 320 tl ye. Zaten iyi insanlar yardımcı oluyorlar.

iyi insanlar ama herşeye para istiyorlar be kardeşm mail atmayada para isteyecekler neredeyse..

• Kasayı yeni alan ve alacak arkadaşlara hayırlı olsun
  • arkadaşlar bendede var , çok memnunum , kasaya yakışacak iyi bir fan kontroleri önerirseniz sevinirim ( mümkünse cm olsun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gururogun

arkadaşlar bendede var , çok memnunum , kasaya yakışacak iyi bir fan kontroleri önerirseniz sevinirim ( mümkünse cm olsun)

http://www.vatanbilgisayar.com/aerocool-ae-gatewatch2-bk-gatewatch-ii-fan-ve-sicaklik-kontrolcusu-%28siyah%29/productdetails.aspx?I_ID=44631

BU FAN KONTROLCUSU ÇOK ÜNLÜDÜR İŞİNİ FAZLASIYLA GÖRÜR

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 22 Nisan 2010; 20:19:02 >
  • Bendeki 23'lük Siyah FAN'larla LED'li 23'lük fan takası arıyorum.İlgililer lütfen PM atsın.
  • yarın aranıza katılıyorum arkadaşlar :)
  • 300 tl ye aldıgım haf932 kasam şu anda yanımda duruyor, akşama eve gittiğimde kurmak için sabırsızlanıyorum :)
  • nofearman, Hayırlı olsun Aramıza hoşgeldin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hondaa_civic

Cooler Master Haf 932 Facebook hayran sayfası kurulmuştur.

Tıklayınız...

• arkadaşlar bu kasanın içi siyah olanı yok mu? bende tt armor+ var. açıkcası bu kasa hoşuma gitmeye başladı. tt armor+ ikinci elde iyi fiyat ederse belki bunu alırım
  • Guzel kasa fakat nedense ıcını sıyah yapsalar dahada guzel olucak bence kasayı olcak olsam mesela ben ıcını boyayamam gıderım arac kaportacısına bunun ıcını boya derım :D
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.