Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • soğutma açısından konuşmak istiyorum biraz arkadaşlar, 4870x2 ekran kartım var ve gerçekten büyük bir kart. ısınma problemi de var.

o yüzden psu yu üste mi taksam daha iyi olur sizce alta mı ?

hangisi ısıyı düşürmekte daha yararlı olur sizce. psu altta oldugu zaman ekran kartına cok yakın oluyor. kartı ısıtabilecegi geliyor aklıma.
  • birde 932 de öndeki fanın kırmızı ledini kapatmak için bir düğme göremedim, 922 de var sanırım bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofearman

birde 932 de öndeki fanın kırmızı ledini kapatmak için bir düğme göremedim, 922 de var sanırım bu

Haf 932 de led kapama tuşu yok.

Psu yu üstte taktınmı üst fanı sökmen gerekecek. Eğer üstte takarsan benim gibi yapmanı tavsiye ederim alta 2 adet 12 cm fan 5.25 bölümünede birtane sıkıştırdınmı sıcaklık biraz düşebilir.

Tabi ekstra fan almam dersen psu altta kalsın bence
  • arkadaşlar bende bu kasadan almayı düşünüyorum.
    sistemim panelde yazmakta.
    bende aldığımda psu'yu alt tarafa takıcam ancak sanırım yan tarafta bir boşluk kalıyor orayada sıkıştırabildiğim kadar bir fan takmayı düşünüyorum. şu anda kullandığım kasada sıcaklıklar anakartta 25 işlemcide masaüstünde 35(ancak OCZ Vendetta 2 takılı) Hard disk'te 20-30 arası ekran kartında masaüstü 45 derecelerde gezmekte sizce bu kasa ile bu sıcaklıklar ne kadar aşşağı çekilir özllikle anakart ve hard disklerde şimdiden teşekkürler.
  • cooler masterin hastalığı bu galiba tam kasa yaratamamak sürekli bir eksiklik oluyor ya tipi yamuk oluyor ya filtresi olmuyor ya anakarta işlemci için delik olmuyor şöyle tam kasa yaratamadı gitti
  • üstteki fanı ters çevirsem yani fan dışarı değilde içeri üflese iyimi olur kötümü??
  • Isınan hava yükseldiği için içerden dışarı atması daha iyi. Fanın yönünü hiç değiştirme. İçeri ekstra hava atmak istiyorsan kasanın tabanına fan koyabilirsin.
  • aşağıya bir fan takıcamda öle birden aklıma geldi bilgi için sağol..
  • izmitte 2 gün aradım bir toz filtresi bulamadım siyah renkli havayı kolay geçiren bir süngerde yok siyah renkli elyafta yok nasıl bir şey yapabiliriz toz için ??
  • @hondaa_civic

Kasa modlamanız güzel gidiyor, kolay gelsin
    Alttaki fanların marka/model nedir acaba ?
  • Arkadaşlar onumuzdeki hafta içerisinde bu kasayı alıcamda aklıma takılan sadece tek 1 soru var toz alırmı bu kasa tabiki piyasadakı her kasa toz alır fakat bu kasanın abartılı toz çekişi varmıdır içine yoksa bu sadece kasayı kötüleme amaçlı çıkarılan bir söylentimidir ?

ivedi cevaplarınızı bekliyorum Tşk.
    sevgiler...
  • benim masa üstünde abartılı bir şekilde almıyor ama masa altında yerde tozlanır denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canpinar

Arkadaşlar onumuzdeki hafta içerisinde bu kasayı alıcamda aklıma takılan sadece tek 1 soru var toz alırmı bu kasa tabiki piyasadakı her kasa toz alır fakat bu kasanın abartılı toz çekişi varmıdır içine yoksa bu sadece kasayı kötüleme amaçlı çıkarılan bir söylentimidir ?

ivedi cevaplarınızı bekliyorum Tşk.
    sevgiler...

abartı amaçlı değil zaten belli toz çekeceği maksimum seviyede kendim şu anda almış bulunuyorum bu kasayı ve şöyle diyebilirm ki her tarafında nerdeyse delik mevcut yan üst alt ve en can sıkıcı kısmıda hiç toz filtresinin bulunmaması şimdi bu durumda maksimum seviyede toz alıcak (evin durumuna göre tabii )

• bende almıyor masaüstünde kuş falanda var normal şekilde alıyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: leech

@hondaa_civic

Kasa modlamanız güzel gidiyor, kolay gelsin
    Alttaki fanların marka/model nedir acaba ?

Tşk'ler

XIGMATEK XLF SERİSİ -->http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-xlf-f1253-xlf-serisi-120mm-beyaz-led-fan/productdetails.aspx?I_ID=42541

canpinar , Kasa tozlanması Yerine göre değişir ama Masa üstünde kullancaksanız fazla toz girmez. Masa altında veya yerde kullanıcaksanız ister istemez bir miktar toz giriyor ama Abartılacak kadar değil.

• Kasanın son hali bu şekilde ama daha bitmedi... Aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

http://forum.hardwarena.com/index.php?topic=19139.0

• sasuta , Süper olmuş , Sarı yakışmış kasaya

Bende boş vaktim olduğu zaman bişeyler yapıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 15 Mayıs 2010; 20:00:54 >
  • Kasa benim de hoşuma gitti eline sağlık güzel olmuş.
  • Bende Cooler Master'ın bu modeli ile Thermaltake'in Element V modeli arasında kalmıştım. Bu kasa soğutma olarak daha başarılı görünüyor ve büyük ihtimalle bunu alacağım. Yan kapaktaki yere sonradan filitre uydurulabilir, masa üstünde fazla toz çekiceğini sanmıyorum.
  • Herkes tozu çok sorun ediyo ama soğutması çok başarılı kasının. Ayda bir balkona çıkarıp kasının içine hava üfletmek toz sorunu çözüyor. Çok büyütmemek lazım bence.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urthas -- 16 Mayıs 2010; 1:05:04 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.