Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Urthas

Herkes tozu çok sorun ediyo ama soğutması çok başarılı kasının. Ayda bir balkona çıkarıp kasının içine hava üfletmek toz sorunu çözüyor. Çok büyütmemek lazım bence.

Edit: İmla

Katılıyorum birkaç yerden ince toz filtreleri alıp takmayı düşünüyorum (hava akımını kesmiyecek şekilde artık nasıl yapıcaksam) kasayı bugun aldım gerçekten bekledigimden buyuk ve agır cm süper başarılı bir kasa yapmış sadece aklıma şu takıldı. en tepedeki fanı ters çevirip kasanın dışına doğru degilde içine doğru üfletsem daha başarılı bir sonuç yakalarmıyım ?Kasanın içi zaten soguk 1 tane egzos fanı yeterli olmazmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hondaa_civic

quote:

Orijinalden alıntı: leech

@hondaa_civic

Kasa modlamanız güzel gidiyor, kolay gelsin
    Alttaki fanların marka/model nedir acaba ?

Tşk'ler

XIGMATEK XLF SERİSİ -->http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-xlf-f1253-xlf-serisi-120mm-beyaz-led-fan/productdetails.aspx?I_ID=42541

canpinar , Kasa tozlanması Yerine göre değişir ama Masa üstünde kullancaksanız fazla toz girmez. Masa altında veya yerde kullanıcaksanız ister istemez bir miktar toz giriyor ama Abartılacak kadar değil.

Saolasın bu fanların beyaz led dışında olanı yok mu acaba, nereye baksam beyaz

quote:

sasuta , Süper olmuş , Sarı yakışmış kasaya

Bende boş vaktim olduğu zaman bişeyler yapıcam.

Arkadaş bu kasayada herşey yakışıyor sonra karar veremiyoruz hangisini yapsak diye

• canpinar

ısınan hava yukarı doğru çıkacağı için sıcak havanın dışarı atılması lazım sen fanı ters çevirirsen sıcak havayı işlemci ve ramların üstüne doğru ittirisin zaten işlemci soğutucularıda buna güre dizayn edilir akasa x4 hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: infazcı/tr

canpinar

ısınan hava yukarı doğru çıkacağı için sıcak havanın dışarı atılması lazım sen fanı ters çevirirsen sıcak havayı işlemci ve ramların üstüne doğru ittirisin zaten işlemci soğutucularıda buna güre dizayn edilir akasa x4 hariç

Fakat kasa içi sıcak degilki. Yani %100 yanlış bir hareketmi olur.?
  • Sıcak hava yukarı çıktığı için daha kolay oluyor atması bende düşünmüştüm sonradan vazgeçtim onun yerine tabana bir fan takarak ekran kartının soğumasına yardımcı olup extradanda bir hava girişi sağlayabiliriz..
  • Beyler benim Anakartta USB girişi yetmedi 2si çalışıyor 2si çalışmıyor. Nasıl bir şey yapmalıyım
  • Arkadaşlar bende kasayı dün vatan bilgisayardan aldım tom's hardware tr deki bir editörün tavsiyesi üzerine edindim bu kasayı. Kasanın montajı o kadar eğlenceliydiki anlatamam montajlamayı eşimle beraber yaptım ben dvd'yi taktım eşim kilitleme düğmesine bastı tık bu kadar :) bu kasanın ızgaralı tarafında kalan boşluk için resimlerde görünen 4 lü fanlardan almayı düşünüyorum renk olarak önerilerinizi bekliyorum ön taraftaki ledin kırmızı olduğunu düşünürsek benim de koyu bir gs 'li olduğumu cümle alem bilir:) bu yüzden yan fanların sarı olmasını düşünüyorum ne dersiniz. Bu arada bu kasayı alan herkes güle güle kullansın selamlar.
  • almayı düşünen arkadaşlar bende hem haf 932 hem tt armor var dükkanımı ziyaret edebilirler corsair obsidian aldığım için satıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_39861578/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39861578
  • HAF-942'yi gördükten sonra 932'den anında soğudum. 932'de eksik gördüğüm her şeyi gidermişler. Stoklara geldiği gün almayı düşünüyorum.
  • haf 942 ?? öle bir model yokki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadiks

haf 942 ?? öle bir model yokki..

HAF-X'in kod numarası "RC-942-KKN1"

Google Amca'dan bi arama yap istersen.
  • Böyle bi yorum yapma niyetinde değildim fakat ExECaLiBuR'un yazısını görünce yazmak istedim.

Açıkçası beni haf932den soğutacak bi kasa değil hafx, yenisi olduğu için pek tabiki eksiklerinin giderilmesi yönüne gidilecektir.
    İç kısımda kabloların geçtiği yerlerin kapatması pek bi anlam ifade etmiyor. Foto araştırmadım haf932nin sayfanın en üstünde vardı, kasa içerisindekilerin ne kadar farklı olmasına karşın durum belli;
     Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

Orayı kapatmışsınız kapatmamışsınız pek fark etmiyor. Aynı şekilde alttaki psu kısmı içinde geçerli.
    Yan kısım plexi ve fan olarak yapılmış hafx de fakat fan ile plexi tam zıt olması gerekti ki hddlerin olduğu yer görünmemi açısından ama bu seferde ekran kartına ve işlemciye o fan fazla bi fayda sağlamıcaktı dolasıyla haf932de ki üst kısmın plexi alt kısımda fan ile ızgara daha tercih edilebilitesiyüksek..
    Tek artısı iç kısmın mat siyaha boyanmış olması ki onuda kendim yapmayı düşünüyorum şu aralar.
    Bütün bu yorumların kendi düşüncem olduğunuda tekrar tekrar belirtmeme gerek yok sanırım

• Kendimce artıları

+ İç yüzeyin mat siyah oluşu (boyama derdinden kurtarıyor)
    + Ekstra 2 tane sata yuvası (benim için önemli)
    + 2,5" disklerle de uyumlu hdd bölmeleri (benim için önemli)
    + 932'den daha estetik bir duruşunun olması
    + Çok mühim olmasada kablo düzeneği
    + Ön panelde usb 3.0 olması (henüz şart değil belki)
    + Fan filitresi

Kısacası, CM beni düşünmüş ki aradağım gibi bir kasa çıkarmış. 922'yi küçük, 932'ninde biraz moda ihtiyacı vardı. Sonunda doğru yolu bulmuş diyebilirim.

Tabiki zevk ve tercih meselesi. Herkese hitap etmeyebilir.
  • Tabikide tercih meselesi birde şu var coolermaster ürünlerini türkiye'de görmek her zaman hızlı ve kolay olmuyor bu durumuda düşündüğümüzde zaman ve fiyat farkı ortaya çıkıyor. Şu durumda 2side bana uymazdı haf932 kullanmasam bile.
  • ExECaLiBuR @ Haklısın Haf 932 deki eksikleri Haf-x de gidermişler . Kasa oldukça güzel görünüyor

Fotoğraflarına baktımda psu yu üstte takamıyon sanırım. Yada yanlış görüyorum.
  • quote:

ExECaLiBuR @ Haklısın Haf 932 deki eksikleri Haf-x de gidermişler . Kasa oldukça güzel görünüyor

Fotoğraflarına baktımda psu yu üstte takamıyon sanırım. Yada yanlış görüyorum.

Evet üstte PSU yeri yapmamışlar. Sanırım boyu 932 ile 922 arası. Birde alt kısımda tekerlikleri var. Böyle alttan psu fanı rahat alır 3-4 cm yükselmiş oluyor.
  • Kasayı 2 gün önce aldım iventus'dan 172 dolara

Kasa tahmin ettiğimdende büyük çıktı

Ekleyebilirmisniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0rbid Desire -- 18 Haziran 2010; 12:48:01 >
  • Kasada kablo saklama vs,vs uğraştım resimleri atayım

Kasanın 5,25 kapaklarına toz filitresi koydum rahatsız ediyordu neonu açınca şimdi çok güzel oldu kasanın tabanında 2x 12 cm lik fan yerinede toz filtresi koydum. yan ve ön fan için toz filitresini yakında yapacağım şimdilik bu kadar

• Kasayı yeni alan arkadaşlar hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.