Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 haftadır sizleri takip ediyorum usulca :)
    Kısmet olursa yeni bir sistem toplayacağım. 4x ömürlük bir sistem düşünüyorum(en azından benim için , eski pc 7 sene dayandı da o yüzden.)
    Güzel bir sisteme güzel bir kasa yakışır diye düşünmüştüm.Bunu CM HAF 932 de buldum.
    (Yalnız kasanın kendisi ve gösterişi kadar fiyatıda güzel , sizden güzel olmasın.Psunun olmayışı ve malum kasa fiyatı , arada cüzdana bakıp Gözüme bişey kaçtı yavrum , ondandır. sahnesini yaşamadan alamıyorum kendimi)

Kırmızı ile siyahın bir arada olduğu hiçbirşeye dayanamıyorum ne yazık ki.Takıntı oldu bende
    Sizlerin koyduğu resimlerde fikir sahibi oldum , teşekkür ediyorum.Çok güzel gözüküyor kasa.
    Özelliklerinden zaten bahsetmişsiniz , katılıyorum sizlere...

Yalnız video araştırmalarına girmiştim youtube dan...
    İsmine Cehennem Çukuru demem ve CM HAF 932 yi bu şekilde telafuz etmeme sebep olan videolarla karşılaştım.
    Artık dünyadaki yeni amacım bu kasayı alıp kırmızı ışığa boğmak Delicesine hemde

İlk video tavsiyemdir.Dikkat alacak olanlar , imrenenler izlemesin , psikoloji bozar , demedi demeyin

Yalnız bikaç sorum var sizlere.
    Şimdi bu kasadaki stok fanların ışığı kırmızı mı yoksa bu videodakiler sonradan mı alıp takmışlar.
    Videodaki gibi aynı kasanın ön fanındaki kırmızı tonunda neon led leri bulabilir miyim.
    (cooler master ın neon ledleri varmış.Peki bu kırmızı tonunun bir serisi var mıdır.Hangi marka alırsam istediğim kırmızıya ulaşırım.)
    Sistemi aldığım yerden kasayıda alıcam büyük ihtimal.Kurulumu aldığım yerde yapabilir miyim acaba.
    Bu işlere aşina olmadığım için kesinlikle yapamam onu biliyorum.
    Bu neon falan diyorum ama oradaki teknik servis elemanı dediklerimi uygulayabilir mi onuda düşünüyorum.

Şimdi birde herkes kendine göre bir setup ayarı çekmiş.En uygunu nedir.Mesela biriniz psu yu alta biriniz üste koymuş mesela. Fan kurulumunuz farklı nebiliyim zevk tercih vs.
    Benim neler demem lazım ki en verimli kuruluma sahip olayım.

Alacağım sistemi de sonraki msj a yazayım gerekiyorsa.Çok konuştum çenem düştü yine

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

• abi bu kadar tatlı bi kasa yok benim hd 4870 bunun içine renk verir.zaten anakart tam oturacak oraya.:P.
  • Ah ah kasa çok güzel en sonunda alacağım ya, ama içim gidiyo nasıl veririim 1 kasaya 300 tl.
  • Cooler master Haf932 mi yoksa Thermaltake armor VH6000BWS mi? VH6000BWS 70TL kadar daha pahalı.Bende o kasanın tipine aşığım.Eğer VH6000BWS almaya değer derseniz hemen alıcam.
  • Armor ve haf 932 ikiside çok güzel kasa hangi kasa hoşunuza gidiyorsa onu alın
  • Açıkçası Haf932 sadece fiyatından dolayı tercih edebilirim.İkisi aynı fiyat olsa hiç düşünmem VH6000BWS alırım ama arada en az 70TL fiyat farkı var.Eğer VH6000BWS performans olarakta bu kasadan iyi derseniz direk onu alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tnevel-levenT

Açıkçası Haf932 sadece fiyatından dolayı tercih edebilirim.İkisi aynı fiyat olsa hiç düşünmem VH6000BWS alırım ama arada en az 70TL fiyat farkı var.Eğer VH6000BWS performans olarakta bu kasadan iyi derseniz direk onu alıcam

haf için 350 lira civarı parayı gözden çıkardığınıza göre 70 lira daha kasıp beğendiğiniz kasayı almanız en mantıklısı olur. Diğer parçalar gibi sık değişen birşey değil kasa o yüzden 1 kere olmalı tam olmalı.
  • Haklısınız da şimdi haf932 daha performanslıysa ileride keşke görünüşe aldanıp bunu(TT Armor) almasaydım demek istemiyorum.Bilmek istediğim armor+'nın bu kasadan herhangibir eksisi olup olmadığı
    Edit: Sulu soğutma düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tnevel-levenT -- 1 Ağustos 2009; 16:11:41 >
  • Hocam armor aşırı büyük bir kasa.Ayrıca fanlarını çok sesli olduğu söyleniyor.
  • 2 gün önce birkaç soru sormuştum.Arada kaynamış sanırsam.
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

quote:

Yalnız bikaç sorum var sizlere.
    Şimdi bu kasadaki stok fanların ışığı kırmızı mı yoksa bu videodakiler sonradan mı alıp takmışlar.
    Videodaki gibi aynı kasanın ön fanındaki kırmızı tonunda neon led leri bulabilir miyim.
    (cooler master ın neon ledleri varmış.Peki bu kırmızı tonunun bir serisi var mıdır.Hangi marka alırsam istediğim kırmızıya ulaşırım.)
    Sistemi aldığım yerden kasayıda alıcam büyük ihtimal.Kurulumu aldığım yerde yapabilir miyim acaba.
    Bu işlere aşina olmadığım için kesinlikle yapamam onu biliyorum.
    Bu neon falan diyorum ama oradaki teknik servis elemanı dediklerimi uygulayabilir mi onuda düşünüyorum.

Şimdi birde herkes kendine göre bir setup ayarı çekmiş.En uygunu nedir.Mesela biriniz psu yu alta biriniz üste koymuş mesela. Fan kurulumunuz farklı nebiliyim zevk tercih vs.
    Benim neler demem lazım ki en verimli kuruluma sahip olayım.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

• Sadece ön fan ledli dir. Diğerleri normal siyah fandır.

Psu altta üstte olması sizin tercihiniz ben altta kullanıyorum. ÜStte kullansam üstteki büyük fanı sökmem gerekir. Başka takılacak yeride yok. Bu yüzden altta kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hondaa_civic

Sadece ön fan ledli dir. Diğerleri normal siyah fandır.

Psu altta üstte olması sizin tercihiniz ben altta kullanıyorum. ÜStte kullansam üstteki büyük fanı sökmem gerekir. Başka takılacak yeride yok. Bu yüzden altta kullanıyorum.

Cevabınız için teşekkür ederim.
    Psu'nun altta olması mantıklıymış.Aklımda bulunsun :)

Bu arada sisteminiz güzelmiş.Gülegüle kullanın ;)
  • tşk ederim
  • Haftaya nasipse bende alıcamda bunun üstündeki radyatör yeri 240mm lik mi yoksa 360 mm likmi?
  • merhaba arkadaşlar ben de 3 gün önce aldım bu kasayı imzamdaki sistemle beraber, gerçekten sessiz ve sağlam bir kasa. Baştan bende tereddüt ettim fiyatından dolayı fakat aldığım malzemelerin hakattiği soğutmayı sağlayacak kasayı almalıyım diye düşündüm. Boşta işlemci 25 derece, GTA4 oynarken 36 derece, ekran kartı da max 62 dereceyi gördü biliyorsunuz GTX275 ler 89 dercede çalışıyor. Boşuna High Air Flow dememişler. Bu arada kasayı süslemeye para kalmadı 1-2 ay sonra neon falan alırım:)
  • blackhawk22 bilgisayarınız hayırlı olsun.Kasanın tipi canlı nasıl?Canlı olarak hiç görmedim.VH6000BWS'den eksiği varmı?
    Bu bilgisayarla GTA4 son ayarlarda akıcı oynanabiliyor mu? Birde Crysis oynadınız mı?
    Bende yeni core i7'li sistem toplayacağımda alternatif sistemler hakkında da bilgim olsun istiyorum.Cevaplarsanız sevinirim...
  • bu kasayı ebaydan almaya kalkmak sizce bir delilikmidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: newfel

haf 932 aldım bugün kasayı topladım power bastığımda bir yanık kokusu geldi ama sistem çalışmaya devam etti koku giderek artınca elektriği kesip araştırmaya koyuldum en sonunda hdd led kablosunun yandığını gördüm şimdi reset butonu çalışmıyor power ve hdd lambası yanmıyor anakarta bir zarar vermemiştir inşallah kasayı iade etmeyi düşünüyorum

evet kasa geldi nasipse pazar günü dizicem 1 ay bekledikten sonra elimi sürmeyede korkuyorum ama hayırlısı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: linuxuzman

bu kasayı ebaydan almaya kalkmak sizce bir delilikmidir?

akıllıca olmaz. koca kasa..
  • 12kg kasa ağırlığı var.Riskli olur gerçektende. İçi boş olduğu halde sırf gıcıklığına bile gümrüğe takılabilir.
    Tower kasa olunca kutusuda büyük olucak haliyle , bide ağırlığı ile cabası
    Malum burada fiyatlar pahalı ama daha garanti, içiniz rahat eder en azından.
    quote:

Orijinalden alıntı: coupant

quote:

Orijinalden alıntı: linuxuzman

bu kasayı ebaydan almaya kalkmak sizce bir delilikmidir?

akıllıca olmaz. koca kasa..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.