Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haf 932 aldım bugün kasayı topladım power bastığımda bir yanık kokusu geldi ama sistem çalışmaya devam etti koku giderek artınca elektriği kesip araştırmaya koyuldum en sonunda hdd led kablosunun yandığını gördüm şimdi reset butonu çalışmıyor power ve hdd lambası yanmıyor anakarta bir zarar vermemiştir inşallah kasayı iade etmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 1 Temmuz 2009; 23:41:06 >
  • Hocam bu kasa dünyaca ünlü bir kasa. Başınıza böyle bir olay gelmiş ama bu sizi kasadan soğutmasın. Çok güzel bir kasa. Değiştirsinler.
  • buda benim CoolerMaster HAF 932 paylaşmak istedim

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

• Arkadaşlar deneyen var sa lütfen söylesin: birisi sürekli yanan harddisk led lambasının bağlantısını çıkarıp ters taktım sorun çözüldü demiş başka bir HAF 932 konu başlığında. Söylediği doğru mudur? Çünkü bu led lambalarında + ve - kutuplar vardır. Ters çevirince led lambasının hiç yanmaması gerekir...
  • ne kadar verdiniz arkadaşlar siz kasaya toplamda?
  • ss555, Resim için tşk ler. Sıvı soğutma gerçekten harika duruyor. BAşka haf 932 kullananlar resim ekleyebilirler.

Gamlı Baykuş, Ben 370 tl ye almıştım.
  • vatana gittim biraz önce 412 lira dediler.hala alsammı almasammıdayım.ama büyük ihtimalle alacağım şu yer olayı belli olsun da :D

bir de bu konu ile alakası yoktur ama bu kasa da iyi geldi:

bu nasıl?

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=29662

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 2 Temmuz 2009; 20:01:12 >
  • Vatan demek 412 liradan satıyor. Söyleyecek kelime bulamıyorum. Mavi Bilgisayar'dan (kapanmadan önce 346 Lira'ya aldım) ayrıca Ankara FiraBall'da peşin fiyatı 326 Lira. İsterseniz ön ödemeli alın kargoyla yollasınlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elmasuyum

Vatan demek 412 liradan satıyor. Söyleyecek kelime bulamıyorum. Mavi Bilgisayar'dan (kapanmadan önce 346 Lira'ya aldım) ayrıca Ankara FiraBall'da peşin fiyatı 326 Lira. İsterseniz ön ödemeli alın kargoyla yollasınlar.

valla internetten almam mümkün değil :D

fakat 70 tl lik kazığa da dencek bir laf bulunamaz gerçekten :D

aslında almam mümkün değil netten ama aldığım zaman kargo ne kadar gelir?
  • FireBall'un sitesine girip bir inceleyin isterseniz. Ben bizzat dükkanlarında ürünleri gidip gördüm. Güvenilir insanlara benziyorlar. Ayrıca da sahiplerinden birisi, genç bir arkadaş (metalciler gibi siyah baskılı tişört giyenlerden :) ) güzel bir ingilizcesi var, direk olarak yurt dışından HAF 932'yi kendileri ithal ediyorlar. Bu yüzden piyasadan ucuza satıyorlar. Ben tabi bekleyemedim gittim Mavi'den aldım on beş gün önce...

Linki :http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RC-932-KKN1-GP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasuyum -- 2 Temmuz 2009; 22:19:19 >
  • Bu HAF 932 alanlara Hayırlı olsun arkadaslar.Bende 2-3 gün önce yeni bir kasa aldım acıkcası HAF 932'ye bu kadar para verecek bütcem olmadıgından bende TRUVA PhalanX Big Tower Kasa aldım ''http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=TRV-PhalanX '' (Gerci Ben Kadıkoy Yazıcıoglu işhanından aldım ama fiyat aynı) . Fiyati HAF 932'ye nazaran gayet uygun . Bütcesi yetmeyen arkadaslara tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi green82 -- 4 Temmuz 2009; 0:02:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: green82

Bu HAF 932 alanlara Hayırlı olsun arkadaslar.Bende 2-3 gün önce yeni bir kasa aldım acıkcası HAF 932'ye bu kadar para verecek bütcem olmadıgından bende TRUVA PhalanX Big Tower Kasa aldım ''http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=TRV-PhalanX '' (Gerci Ben Kadıkoy Yazıcıoglu işhanından aldım ama fiyat aynı) . Fiyati HAF 932'ye nazaran gayet uygun . Bütcesi yetmeyen arkadaslara tavsiye ederim.

Tozlanmaya karşı alınan önlemler nedeniyle senin kasan bence HAF 932'den daha üstün. İyi günlerde kullanman dileğiyle.

Ben de bu kasayı alacaktım fakat içeri hava gönderen 3 fana karşılık sadece 1 tane egzoz fan bulunmasını sağlıklı bulmadığım için vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 4 Temmuz 2009; 0:27:39 >

• Çok saol coupant. Acıkcası benım eski kasayı görüp de içine neleri sıgdırdıgımı gorsen aglardın sanırım . Pro2000'nın orj. kasasııydı . Kasa almak hep 2nci 3ncü sıradaydı aklımda ama artık dedım degistirmek lazım bu hurdayı dıyerekden bu Truva PhalanX 'i gorunce direk olarak aldım vallaha dayanamadım.Gercekten harika birde inanılmaz sessiz.Geceleri cok takıldıgım ıcın benım ıcın cok ıyı oldu bu ayrıca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: green82

Çok saol coupant. Acıkcası benım eski kasayı görüp de içine neleri sıgdırdıgımı gorsen aglardın sanırım . Pro2000'nın orj. kasasııydı . Kasa almak hep 2nci 3ncü sıradaydı aklımda ama artık dedım degistirmek lazım bu hurdayı dıyerekden bu Truva PhalanX 'i gorunce direk olarak aldım vallaha dayanamadım.Gercekten harika birde inanılmaz sessiz.Geceleri cok takıldıgım ıcın benım ıcın cok ıyı oldu bu ayrıca.

haf derneği olmasına ve bir haf kullanıcısı olmama rağmen doğru bir seçim yaptığınızı düşünüyorum eğer ben haf'ı aldığım tarihlerde bu kasa olsaydı bunu alırdım kesinlikle güle güle kullanın, haf almayı düşünen arkadaşlarda akıllarında toz filtresi dışında hiçbir düşünce olmasın, çünkü gerçekten kasanın bunun dışında eksiği yok, toz filtresi olsa kusursuz olcakmış

• izmirde neden öyle kasalar olmaz anlamıyorum.bi tek oem satıcısı olarak vatan var açıkcası.

bir de ben truvatekin düzenini sevmedim

psu aşağıda ve hiç bir delik yok ne varsa açıkta duracak.

anakartı takmışlar buraya kadar güzel.ama sonraki güç bağlantıları hakkında hiç bir detay yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 4 Temmuz 2009; 12:00:24 >

• bir cm sahibi olarak bunuda hayran kaldım kasa diyince benim için sadece cooler master var işcilik olarak en kaliteli malzeme bunlarda bide lian-li var ama o da çok pahalı canım....
  • Merhabalar uzun süren calısmalar sonucu bilgisayarımızı tamamladık kasamızıda sipariş verdik bakalım sabırsızlıkla beklioruz
  • Daha sonra, daha iyi ve kaliteli fotoğraflar ekliyecem.
  • Buda benden arkadaşlar.kasa çok geniş ama biraz kaba be yaw.ama herşey mümkün içine koyma yönünde

• cengiz_vga, Resim için tşk ler, siyah yakışmış Haf'a belki bende ilerde boyarım içini.

Bide ben şu kabloları düzeltiyim ya biraz karışık duruyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 8 Temmuz 2009; 22:36:12 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.