Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım RC-1000 alacağım. HAF 932 ile RC-1100 içime sinmedi.
  • Ama kasayla gelen fanların hepsi sessiz. Bana en ufak ses bile gelmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orjinalden alıntı: hondaa_civic

Coupant anakart 60derece mi, BEnim anakart boşta 34-36 derece yan fanın çok büyük faydası var.

Bütün fanlar anakarta paralel hava üflerken bir tek yan kapakta ki fan direkt anakarta üflüyor. Bu yüzden dediğin gibi diğer fanlardan daha iyi anakartı soğutuyor.
    Bana göre bir kasada 3 fandan fazlası gürültüden başka bir şeye katkısı olmaz.

kasanın dibindeki fanla tepesindeki fan işe yarar diye düşünüyorum. Serin hava ısındıkça yukarı çıkar ve tepedeki fan o sıcak havayı defeder.

• bende bluestorm var.bildiğiniz gibi aşşa tarafta 12 lik bir fanı var o güç kaynağının...

aşağı takmam mümkün mü güç kaynağımı bu bir.
    2, si 24 pin kablo uzunluğu yeter mi anakarta kadar bu 2,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş

şu an bu kasayı kullanmıyormsuunuz?bu kasayı çok tozlanıyor diye sattınız mı?

350 tl yi hakkeder mi?uzun yıllar kullanacksam ve kasa sorunu yaşamayacaksam (en az 10 yıl) bu parayı vereyim gitsin.

bende bu kasayı alırken acaba içi boş bir şeye bu kadar para vermek mantıklı mı diye düşünüp durdum ama alıp kasayı eve getirdiğinizde birde içine parçalrı keyifle monte ederken verdiğim paraya harbiden değmiş diye düşünüyorsunuz ayrıca arkadaşlar bide şu açıdan bakın olaya, bizi en fazla 2yıl idare edebilecek bir parçaya 300-400lira para veriyoruz, ama böyle bir kasa üzerine kaya düşmedikten sonra ömürlük bir ürün
  • http://www.donanimhaber.com/Video.aspx?Id=228

Bu videoyu inceleyince aklım thermaltake'e kaydı. Alüminyum olanını alsam mı acaba? Arkasındaki egzoz fanı da zaten değiştireceğim. Silverstone fm 121 alacağım. Ön taraftaki de varsın sesli çalışsın. Gerekirse ilerde onu da değiştiririm.

Kablo toplama olayı rc-1000'de de var mı? Bir de rc-1000'de içeri hava üfleyen sadece dipteki fan var. O da bu nedenle içime sinmedi. Kafayı yedirtecek bu kasa seçimi. Bir daha uğraşmak istemiyorum. Adam gibi bişey olsun istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 1 Temmuz 2009; 1:05:05 >
  • Yeni çıkan HAF 922 'de toz filtresimi eklemişler?? Görünümü daha güzel olmuş sanki. Türkiyeye tahmini ne zaman gelir..
  • Evet güzel bir nokta:bir kasaya 350 lira vermeye değer mi? Ben de bunu düşündüm ve HAF 932'nin buna değer olduğuna karar verdim.

Toz filtresi olmaması konusu da tartışmalı bir konu bence:çünkü bu kez de filtre zamanla leş gibi olacak, tıkanıcak ve sizi uğraştırıcaktı. Altı ayda bir elektrikli süpürgeyle kasayı balkona çıkarıp, içine hava püskürtmek en güzel yol. Biraz yorulacağız ama buna değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasuyum -- 1 Temmuz 2009; 11:03:02 >
  • Bu arada arkadaşlar benim Zotac GTX 275 boşta 45-46 derece, oyunlarda ise kasanın arkasındaki çıkışa el değdiremedim sıcaklıktan. Bu HAF 932'ye rağmen ekran kartı oyunlarda yine de bu hale geliyor sa demekki yapacak bir şey yok. Bu üst düzey ekran kartları demekki böyle çalışıyorlar. Ama bu sıcaklığa kartın bileşenleri nasıl dayanıyor aklım almıyor. Elinizi yakan bir kart düşünün. İnanması güç. Ne zaman aşarlar bu sıcaklık sorununu? Her halde nanoyu iyice düşürürler se falan. ya da ısınması çok düşük süper iletken bileşenler kullanmaya başlarlar sa... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmasuyum -- 1 Temmuz 2009; 11:09:23 >
  • BEyaz Dvd-rw yakışmadığı için. Dvd-rw ı mat siyaha boyadım.

Kasanın yan kapağının üst kısmı 2 adet 1,5-2 cm uzunluğunda çizik oluştu. Acaba bunuda mat siyah boya ile kapatsammı?
  • quote:

BEyaz Dvd-rw yakışmadığı için. Dvd-rw ı mat siyaha boyadım.

Kasanın yan kapağının üst kısmı 2 adet 1,5-2 cm uzunluğunda çizik oluştu. Acaba bunuda mat siyah boya ile kapatsammı?

Bu ilginç değilmi? Duyduğuma göre çizilmez otomobil boyası kullanılıyordu güya HAF'ta. Hani nerede? En ufak bir dış etkide hemen çizik çizik boyası atıveriyor.
  • Gece Ofis sandalyesinin plastik yeri çarptıı. AMa fazla sert çarpmadı sabah bir baktım çizilmiş.
  • quote:

BEyaz Dvd-rw yakışmadığı için. Dvd-rw ı mat siyaha boyadım.

Benim de ikinci bir bej renkli DVD writer'ım var. Kafaya takmasam da, cidden sırıtıyor. Nasıl ve neyle boyadın, anlatabilir misin? :)
  • Ben 10 Tl ye 400 ML mat siyah sprey boya + 240 numara su zımparası ile yaptım.

2 yada 3 kat atabilirsin. BEn 2 kat attım. Çok yakından sıkma en az 25-30 cm mesafe ile sık. ilk katı atıp 15-20 dk bekledikten sonra ikinci katı atabilirsiniz. 2. katı attıktan sonra 1 saat bekleyiniz. İşlem tamam

• quote:

Orjinalden alıntı: Gamlı Baykuş

bende bluestorm var.bildiğiniz gibi aşşa tarafta 12 lik bir fanı var o güç kaynağının...

aşağı takmam mümkün mü güç kaynağımı bu bir.
    2, si 24 pin kablo uzunluğu yeter mi anakarta kadar bu 2,

bu soruya ek olarak bir isteğim vardı,ben kasayı masanın üstünde kullanmayı düşünüyorum.birisi kasanın uzunluğunu ayakları dahil ölçebilir mi?
  • Ayaklar + ön üst taraftaki bölüm dahil 59 CM

BEnce kasa için min. 65-70 cm boşluk olmasını tavsiye ederim.
    Yada üst tarafta engelleyecek bir şey olmazsa daha iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: elmasuyum

Evet güzel bir nokta:bir kasaya 350 lira vermeye değer mi? Ben de bunu düşündüm ve HAF 932'nin buna değer olduğuna karar verdim.

Toz filtresi olmaması konusu da tartışmalı bir konu bence:çünkü bu kez de filtre zamanla leş gibi olacak, tıkanıcak ve sizi uğraştırıcaktı. Altı ayda bir elektrikli süpürgeyle kasayı balkona çıkarıp, içine hava püskürtmek en güzel yol. Biraz yorulacağız ama buna değer.

Cosmos S' nin ön tarafta ki sürücü kapaklarının filtrelerini sudan geçirmem yetiyor, tertemiz.
    Diğer filtrelerde görüntü olarak toz yok zaten.

• quote:

Ayaklar + ön üst taraftaki bölüm dahil 59 CM

BEnce kasa için min. 65-70 cm boşluk olmasını tavsiye ederim.
    Yada üst tarafta engelleyecek bir şey olmazsa daha iyi olur

aslında en güzel soru böyle olur:

şimdi bu kasanın durduğu yere bu yeni kasayı koyacağım:

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

sığar mı :D

• Orası kaç cm ?
  • quote:

Ben 10 Tl ye 400 ML mat siyah sprey boya + 240 numara su zımparası ile yaptım.

2 yada 3 kat atabilirsin. BEn 2 kat attım. Çok yakından sıkma en az 25-30 cm mesafe ile sık. ilk katı atıp 15-20 dk bekledikten sonra ikinci katı atabilirsiniz. 2. katı attıktan sonra 1 saat bekleyiniz. İşlem tamam

Aklıma ne geldi: DVD sürücüye bir şey takıcaksın, siyah sürücüden beyaz tepsi fırlıyor. :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.