Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zGr.

beyaz ledlerin marka - modeli nedir acaba ?

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2744
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Orijinalden alıntı: zGr.

beyaz ledlerin marka - modeli nedir acaba ?

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2744

tşk
  • Bu kasayi cok begeniyorum.. Ama kismet ThermalTake Xaser VI'iy mis !!
  • Kasa iç donanımları değişti , kablo saklama yapıldı

Bileşenler ;

AMD Phenom 2 X6 1055T 2.8
    Sapphire Radeon HD 5850 Vapor-X 1 GB
    Kingston HyperX DDR3 4 GB RAM
    Corsair TX850 Watt Psu
    Gigabyte 890GPA-UD3H
    Samsung HD103SJ 1 TB

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

•  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

• M0rbid Desire İyi günlerde kullan yeni donanımlarını, fakat TOXIC'ın sıfırına para verdiysen kötü olmuş fakat ucuza veya ikinci el filan aldıysan sorun yok. Senin yerinde olsam birde işlemci soğutucusu alırdım günlük 4.0ghz'de kullanırdım. 2. el bölümünde Thermalright Ultra 120 Black ve 2 tane apaçi fanı 80 TL'e satan var, işlemci fanına ayıracak param olsa şahsen alırdım.
  • Hocam zaten bu 1055'in stok fanı çok sesliymiş en kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyorum başımı ağrıtıyor resmen

Toxic'den çok memnunum sıfır ses ve en fazla 60 dereceye çıktı boşta 38 derecelerde. Ve fan sesini hiç duyamıyorum. 5850 Stok fan modeli 520 lira arasıydı bende Toxic'i 550 tlye aldım zaten gayet menunum karttan Dediğiniz gibi işlemci soğutucusu en kısa zamanda değişecek
  • çok yakında kasanın resimlerini koyacağım sıvı soğutma sistemi toparladım hortumların gelmesini bekliyorum fakat birşey sormak istiyorum elimde "ACryan uvpaint" boya var 30ml ben bu boya ile 230 lukları boyamak istiyorum ama boya az olduğu için suyla karıştırsam uv özelliğini kaybeder mi ? birde sistemde 7 tane neon var bunlardan ikisi uv neon bunları sürekli açık tutmanın bir zararı var mı ? birde uv neonların tekinden değişik bir ses çıkıyor vızıltı gibi değil çok değişik bir ses oynatınca değişiyor falan ama yan çevirince gidiyor ses bu olağan bir şey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TerryMore -- 9 Ekim 2010; 19:38:36 >
  • @M0rbid Desire
    birşey sorucam , neden güçkaynağının yanındaki delikleri muşamba ile kapattın? oradan gayet iyi hava çıkıyor.
  • beyler son bir soru sormak istiyorum ben 360lık radyatörü takmam icin yukarıdaki 230luk fanı sökmem gerekiyor ama fanın vidaları yuvarlak tornavidayla sökülmüyor. Söken arkadaşlar neyle söktüler yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • Alyan anahtarıyla sökebilirsin
    quote:

Orijinalden alıntı: TerryMore

beyler son bir soru sormak istiyorum ben 360lık radyatörü takmam icin yukarıdaki 230luk fanı sökmem gerekiyor ama fanın vidaları yuvarlak tornavidayla sökülmüyor. Söken arkadaşlar neyle söktüler yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastturk

Alyan anahtarıyla sökebilirsin
    quote:

Orijinalden alıntı: TerryMore

beyler son bir soru sormak istiyorum ben 360lık radyatörü takmam icin yukarıdaki 230luk fanı sökmem gerekiyor ama fanın vidaları yuvarlak tornavidayla sökülmüyor. Söken arkadaşlar neyle söktüler yardımcı olurlarsa sevinirim.

valla alyanlada sökemedim kare gibi değil bildiğin yuvarlaktı benimkiler kargaburunla kenarlarından sıkarak çevirdim ancak öyle açıldı.
  • arkadaslar bana kızmayın bu adam ne diyor ama solemeden edemiyecem. sakın yanlıs anlamayın muhalefet olmak icin diil. amacımız dusuk fiyat iyi performans almak oldugu için soyleyim dedim.
    x58 sistem topladım. x58 kullananlar bilir lanet kuzey koprusu stok ayarlarda bile deli gibi ısınıyo. uzun arastırmalar sonucu sole bi cozum yaptım. aerocool vs-9 aldım 170tl ye. içindeki güç kaynagını 70tl ye sattım. kasa 100tlye geldi. kasa malzeme kalitesi iyi. metalurji muh. olarak benden iyi not aldı.

ön kısım dümdüz hdd ler aparatlarla takılıyo. yani hdd ler yan durup önden gelen hava akımı engele takılmıyo. on tarafa 3 tane 12cm lik fan takılıyo. en ustten baslayarak 2 tane xilence 12lik fan taktım. en altın bi ustunde dvd-rom bi ustunde wdcb hdd takılı. onden gelen hava hicbir engele takılmadan dogrudan anakarta işlemci fanından gecip arkadaki 12lik fandan dısarı cıkıyo. harika bir sogutma oldu.

inanın bana 55derecede calısan kuzey koprusu 45derece. işlemci sogutucum ximatek 1366pinlik olanı. 45tlye aldım. i7 930 da 42derecede calısıyo. harika oldu. ısı ile bası dertte olan arkadaslara tavsiye amaclı yazdım. iyi ve ucuz bir cozum oldu. kafanıza takılan olursa yine yardımcı olurum.

foto ekleyecemde elimde iyi bir fotograf makinam yok. en kısa zamanda tedarik eder koyarım.

• Arkadaşlar elimdeki fazlalık mod ve soğutma ürünlerini çkarıyorum, tek tek satmadığım için hepsini toptan ucuza vereceğim ilgilenen olursa bakabilir;

http://forum.donanimhaber.com/m_43666019/tm.htm
  • quote:

Merhaba

HAF932'imi sadece soğutma için dizayn ettim ve bir rüzgar tüneli meydana getirmiş oldum, zaten HAF-932'nin soğutma olanakları ve içi hayli bir fazla olduğu halde ben bunla yetinmeyip soğutma konusunda dahada gelişlettirdim, kasa şu anda Türkiyenin en iyi hava akışına sahip kasalarından biri ve dünyanin en serin sayılı kasalarından biri haline geldi, sonuçda resimlerdeki gibi bir kasa ortaya çıkmış oldu, unutmayın MOD için yapılmadı önceliğim soğutma, tipini önemsemiyorum bundan dolayı hava akışını bozacak ve engelleyecek tüm parçalar kasadan çıkarıldı.

PROJENİN İSMİ: ULTRA-HIGH-AIR-FLOW 932

...

http://forum.donanimhaber.com/m_43913552/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43918629

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 21 Ekim 2010; 20:09:27 >

• Arkadaşlar bu kasayı İstanbul'da ya da internetten nereden temin edebilirim?

Hangi mağazaya baktıysam stoklarda tükendiği görülüyor.

Yardımcı olan çok sevaba girer :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AscAnsio -- 23 Ekim 2010; 23:03:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AscAnsio

Arkadaşlar bu kasayı İstanbul'da ya da internetten nereden temin edebilirim?

vatan'da yokmu?
  • 932 Black edition TR de ne zaman satılır acaba sağlam kasa yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastturk

quote:

Orijinalden alıntı: AscAnsio

Arkadaşlar bu kasayı İstanbul'da ya da internetten nereden temin edebilirim?

vatan'da yokmu?

Maalesef tüm Vatan mağazalarında tükenmiş :(
  • inventus.com'da olması gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.