Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel kasa aslında ama şekli şemali pek hoşuma gitmiyor nedense.

ben THERMALTAKE VL10001W2Z ELEMENT G MIDT ATX SİYAH KASA almayı düşünüyorum bu kasayla pek bir farkı var mı fulltower olması dışında ve 2 fanının 23 değilde 20cm olmasından başka ( link )
  • quote:

Orijinalden alıntı: addtobrain

güzel kasa aslında ama şekli şemali pek hoşuma gitmiyor nedense.

ben THERMALTAKE VL10001W2Z ELEMENT G MIDT ATX SİYAH KASA almayı düşünüyorum bu kasayla pek bir farkı var mı fulltower olması dışında ve 2 fanının 23 değilde 20cm olmasından başka ( link )

Tip olarak benim de pek hoşuma gitmiyordu. Ama sessizliği ve performansı için almaya değer diye düşünüp aldım. Pişman da değilim farklı bir karizma var kasada :)
    Element G, söylediğiniz gibi mid tower olması ve bazı detaylar ile ayrılıyor bu kasadan. İhtiyacınıza göre full tower olup olmamasına siz karar vereceksiniz. Ama montaj kolaylığı, rahatlığı, özellikle performans istiyorsanız ve sessizliğe önem veriyorsanız haf 932 almanızı öneririm. Elemet G nin de soğutma sistemi iyiye benziyor. Bazı thermaltake kasaların biraz sesli olduğunu duydum. Bu nasıl bilmiyorum.
    Fanların ışıklandırma seçenekleri de görsel anlamda güzel bir ayrıntı olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: addtobrain

güzel kasa aslında ama şekli şemali pek hoşuma gitmiyor nedense.

başta benide element serisi çok cezbetmişti ama vatanbilgisayarda bu kasayı gördüğümde inan çıplak gözle çok hoş görünüyor tabi bu zevk ve renk meselesi hangisi sana daha güzelse onu al

• Bu kasalar da güzel ama Element V ayrı bir güzel bence. Aldığıma pişman değilim ben mesela. Ama HAF 932 de çok iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TerryMore

@Corvette 230 luk fan orada ses çıkartmıyor mu ? birde senin neonların biraz farklı galiba benimkiler direkt ışık veriyor seninkiler uv neon mu ?

Hayır hiç ses çıkartmıyor. Neonlarım Uv'dir. Resimde hem uv neon açık hemde kırmızı neon.
  • @Corvette. nereden aldın Uv neonları, ? Firabaldan'mı ?
  • @TerryMore , Uv neonları Yazıcıoğlu'ndaki Uygar Elektronikten aldım. Orası'da Fireball'in bayisi.
    Alalı bayağı oldu. Şansa bulmuştum. Hiçbiryerde yoktu.
  • Yalnız şunu belirtiyim, UV duyarlı hiçbirşey yoksa elinizde işe yaramaz bu neonlar. Öylece hafif mor bir ışık yapar o kadar.

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)
  • ben sıvı soğutma sistemi yapıyorum sistemdeki borular,sıvı,griller, ve uv duyarlı boyadığım bölgeler var fakat birşey sormak istiyorum elimdeki sıvı ve borular uv yeşil bunlara mavi uv versem parlarlarmı yoksa yeşil uv mu gerekiyor ?
  • mavi ve yesil uv diye bisey yok.sadece uv mor olur.kasanınızın icinde uv duyarlı bişey yoksa uv ısık almanıza gerek yok.mor ısık kasanızın icini aydınlatmaz sadece uv duyarlı fan veya boyaların parlamasına neden olur.tavsiyem kasanızın icini aydınlatmak isitiyorsanız mavi cff ısık alınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Kasanın hava akışını güçlendirmek ve düzenlemek amacı ile birkaç değişiklik yapıldı;

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

Bir dahaki sefer ön panel bağlantıları PSU kablolarının arkasından geçirilip bağlanacak.

hocam ya.yukardaki psu yerine taktıgın fan ne oyle ya.yama yapmış gibi.cok cirkin olmuş.yarısı acık yarısı kapalı.elindeki kasa zaten en iyi hava sogutma saglayan kasa.okadar kucuk fanamı ihtiyac duydun.senin yerinde olsam ramlerin sagına gelen boşluga bi 12 cm lik fan monte eder sogutucuya taze hava girisi saglarım.

bir diger hususta resim koyma tam bir facia.senin gibi ustadan boyle resim koyma beklemezdim.yana dogru resim koymuşun keske assağiya dogru koysaydın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 26 Eylül 2010; 19:02:18 >

• @hsngencer Teşekkür ederim soruma cevap vermişsiniz ama tamamını okumadan cevap vermişsiniz orada uv duyarlı bileşenlerim olduğunu söylemiştim zaten.

@No Way Out neden ön taraftaki 230'luğun önündeki korumalığı çıkarttın özel bir nedenimi var yoksa zevk içinmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corvette.

@TerryMore , Uv neonları Yazıcıoğlu'ndaki Uygar Elektronikten aldım. Orası'da Fireball'in bayisi.
    Alalı bayağı oldu. Şansa bulmuştum. Hiçbiryerde yoktu.

Ordada kalmadı galiba sanırsam teşhir ürünü olarak camekanda sergilenen var onu alsammı diye düşünüyorum ama oda hergün takılı orda ve pislenmiş falan bilemedim... Bu arada yeni öğrendiğim birşeye göre herkez forumda veya başka yerlerde deli gibi Swiftech MCP655 pompası arıyor gerek yok. Eheim akvaryum pompaları var rakor falan takabiliyorsunuz ben onlardan alacağım tek kötü yanı prize bağlanması 120v AC güç çıkışı var şuan araştırma yapıyorum eğer 12v DC çıkışa çevirebilirsem kesinlikle eheim pompasından alacağım çok sağlam pompa ses falanda yapmıyor. bilgilendirmiş olayım.

• Arkadaşlar görüntü umrumda değil, önceliğim soğutmadır. Zaten görüntü umrumda olsaydı, HAF-932 almazdım alsam bile içini direk siyah mat boya ile boyardım.

@TerryMore

Öndeki fanın daha fazla hava çekmesi için önündeki engeli çıkardım.

Soğutma için daha yapılacakalr mevcut, 80mm fanın yanına bir tane daha koyabilirim, tavandaki 230mm fanı çıkartıp 5.25 sürüclerin oraya monte edip, 230mm'den kalan boşluğa yani tavana iki tane 120mm fan takabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Ensemble

Şu resimdeki fanlar XIGMATEK XLF serisindeki fanlardan mı ? Corvette. arkadaşımızdakinden mi yani çok hoş görünüyorlar...
  • Hocam dediğiniz fan bu

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2641

@No Way Out

Hocam ek olarak havalandırmaya katkı için aşşağıdaki gibi Kasanın 3,5 sabit sürücü yuvasının önüne fan montajlanabilir ben şahsen uyguladım. Gayet iyi üflüyor. öndeki 230mm fandan aldığı havayı kasa içine doğru atıyor

Örnek resim ,

• quote:

Orijinalden alıntı: M0rbid Desire

Hocam dediğiniz fan bu

@No Way Out

Hocam ek olarak havalandırmaya katkı için aşşağıdaki gibi Kasanın 3,5 sabit sürücü yuvasının önüne fan montajlanabilir ben şahsen uyguladım. Gayet iyi üflüyor. öndeki 230mm fandan aldığı havayı kasa içine doğru atıyor

Örnek resim ,

Hocam eğer bu sizin kasanızsa black edition mu aldınız yoksa boyattnızmı yada boyadınız mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TerryMore

quote:

Orijinalden alıntı: M0rbid Desire

Hocam dediğiniz fan bu

@No Way Out

Örnek resim ,

Hocam eğer bu sizin kasanızsa black edition mu aldınız yoksa boyattnızmı yada boyadınız mı ?

bu kasa haf 932 degilki!

• Kasa CoolerMaster RC-690

Ayriyetten kasa fark etmez ki zaten HAF 932 İle Sabit disk yerleşimi aynı. Ben kendi hafımdada denedim takılıyor. Gayet iyi hava sirkülasyonu oluşturuyor.
  • beyaz ledlerin marka - modeli nedir acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.