Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar ben pc yi sonunta topladım tmmdır... cumartesi yada pazartesi inş.. elime ulaşıyor... bana kesintsiz güç kaynağı tavsiyesinde bulunacakmısınız...

Phenom II X6 1055T//4Gb PatriotSector5 2000Mhz//Sapphire 5850//1Tb WD Cav.Black 64 mb Sata3+1.5TBSeagate+1TB SEagate Freeagent Pro E-Sata//GigabyteGA-MA790XTA-UD4//Win7 Ultimate64//CM HAF932+CM 700Watt Modüler//24''Philips 244E
  • slm herkese yeniden kasam elime ulaştı işte kablolarını filan toplığcam sonra güzel bir şekil olucak... ama sormak istediğim önceden kasa boyamıştımda bununda içini siyaha boyamayı düşünüyorum bana yardım edebilecek arkaşlar varmı...
  • aranıza 15 gün önce katıldım yani kasamı 15 gün oldu alalı,bütün kasalaları kendimce araştırdım.ilk başlarda çirkin buldugum haf 932de karar kıldım ve gün geçtikçe vermiş olduğum kararın doğru olduğu anladım.
    kasayla ilgili yazılar videolar yorumlar incelemeler okudum,kasayı eve getirmem kurmam gerçekten çok zevkliydi yıllar önce bayramlık alırken duyduğum mutluluğu haf 932 de tekrar yakaladım.
    kasanın soğutması inanılmaz diyebilirim mersin gibi sıçak bir yerde inanılmaz sıçaklık değerlerinde.inanın 50 60 derece sıcakta çok başarılı.

birde sizlerden bir konuda yardım isteyeceğim.konu dışı ama bulamadığım için soruyorum. 775 pin ddr3 2200+ crossfire destekli bir anakart arıyorum mersinde bulmak çok zor internetdede sadece yurt dışında bulabildim.sistemini yenileyen olurda eski anakartını satmak isterse talibim yada boyle bir anakartı nerden temin edebilirim.

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastturk -- 4 Ağustos 2010; 21:47:00 >

• @fastturk : Hayırlı olsun,

leech isimli üyenin aşağıda bağlantısı vermiş olduğum konuda geçen sıcaklık değerlerini siz de alabiliyor musunuz?

http://forum.donanimhaber.com/m_37518524/tm.htm

Sistem Boşta

Sistem Yük Altında

• Arkadaşlar yakın zamanda kasamı değiştireceğim.RC1000 ve HAF932 arasında kaldım.Sıvı soğutma kullanmayı düşünmüyorum.Sizin tavsiyeniz bu 2 kasadan hangisi olur ?
  • Sapphire 5850 ekran kartım var bunun sürücüsünü yüklediğimde 5800 olarak görüyor acaba bir hatamı yapıyorum arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezdim

Sapphire 5850 ekran kartım var bunun sürücüsünü yüklediğimde 5800 olarak görüyor acaba bir hatamı yapıyorum arkadaşlar...

Hayır dostum.HD5800 series olarak gösteriyor.Bir problem yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corvette.

COOLER MASTER HAF 932

Merhaba, Bugün aldığım Cooler Master Haf 932 kasanın incelemesi ile karşınızdayım. Kasanın kısaca özelliklerinden bahsedelim.

Renk: Siyah

Genişlik: 22 cm
    Yükseklik: 54 cm
    Derinlik : 57 cm

5.25" yuva : 6 adet
    3.5" yuva : 1 adet 5.25 - 3.5" dönüştürücü
    Hdd yuvaları: 5 adet
    Pci yuvalar: 7 adet

Gelelim Kasa fanlarına,

Ön fan : 1 adet 23 cm kırmızı ledli fan (700 RPM , 110 CFM , 19 dba )
    Yan kapak: 1 adet 23 cm standart fan (700 RPM , 110 CFM , 19 dba )
    Üst fan : 1 adet 23 cm standart fan (700 RPM , 110 CFM , 19 dba )
    Arka (Eksoz) Fan : 1 adet 14 cm standart fan (1.200 RPM , 17 dba )

I/O Panel : USB 2.0 x 4 -- 1394 x 1 -- eSATA x 1 -- Mic x 1 -- Audio x 1

------------------------------------------------------------------------------------------------

Üst : 23 fan yerine 2 adet 12 cm veya 240 mm Radyatör takmak için delikler mevcut.
    Yan: 23 fan yerine 4 adet 12 cm fan takılabilir.

Ayrıca Kasada 2 adet Psu takma yeri var. Alt ve Üst.
    Psu üst tarafa takınca Alt tarafta 2 adet 12 cm fan takılabilir.
    Psu alt tarafa takınca 1 adet 12 cm fan takılabilir.

Kasada Sıvı soğutma için hortum yuvası bulunmaktadır.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
    Kasanın Resimleri; (Kusura Bakmayın Masanıon üstünde çekicektim ama masa dolu olduğu için sandalye ile idare edicez :) )

-------------------------------------------------------------------------------------------------
    İşte sistem Çalışır Halindeyken:

Vee En Güzel Resim. Yeşil yakıştı HAf' a

[center][image]http://img522.imageshack.us/img522/250/cmhaf9321.jpg[/image]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_32223355/mpage_1/key_/tm.htm][size=2][font="Trebuchet MS"][b][color=#CC0000]CM HAF 932 DERNEĞİ[/color][/b][/font][/size][/center][/link]

bu kasanın bariz yüksekliği daha fazla derinliğinden...ölçüp tekrar yazabilirmisiniz...3 gündür bu kasanın, spedonun ve 922 nin "gerçek" boyutlarını arıyorum da :))
    en dıştan dışa yükseklik ve derinlik önemli benim için...masanın üzerinde kapladığı yer...cevap için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirut -- 8 Ağustos 2010; 17:24:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mirut

quote:

Orijinalden alıntı: Corvette.

COOLER MASTER HAF 932

Merhaba, Bugün aldığım Cooler Master Haf 932 kasanın incelemesi ile karşınızdayım. Kasanın kısaca özelliklerinden bahsedelim.

Renk: Siyah

Genişlik: 22 cm
    Yükseklik: 54 cm
    Derinlik : 57 cm

5.25" yuva : 6 adet
    3.5" yuva : 1 adet 5.25 - 3.5" dönüştürücü
    Hdd yuvaları: 5 adet
    Pci yuvalar: 7 adet

Gelelim Kasa fanlarına,

Ön fan : 1 adet 23 cm kırmızı ledli fan (700 RPM , 110 CFM , 19 dba )
    Yan kapak: 1 adet 23 cm standart fan (700 RPM , 110 CFM , 19 dba )
    Üst fan : 1 adet 23 cm standart fan (700 RPM , 110 CFM , 19 dba )
    Arka (Eksoz) Fan : 1 adet 14 cm standart fan (1.200 RPM , 17 dba )

I/O Panel : USB 2.0 x 4 -- 1394 x 1 -- eSATA x 1 -- Mic x 1 -- Audio x 1

------------------------------------------------------------------------------------------------

Üst : 23 fan yerine 2 adet 12 cm veya 240 mm Radyatör takmak için delikler mevcut.
    Yan: 23 fan yerine 4 adet 12 cm fan takılabilir.

Ayrıca Kasada 2 adet Psu takma yeri var. Alt ve Üst.
    Psu üst tarafa takınca Alt tarafta 2 adet 12 cm fan takılabilir.
    Psu alt tarafa takınca 1 adet 12 cm fan takılabilir.

Kasada Sıvı soğutma için hortum yuvası bulunmaktadır.

Kasanın Resimleri; (Kusura Bakmayın Masanıon üstünde çekicektim ama masa dolu olduğu için sandalye ile idare edicez :) )

İşte sistem Çalışır Halindeyken:

Vee En Güzel Resim. Yeşil yakıştı HAf' a

[center][image]http://img522.imageshack.us/img522/250/cmhaf9321.jpg[/image]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_32223355/mpage_1/key_/tm.htm][size=2][font="Trebuchet MS"][b][color=#CC0000]CM HAF 932 DERNEĞİ[/color][/b][/font][/size][/center][/link]

bu kasanın bariz yüksekliği daha fazla derinliğinden...ölçüp tekrar yazabilirmisiniz...3 gündür bu kasanın, spedonun ve 922 nin "gerçek" boyutlarını arıyorum da :))
    en dıştan dışa yükseklik ve derinlik önemli benim için...masanın üzerinde kapladığı yer...cevap için teşekkürler...

Ölçerek söylüyorum verilen değerler doğrudur.

• iyi ama bu kasanın yüksekliği derinliğinden fazla değil mi(h>x)....ya ben körüm ya da bi yanlışlık var bu işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirut -- 8 Ağustos 2010; 18:54:41 >

• (W) 243 x (H) 560 x (D) 564 mm

Genişlik : 24.3 cm
    Yükseklik : 56 cm
    Derinlik : 56.4 cm

Yükseklik derinlikten fazla değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelkowan -- 8 Ağustos 2010; 19:09:36 >
  • ozaman resimler aldatıyor iki gündr kafayı yedim yahu.. :)))
    teşekkür ederim cevap için...peki spedo hakkında bilgin var mı?? o baya uzun bir kasa da...masa üstü ile üst raf arası mesafe 58cm bu benim sınır değer bundan az olmak zorunda...yukardaki egzos fanların bikaç cm üzerinde raf olcak her halukarda...pek sağlıklı diil sanırım..
  • Thermaltake Spedo Boyutları:

(W) 232 x (H) 610 x (D) 536 mm
    yazdıklarına göre spedo koymak istediğiin yere sığmaz
    http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1317&ID=1828#Tab1 Teknik detaylar "Specification" altında
  • saolasın...tt nin başka bi resmi sitesinde (sanırım global sitede) H ile D ters yazılmış..benim de kafam iyi karıştı sayelerinde..göz doktoruna gitmeyi düşündüm resmen...
    hala ben hafın yüksekliğine takıldım ama yaa foto aldatıor olsa gerek diyorum ve teşekkür ederek (.) koyuyorm =))
  • Black Edition versiyonu çıktı. Tabi kim bilir ne zamana gelir.

Biz HAF-X'i bekleyeduralım. HAF932'nin Black Edition versiyonu çıkmış.

Klavuza Dikkat: TÜRKÇE'de var.

Yan panel tamamen cam olmuş bu sefer.

HAF-X'deki AirDuck'ı da koymuşlar.

GTX480 SLI sonucu sıcaklık.

Sorsak ne zaman gelir diye 2011'den önce gelmez derler.

• Kasadaki fanlarda herhangi bir değişiklik yapmadım. Büyük fanlar duruyor , acaba videodaki gibi bir fan değişikligi yapsam

http://www.youtube.com/watch?v=4iHG9Ff0lZk

sogutma daha etkili olurmu ?

videoki fanlarhttp://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-xlf-f1253-xlf-serisi-120mm-beyaz-led-fan/productdetails.aspx?I_ID=42541

• dün akşam itibariyle cm haf 932 aldım.ve çok memnunum.gayet sessiz bir kasa.bazı arkadaşlar incelemesinde sesli falan demişler ama alakası yok.sadece ekran kartının fanı duyuluyor.(gtx 480)
    kasa beklediğimdende iyi çıktı.kutu içeriğinde tekerlekleride çıkıyor.hemen taktım.müthiş kolaylık.almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.
    ayrıca hdd ışığı sorunu bende yok.gerektiğinde yanıyor.yakın zamanda fotolarınıda koyarım.karayılan gibi maşallah
  • Merhabalar. Bundan 1 ay önce vatan dan lancool k60 modelini almıştım ancak geçen bir ayda 700w lık xilence 2 kere patlayınca iadeye gönderdim. Şimdi iade kabul edilirse psu suz bir kasa alıcam gene lancool un k 62 si ve haf arasında kaldım kullanan arkadaşlara bir kaç sorum var yanıtlarsanız sevinirim.

1 - üzerindeki usb portların kullanımı rahatmı. Misal üstüne 3.5 luk harici koyabilirmiyim(Ön taraftaki kauçuk mekana)
    2 - Kasanın içi lancool a göre daha genişmi?
    3 - Lancoolun ön tarafındaki toız filtreleri dokununca kayıyor yani çok sağlam durmuyor. Haf ta durum nasıl?
    Kullanan arkadaşların cevaplarını bekliyorum
  • Kasa çok fazla toz yutuyor,o yüzden tercih etmiyorum diyenler için bir kaç şey yazmak istiyorum.

Ben bu kasayı almadan önce forumda herkes '' çok fazla toz yutar,toz filtresi yok,kasa içi parçalar toz içinde kalır v.s '' diyorlardı.Benim odam balkona açık olduğu için balkon kapısı 24 saat açık ve yol kenarı,siz düşünün eve giren tozu,o kadar fazlaki her gün dolabı falan silmek zorunda kalıyorum.Bunlara rağmen kasayı aldım ve inanın 4 aydır kasa içini hiç silmedim ve inanın kasanın içinde toz yok,evet toz yok.Hava akımı o kadar iyi ki inanın içinde toz kalmıyor giren toz aynı şekilde dışarıya çıkıyor.

İyi geceler derken,sırf bu kasayı toz alır diye almayacak arkadaşlara da selam olsun.

Bu arada soğutma işlemini fazlası ile yerine getiriyor yani parasını fazlası ile hak ederken ''yahu bu kadar para buna verilir miydi ? '' sorusunu kendinize hiç sormayacaksınız.Ve sessiz bir şekilde işini yapıyor.Yeğenlerim falan geldiğinde kasa çalışıyor mu diye kasaya doğru kafalarını yaklaştırıyorlardı.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.