Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

Bu da benim canavar, arkadaşlar bu mavi yada kırmızı şerit led lerden nerde bulabiliriz?

Birde bu ön fan sürekli değil ama ara sıra ses yapıyor sonra kendiliğinden düzeliyor, sizdede böyle bir sorun var mı?

• arkadaşlar merhaba kasalar hakkında çok az bilgim var

bu örnek resimde kırmızıyla gösterdiğim yere haf 932 yada 922 sığarmı? oyun için topladığım sistemi lanet olası eski casper kasada kullanmaktan bıktım artık doğru düzgün hdd montaj yeri bile yok titreyip duruyor harddisk
  • Arkadaşlar yan kapaktaki fanın boyutunda kırmızı ledli ve kendi fanı kadar sessiz olan bir fanı nereden bulabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imphetus

Arkadaşlar yan kapaktaki fanın boyutunda kırmızı ledli ve kendi fanı kadar sessiz olan bir fanı nereden bulabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

dostum bahsettiğin 230mm lik fan hiç bir yerde yok. 2 hafta önce bende deli gibi arıyordum. hatta 140mm lik bile yok.
    bende en sonunda gittim 140mm mavi ledli alıp ledlerini değiştirdim. bazı sitelerde 220mm lik bir fan var mavi ledli ama çok
    kaba birşey ve yan kapağa monte delikleri uyarmı bilemiyorum.

yan kapaktaki 230mmlik siyah fanda led delikleri var. biraz uğraşırsan 4 led ve 4 dirençle kendin montaj edebilirsin. bir yerde
    resmini görmüştüm o haliylede çok şekil olmuştu

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

arkadaşlar merhaba kasalar hakkında çok az bilgim var

bu örnek resimde kırmızıyla gösterdiğim yere haf 932 yada 922 sığarmı? oyun için topladığım sistemi lanet olası eski casper kasada kullanmaktan bıktım artık doğru düzgün hdd montaj yeri bile yok titreyip duruyor harddisk

haf 932 sığmaz gibime geliyor ama 922 boydan sığar

en basiti netten kasaların boyutlarını araştır, al bir metre ve pc masanın ölçümlerini yap

• quote:

Orijinalden alıntı: blood955

quote:

Orijinalden alıntı: imphetus

Arkadaşlar yan kapaktaki fanın boyutunda kırmızı ledli ve kendi fanı kadar sessiz olan bir fanı nereden bulabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

dostum bahsettiğin 230mm lik fan hiç bir yerde yok. 2 hafta önce bende deli gibi arıyordum. hatta 140mm lik bile yok.
    bende en sonunda gittim 140mm mavi ledli alıp ledlerini değiştirdim. bazı sitelerde 220mm lik bir fan var mavi ledli ama çok
    kaba birşey ve yan kapağa monte delikleri uyarmı bilemiyorum.

yan kapaktaki 230mmlik siyah fanda led delikleri var. biraz uğraşırsan 4 led ve 4 dirençle kendin montaj edebilirsin. bir yerde
    resmini görmüştüm o haliylede çok şekil olmuştu

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim hocam bende epey bir araştırdım sizinde söylediğiniz gibi hep alakasız kaba fanlar var pek içime sinmedi onlarda

• Bluepower , Haf 932 nin ayaksız uzunlugu (üst ön çıkıntısı dahil) 54-55 cm + 3 cm ayak . Ama üstte biraz boşluk bırakmanızı tavsiye ederim

Ahmet-79 Şerit Ledleri , İstanbuldaysan Kadıköy de Yazıcıoğlu iş hanındaki elektrikçilerde mevcut metresi 15 tl civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 23 Mart 2010; 22:25:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hondaa_civic

Bluepower , Haf 932 nin ayaksız uzunlugu (üst ön çıkıntısı dahil) 54-55 cm + 3 cm ayak . Ama üstte biraz boşluk bırakmanızı tavsiye ederim

Ahmet-79 Şerit Ledleri , İstanbuldaysan Kadıköy de Yazıcıoğlu iş hanındaki elektrikçilerde mevcut metresi 15 tl civarı.

Evet İstanbul'dayım, teşekkür ederim.

Birde bu ön fan ara sıra sizdede ses yapıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

quote:

Orijinalden alıntı: hondaa_civic

Evet İstanbul'dayım, teşekkür ederim.

Birde bu ön fan ara sıra sizdede ses yapıyor mu?

Hayır yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 24 Mart 2010; 0:09:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blood955

quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

arkadaşlar merhaba kasalar hakkında çok az bilgim var

haf 932 sığmaz gibime geliyor ama 922 boydan sığar

en basiti netten kasaların boyutlarını araştır, al bir metre ve pc masanın ölçümlerini yap

yaptım 1-2 cm daha uzun kalıyor benim masa kasaya göre tamı tamına uyarmı acaba? fanlardan kasaya hava girmesinde problem olmaz umarım başka fikri olan?

• çekmeceyi çıkart
  • Geçen gün vatanda haf922 ve haf932 ye bakmaya gittim. haf922 vardı aklımda. Ancak yakından görünce fikrim değişti. Baya küçük geldi bana. HD5870 zar zor sığar dedim. Üstelik kablo düzenlemeye de yatkın değildi. haf932 de karar kıldım bende. Zaten full tower da hem fanları büyük hemde kalitede bunun gibi pek bir kasa göremedim. Şu an aklımda haf932 var. Ancak iç yüzeyinin siyah olmaması hoşuma gitmedi. Bazı arkadaşların boyadığını gördüm. Anlaşılan alınca baya uğraşacağız.
  • Merhaba HAF Kullanıcıları. Ben Haf almayı düşünüyorum ama Truva ile arasında gidip geliyorum.

Truvanın ekran kartı için genişliği 33 cm ama Haf'ınkini bulamadım . sizden bir ricam ekran kartı için kaç cm boş alan var bir metreyle ölçüp resim ekleyebilirmisiniz?

Şimdiden çok teşekkür ederim Kolay gelsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0rbid Desire

Merhaba HAF Kullanıcıları. Ben Haf almayı düşünüyorum ama Truva ile arasında gidip geliyorum.

Truvanın ekran kartı için genişliği 33 cm ama Haf'ınkini bulamadım . sizden bir ricam ekran kartı için kaç cm boş alan var bir metreyle ölçüp resim ekleyebilirmisiniz?

Şimdiden çok teşekkür ederim Kolay gelsin..

Şanslısın önümde metre vardı netten araştırmaya bile gerek kalmadı direk ölçtüm. tam olarak 33 cm bahsettiğin kasa ile aynı

• arkadaşlar kasada sıvı soğutma kullanan varmı? ve psu üst tarafa takılabiliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FEaStRIaN

arkadaşlar kasada sıvı soğutma kullanan varmı? ve psu üst tarafa takılabiliyormu?

kasada sıvı soğutma kullanan çok arkadaş var. psu üst tarafa takılıyor ama ordaki 130mm lik fanı çıkartmak şartıyla
  • Peki benim anlamadığım , Truvatek'in genişliği 540 . HAF932'nin genişliği 575 ama ikisininde ekran kartı için iç hacmi 33 cm anlamış değilim. Haf'ınkinin daha uzun olması gerekmiyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0rbid Desire

Peki benim anlamadığım , Truvatek'in genişliği 540 . HAF932'nin genişliği 575 ama ikisininde ekran kartı için iç hacmi 33 cm anlamış değilim. Haf'ınkinin daha uzun olması gerekmiyormu?

oraya hangi ekran kartını almayı düşünüyorsun :)
  • ya sebebi ekran kartı değil : ) sebebi hafın derinliği daha fazlayken niye truvayla aynı oluyor onu soruyorum
  • selamlar arkadaşlar.1 hafta içinde bende kasamı yenileyeceğim. önümde 2 seçenek var.biri bu konunun kasası haf 932 diğeride THERMALTAKE VH6000BWS ARMOR+ PENCERELİ FULL TOWER SİYAH KASA . belki bu konuda iki kasayıda inceleme şansı olanlar vardır.hangisini önerirsiniz.para sorun değil hangisi iyiyse onualacağım.bu sitede tt armorun video incelemesini izledim.kasa müthiş gözüküyo.özellikleride süper.ama aynı şekilde bu kasada müthiş gözüküo :D.çok kararsız kaldım. 1 2 sorum olacak.

en önemlisi kasa içi genişliği hangisinde daha fazla.hd5970 gibi bi kart rahatça sığarmı 2 kasayada.sanki haf 932 nin kasa içi genişliği daha fazla gibi geldi.ama bunu fotoraflara bakarak söylüyorum tabii.yakından daha iyi inceleme fırsatı olanlar varsa görüşlerini almak isterim.

ikinciside tt armorun kablo yönetimi ve montaj kolaylığı çok hoşuma gitti.haf 932 dede böylemi.özellikle video incelemede hdd ve dvd yuvaları inanılmaz kullanışlı ve rahat,kabloları bağlamanında bi okadar kolay olduğunu gördüm.haf 932 de montaj olayı nasıldır.

bu 2 konuda aydınlatırsanız çok sevinirim yani iç genişliği ve montaj kolaylığı bakımından her iki kasadaki fark nedir.görünüş olarak ikiside süper çünkü.fiyata farketmez.geriye bu 2 önemli özellik kalıyo benimim için.

şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.