Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: iremmurat

quote:

Orjinalden alıntı: hondaa_civic

RevidaL, Tşkler

noldu bizim imza işi dostum ya, şu işe bir el at artık, konuyuda değiştirelim haf kullanıcılar derneği olsun ozaman süper olcak konu

İmza işini tamamiyle unutmuşum, İyiki hatırlattın. Hemen hazırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 25 Haziran 2009; 20:34:26 >

• Arkadaşlar İmza'mızı Hazırladım. 1. mesaja eklendi.
  • @ZbetK

öyle bir karşılaştırma yapılmaz,yapılırsa çok ayıp olur bu kasaya

davul bile dengi dengine(anlam farklı ama cuk oturdu şimdi)
  • Merhaba arkadaşlar bende bu kasayı kullanmaktayım.
    Toz filtresi olmaması dışında bence bir eksikliği yok.
    Bu kasanın içine 3 tane radyatör monte ettim. Bir sürüde fan mevcut.
    Her türlü modlamaya açık bir kasa. Su soğutma için biçilmiş kaftan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

@ZbetK

öyle bir karşılaştırma yapılmaz,yapılırsa çok ayıp olur bu kasaya

davul bile dengi dengine(anlam farklı ama cuk oturdu şimdi)

Tamam hocam kararım bundan yana oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hondaa_civic

Arkadaşlar İmza'mızı Hazırladım. 1. mesaja eklendi.

eyvallah dostum süper oldu
  • Kasanın üzerinde gelen fanların hava üfleme miktarları gerçekten mükemmel. Ben alamadım ama arkadaşıma baskı yapıyorum alsın diye
  • Geçen hafta sonu ben de aldım bir tane. Cosmos kullanıyordum ancak kasanın içinde o kadar çok kablo dolaşıyor ki, Cosmos'ta bunları toparlayamıyordum. Yoksa Cosmos da şahane bir kasa.

Bu kasayı soğutma performansı ve kablo düzenleme imkanları için aldım. Cosmos'tan daha gürültülü gibi geldi bana ki bu doğal, kasanın her tarafı açık.

PSU altındaki mazgal üzerine Akasa'nın fan filtrelerinden birini yerleştirdim. Bir tane de PSU'nun arkasında fan yeri var. Buraya da Cosmos'taki 12 mm'lik fanlardan bir tane taktım, buna da Akasa filtre uyguladım.

1 haftadır kullanıyorum, yakında toz-duman durumlarını görürüz.

Asıl Cooler Master'ın ATCS 840 diye bir modeli var, incelemelerde şahane görünüyor, ancak Türkiye'deki bütün siteleri araştırdım, henüz TR girişi olmamış gibi görünüyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Chocolab

Geçen hafta sonu ben de aldım bir tane. Cosmos kullanıyordum ancak kasanın içinde o kadar çok kablo dolaşıyor ki, Cosmos'ta bunları toparlayamıyordum. Yoksa Cosmos da şahane bir kasa.

Bu kasayı soğutma performansı ve kablo düzenleme imkanları için aldım. Cosmos'tan daha gürültülü gibi geldi bana ki bu doğal, kasanın her tarafı açık.

PSU altındaki mazgal üzerine Akasa'nın fan filtrelerinden birini yerleştirdim. Bir tane de PSU'nun arkasında fan yeri var. Buraya da Cosmos'taki 12 mm'lik fanlardan bir tane taktım, buna da Akasa filtre uyguladım.

Asıl Cooler Master'ın ATCS 840 diye bir modeli var, incelemelerde şahane görünüyor, ancak Türkiye'deki bütün siteleri araştırdım, henüz TR girişi olmamış gibi görünüyor.

bu kasanın her tarafı açık doğal olarak neredeyse kapalı bir kutu olan cosmos'tan daha sesli çalışmasıda normal oluyor, ama bugüne kadar kullandığım diğer kasalar gözümün önüne geldiğinde, bu koca fanlar bu mükemmel hava akımı, o sesi hakediyor, buarada yanlış anlaşılmasın bu kasa çok ses üretmiyor, gayet makul seviyelerde

• quote:

Orjinalden alıntı: iremmurat

quote:

Orjinalden alıntı: Chocolab

Geçen hafta sonu ben de aldım bir tane. Cosmos kullanıyordum ancak kasanın içinde o kadar çok kablo dolaşıyor ki, Cosmos'ta bunları toparlayamıyordum. Yoksa Cosmos da şahane bir kasa.

bu kasanın her tarafı açık doğal olarak neredeyse kapalı bir kutu olan cosmos'tan daha sesli çalışmasıda normal oluyor, ama bugüne kadar kullandığım diğer kasalar gözümün önüne geldiğinde, bu koca fanlar bu mükemmel hava akımı, o sesi hakediyor, buarada yanlış anlaşılmasın bu kasa çok ses üretmiyor, gayet makul seviyelerde

Bana hiç ses gelmiyor. İŞlemci + Nanoxia fanı ksıınca ses falan kalmıyor.

Daha iyi sesi duyabilmek için kafanızı kasa içine sokmanız gerekir tabi ozaman çok az bir ses gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 28 Haziran 2009; 0:15:38 >

• kasa değil oda vallahi.hayırlı olsun güzelmiş
  • Ben de kullanıyorum. 12 Haziran'da almıştım. Sizin de harddisk lambası sürekli yanıyor mu? yok sa bu sorun düzeltilmiş mi sizin kinde???
  • Sürekli yanıyor.
  • 932ye kırmızı ışık taksak nasıl durur sizce almayı düşünüyorum da
  • quote:

Orjinalden alıntı: js30kv

932ye kırmızı ışık taksak nasıl durur sizce almayı düşünüyorum da

Kırmızı neon mu ?

Güzel durabilir. AMA dikkat et kırmızı olsun. Bazı neonlar pembe gibi bir ışık veriyor.
  • hangi markayı önerirsiniz peki
  • mArka olarak zaten neonlar belli. THermaltake,Cooler Master, Revoltec , gibi markalar var. Bir arkadaşta Cooler master kırmızı var. HAni kasa önünde kırmızı fan varya onun gibi vermior mesela biraz daha açık pembe gibi.

Ledlerlede yapabilirsin
  • ledleri nasl bağlıcam peki
  • Pc Modifikasyon Bölümüne sorabilirsiniz.

http://resim.donanimhaber.com/forumid_381/tt.htm
  • nice
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.