Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sessiz ve şık
  • arkadaslar bu kasanin fan baglantilari kac pin bide ledleri kapatabiliyormuyuz
  • Arkadaslar bende aranıza katıldım kasa su anda kargoda bana dogru yaklasıyor.:D Iyı bıle sabrettım ıstıyordum sureklı sonunda aldım.:D Feel Hurrıcane yandı sımdı Haf 932 ye sıstemı tasır tasımaz Feel ı modıfıye etmeye baslıcam parcalıyacagım onu:D
  • Kasa sahiplerine bişey sorucam,
    arka egzos fan yerine 140mm fanı çıkarıp 120mm fan takabiliyormuyuz ? 120mm içinde delikler varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

Kasa sahiplerine bişey sorucam,
    arka egzos fan yerine 140mm fanı çıkarıp 120mm fan takabiliyormuyuz ? 120mm içinde delikler varmı ?

Evet takabilirsin, şahsen şuan ben bunu kullanıyorum;
    http://www.sanalmarketim.com/urun/707111a1f8130f32f783926a65669053/AEROCOOL--Carbon-Fiber--Serisi-12cm-3-Kirmizi-LED,-Kirmizi-Seffaf-Kanatli-Sessiz-Kasa-Fani

• Arkadaşlar ben de sipariş verdim, sizce iyi mi yaptım? Thermaltake'e felan baktım ama bu daha mantıklı geldi.
  • Arkadaşlar sağlam bir soğutma istiyorum kasamın içinde ve ekstra fanlar takmak istiyorum. Kasa şuan sadece alındıgı durumda

Sizce en güzel set nasıl olur ? hangi fanları alıyım. yada nasıl bir sogutma düzeni kurayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zGr.

Arkadaşlar sağlam bir soğutma istiyorum kasamın içinde ve ekstra fanlar takmak istiyorum. Kasa şuan sadece alındıgı durumda

Sizce en güzel set nasıl olur ? hangi fanları alıyım. yada nasıl bir sogutma düzeni kurayım

En güzel set nasıl olur biliyormusun hocam

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2588

Şu fandan kasanın heryerine takacaksın piyasanın en kaliteli fanı 14 cm , 12 cm fan yuvasına oturuyor maksimum sessiz özel kanatları sayesinde yüksek hava akımı

Arka 1x , yan 4x , üst 3x , alt 1x takacaksın bu fandan tamam.

Eğer fanları ledli istiyorsan ,http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=1970 şu fanı almanı öneririm.

• bende bugun itibariyle kasama kavuşmuş ve aranıza katılmış bulunmaktayım arkadaşlar

en kısa sürede resimler ve biraz modifikasyon ile sizlerle olucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root- -- 16 Temmuz 2010; 21:11:03 >
  • http://img709.imageshack.us/img709/7822/dsc02815f.jpg
    Bu resimdeki fan kasanın sağ kapağının orda mı bulunuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spankman -- 16 Temmuz 2010; 23:15:46 >
  • Arkadaşlar , kasayı toplayan arkadaş kabloları baya bir karışık yapmışta , çok fazla sıkışık gibi gorunuyor kasa içi. Ve fansız yan kapagın oldugu boşluğuda hiç kullanmamış direk kablo fazlalıkları kasa içinde kalmış.

Varmı sizin kasaların resimleri kablolamayı gösteren bana yardımcı olcak. Kasanın içini bir düzene kavuşturayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0rbid Desire

Kasada kablo saklama vs,vs uğraştım resimleri atayım

Kasanın 5,25 kapaklarına toz filitresi koydum rahatsız ediyordu neonu açınca şimdi çok güzel oldu kasanın tabanında 2x 12 cm lik fan yerinede toz filtresi koydum. yan ve ön fan için toz filitresini yakında yapacağım şimdilik bu kadar

Hocam benim kasam böyle 15,20 dakkalık uğraşla bu hale kolaylıkla getirilebilir. Belki yardımcı olur : )

• quote:

Orijinalden alıntı: M0rbid Desire

Hocam benim kasam böyle 15,20 dakkalık uğraşla bu hale kolaylıkla getirilebilir. Belki yardımcı olur : )

Olucaktır tabikide teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root- -- 22 Temmuz 2010; 17:46:13 >
  • Kasayı bugün aldım montajladım.Ses yok denecek kadar,çok sessiz.Ekran kartı anakart ve işlemci uzay montajdan daha serin çalışıyor.
    Bir şey sorucam ama.140mm egzos fanı çıkarmak zorunda kaldım H50 için.140mm boşta kaldı onuda alttaki psu önündeki fan yerine takayım dedim fakat vida yerleri denk gelmedi.1 tane vida taktım öyle duruyo tek vidayla şuan.Yokmu bunun çözümü ?
    Bu arada 8 pin uzatmak kablosu harika
  • Arkadaşlar,

Mümkünse sistem yoğun durumdayken kasa içi sıcaklığı verebilir misiniz? Şu anda tereddütte kalmamın iki nedeni var; birisi kasa içi sıcaklık hakkında bilgimin olmaması diğeri ise sessizliği konusunda.

@M0rbid Desire; hocam eklemiş olduğun fotoğrafları görünce kasa seçimi konusunda kararımı verdim ancak yukarıda bahsettiğim gibi sessizliği ve kasa içi sıcaklığı konuları beni düşündürüyor.

Gerçi kasa içerisi bu şekilde organize edildikten sonra sıcaklık oldukça düşecektir ancak insan 300 küsür TL vermeden önce somut veriler üzerinden hareket etmek istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guitarcraft

Arkadaşlar,

Mümkünse sistem yoğun durumdayken kasa içi sıcaklığı verebilir misiniz? Şu anda tereddütte kalmamın iki nedeni var; birisi kasa içi sıcaklık hakkında bilgimin olmaması diğeri ise sessizliği konusunda.

@M0rbid Desire; hocam eklemiş olduğun fotoğrafları görünce kasa seçimi konusunda kararımı verdim ancak yukarıda bahsettiğim gibi sessizliği ve kasa içi sıcaklığı konuları beni düşündürüyor.

Gerçi kasa içerisi bu şekilde organize edildikten sonra sıcaklık oldukça düşecektir ancak insan 300 küsür TL vermeden önce somut veriler üzerinden hareket etmek istiyor.

Hocam kasa fanlarının duyulmayacak kadar az olduğundan emin olabilirsiniz. Sıcaklık düşüşleride gayet iyi. 3 tane 23 cm fan 1 14 cm fanla gayet verimli , iyi soğutuyor fanlar büyük olduğundan duyulmayacak kadar sessiz olduğundan emin olabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: car_26

Kasayı bugün aldım montajladım.Ses yok denecek kadar,çok sessiz.Ekran kartı anakart ve işlemci uzay montajdan daha serin çalışıyor.
    Bir şey sorucam ama.140mm egzos fanı çıkarmak zorunda kaldım H50 için.140mm boşta kaldı onuda alttaki psu önündeki fan yerine takayım dedim fakat vida yerleri denk gelmedi.1 tane vida taktım öyle duruyo tek vidayla şuan.Yokmu bunun çözümü ?
    Bu arada 8 pin uzatmak kablosu harika

Hocam alt yuvadaki fan boşluğu maksimum 12 cm fan destekliyor. Ancak matkap veya şarjlı matkapla 14 cm fana uygun delikler açılarak halledilebilir.
  • arkadaşlar slm herkese öncelikle COOLER MASTER HAF 932 FULL TOWER SİYAH KASA aranıza katılacağımdan çok memnunum... yardım istiğcektim ben gaziantepten arkadaşım bana pc yollayacak; kasa COOLER MASTER HAF 932 FULL TOWER SİYAH KASA bu iç donanımı ile tahmini ağırlığı yada gaziantepten ist. la kargo ile kaça gelir tahmini birşey söylermisiniz...
  • Arkadaşlar bu DVD koyulacak raflardaki delikli kısım kırılarak mı cıkarılacak , dıştakinde mandallar var ama içerdeki delikli kısımı nasıl cıkarıoruz ?
  • Evet, kırarak çıkartılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.