Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni bi sistem topluyorum kasa olarak dark ewo 750w psu oyun kasası düşünüyorum ama cm haf ta aklımdan geçmiyo değil ne yapmayalım sizce
  • pek kafanı yorma, al cm haf rahat et.
  • Kasada 1,2 değişiklik psu değişti kablo saklama yapıldı

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

• şu kablo saklama işine bi girmem lazım benimde :/
  • @M0rbid Desire
    Aferin yaptığın kablo saklama işini beğendim
    Cable Management ın bazı altın kuralları var
    1)Kasanin içi ile kabloların renkleri birbirine aynı olacak
    2)Kasa içini siyah yaparsan bütün kabloları siyah ve ona giden renkleri ile sleeve yapmalısın
    3)Işıklandırma kötü SMD şerit led yap
    4)Bide CPU cooler al süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

@M0rbid Desire
    Aferin yaptığın kablo saklama işini beğendim
    Cable Management ın bazı altın kuralları var
    1)Kasanin içi ile kabloların renkleri birbirine aynı olacak
    2)Kasa içini siyah yaparsan bütün kabloları siyah ve ona giden renkleri ile sleeve yapmalısın
    3)Işıklandırma kötü SMD şerit led yap
    4)Bide CPU cooler al süper olur

Teşekkür ederim hocam

Kasayı boyatmayı düşünüyorum ama şu işlerim biraz hafiflese bilgisayar ile uğraşmak için zaman olmuyor Işıklandırmayıda , Cpu colleride değiştireceğimde biraz maddiyat sıkıntım var Belli bir süre sonra komple sistem değişecek

• @M0rbid Desire

kardeş ben senin şu kablo saklama tekniğine bayılıyorum çok temiz görünüyor acaba kasanın diğer kapağını çıkarıp resmini çekmen mümkünmü ?

bende topladım arkadan ama kapak bombe yapıyor kablolar birikiyor orada.
  • @ M0rbid Desire

120mm fanı 5.25 yuvalarının oraya ne ile tutturdun?
  • Hocam arka taraf biraz karışık ama önemi yok yeterki kablonun geçtiği yerler kanalların önünden geçmesin o zaman görüntü kirliliği oluyor o sorunu çözebilirseniz daha temiz gözükecektir

Buryun , sağ kapak

Hocam 120 mm fanı oraya 5.25 yuvaların 2 tarafınada alttan üstten klisplerle gerdirdim 5.25 yuvarlarda minik delikler var klipsin bi ucunu fan montaj deliğinden diğer kısmını 5.25 sürücü deliklerinden geçirerek gerdirdim hiçbir şekilde oynama yapmıyor

• @M0rbid Desire

Kasanızı güle güle kullanın Bende Thermaltake Armor+ ın 5,25 inchlik yuvalarının oraya 2 tane 12 cm fan taktım gerçekten işe yarıyor aynı Thermaltake Spedo daki gibi kasanın önünden taze hava çekip sistem bileşenlerine üflüyor
  • bu kasanın stoklarda olan yer varmı arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

bu kasanın stoklarda olan yer varmı arkadaslar.

Hızlıal'da var hocam. Ama fiyatı yüksek biraz.
    http://www.hizlial.com/donanim-oem-/kasa/cooler-master-haf-se-932-kkn1-siyah-kasa_30.011.1163.0066.htm
  • Havalandırmaya katkı , 5.25 yuvalardaki 120 mm fanın üstüne 80mm sessiz bir fan eklendi Gayet iyi bir hava sirkilasyonu oluşturuyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: M0rbid Desire

Havalandırmaya katkı , 5.25 yuvalardaki 120 mm fanın üstüne 80mm sessiz bir fan eklendi Gayet iyi bir hava sirkilasyonu oluşturuyorlar

Toplamda ;

içeri : 230 mm fan , 230mm fan , 120mm fan, 80mm fan

dışarı : 230mm fan , 140mm fan.

yakında tavandaki 230mm fanın yanına 120mm fan. 3.5 hard disk yuvaların önüne 120mm fan. tabana 120mm fan. eklenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M0rbid Desire -- 18 Eylül 2010; 12:50:16 >

• Arkadaşlar şu kasa içi kablo düzenlemesini nasıl yapıyorsunuz bana da bir akıl verseniz çok makbule geçer. Ne yaptıysam çözemedim bu durumu HAF 932'de HDD'lerin konumu farklı galiba bende 3 disk var biri IDE ve inanılmaz bir kablo karmaşası oluyor.

Foto da çektim:

• quote:

Orijinalden alıntı: M0rbid Desire

Havalandırmaya katkı , 5.25 yuvalardaki 120 mm fanın üstüne 80mm sessiz bir fan eklendi Gayet iyi bir hava sirkilasyonu oluşturuyorlar

İyi güzelde, 5.25 yuvalarının önündeki kapakların arkasındaki metal plakaları çıkarırsan daha iyi hava akışı oluşur ve önden daha iyi bir görüntü olur.
    [simage]
    http://img838.imageshack.us/img838/9969/15092010083.jpg[/simage] Bundan bahsediyorum.

• Uzun süredir giremedim sayfa'ya Sorularınız varsa sorabilirsiniz. Aramıza yeni katılan arkadaşlar hayırlı olsun.

Facebook'daki ''Haf 932'' Sayfamıza desteklerinizi bekliyorum.
    http://www.facebook.com/pages/Cooler-Master-Haf-932/363867701178?v=photos&ref=ts#!/pages/Cooler-Master-Haf-932/363867701178?ref=sgm

Kasada ufak bir değişiklikler oldu Yeni resim koyuyorum. Kablolar biraz karışık sanırım. Üst'teki Büyük fanı 5.25 lerin önüne koydum. Yan Kapak kapanıyormu diye düşünüyorsanız, Evet kapanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 19 Eylül 2010; 17:23:08 >

• eet arkadaşlar bende inşallah önümüzdeki hafta yeni sistemimle beraber alıyorum haf 932 mi
  • @Corvette 230 luk fan orada ses çıkartmıyor mu ? birde senin neonların biraz farklı galiba benimkiler direkt ışık veriyor seninkiler uv neon mu ?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.