Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: OVERCLOCKM@NI@

@hondaa_civic

sağol hocam inşallah ay sonuna doğru alıyorum yeni kasamı daha sonra kasa içi yeni bileşenler alacağım sende amd sistem kullanıyorsun bende amd phenom 2 x3 720 be almayı düşünüyorum bana anakart seçimimde yardımcı olursan sevinirim hocam tabi önce kasayı alayım ben

Anakart'a ayırdığınız max. miktar nedir ? Yada alacağın sisteme ayırcağınız max. fiyat ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LEON-X

Eline sağlık kardeşim gayet güzel görünüyor, kasanın kendi fanlarında ses sorunu yoksa düşünülebilir benimde koyacak yerim yok F.Tower büyük geliyor işte T.Take MX düşünüyorum bende

Ses sorunu dediğim gibi cpu fan ve NAnoxia fan dışında ses yok.
  • teşekkürler inceleme için. bende bu inceleme sayesinde hem model hakkında bilgi edinmiş oldum hemde yeni sistemime yakından bakma şansı buldum
  • @hondaa_civic

pm attım
  • güle güle kullan nice oyunlar bitir...
  • inceleme için tşk.ler kardeşim.geçenlerde hani rc alcaktın :) hatta karar vermiştin haf bile yoktu :)
  • zafertete, Tşk ler

oyuncanavarı99, Rc 690 alcaktıma ama bu kasayı inceleyince bunda karar kıldım. İyiki almışım Montajı çok keyifli ve çok kolay. Kasada Vida denilen bişey yok sadece anakartı vidalım o kadar. Ha bide kasa kapağı Parmak vidaları var. Diğer bütün yerler klipsli ve tuşlu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hondaa_civic

zafertete, Tşk ler

oyuncanavarı99, Rc 690 alcaktıma ama bu kasayı inceleyince bunda karar kıldım. İyiki almışım Montajı çok keyifli ve çok kolay. Kasada Vida denilen bişey yok sadece anakartı vidalım o kadar. Ha bide kasa kapağı Parmak vidaları var. Diğer bütün yerler klipsli ve tuşlu.

ama pahalı değilmi rc den :)

•  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

buda benim canavar arkadaşlar, buarada bu konu haf kullanıcları derneği filan olsunda bilgi paylaşımında bulunalım

• iremmurat, Resim paylaşımı için tşk ler. Başka Haf 932 kullanlar resim ekleyebilirler

Bide kullananlar Görüşlerini yazabilirler + ları - leri falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 10 Haziran 2009; 10:29:00 >
  • Yahu anakartlar çok ufak kalmış bunun içinde,insan ister istemez düşünebiliyor su sogutma kurmadıktan sonra acaba gereksiz mi bukadarı ? diye , ama kalitesi tartısılmaz. Işıklar filan güzel olmuş

Bu arada iremmurat , yerlere bi cila attır sen hafın parlaması lazım
  • hafın altına bir platform yapıcam ben yakışmıyor o eski parkeler bu kasaya buarada kasayı bayadır iç-dış temizlemiyorum tozlu duruyor ben bunu bir temizliyim pakliyim yakışıklı fotolarını koycam buraya buarada anakrt içinde ufak kalıyor ama uzay montajdan bile daha iyi soğutma ancak bukadar büyük ve sağlam fanlara sahip kasada oluyor
  • Anakartlar evet biraz ufak kaldı.

Sıvı soğutma Güzel Ama çok pahalı tutuyor. Am3 işlemci bloğu 160 , radyatör 80 , pompa 100 , HAzne 60 d , hortum sıvı falan 50 desek 450 tl etti . Kasadan fazla tuttu :). Bu yüzden Sıvı soğutma düşünmüyorum. Çok aşırı bir o.c. da yapmadıktan sonra sıvı soğutma gereksiz bence.

Cooler Masterin ilk defa kasasını kullanıyorum. Gerçekten çok sağlam ve kaliteli
  • şu anakartın dev fanları için biyerde güzel bir filtre bulsam alıcam ben (yan ve ön paneldeki fanlara alsam yeter zaten diğerleri havayı dşıarı atıyor) bu kasaya çorap mod dışında filtre bulan var mı acaba?? ( buarada kasanın benim gördüğüm tek eksiği toz filtresinin olmayışı)
  • Evet tek eksisi bencede toz Filtre olmayışı. Birde yerde kullanıyoruz çok toz girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 9 Haziran 2009; 23:47:37 >
  • Çorap tak sende cidden faydası oluyor.

Sanırım en ideal boyutlar rc 690 da var , ondada azcık tip olsa ( aslında güzel ama klasik bir durusu var bu yüzden raidmaxlar daha şekil duruyor mesela )

Bakalım , bende hevesleniyorum ama ne olur bilinmez , bütçe meselesi , haf alamam ama rc 690 nvidia edition forever
  • ben bu kasadan sonra sanırım bidaha mid. tower kasa kullanmam, rahatlık varmış ya kasanın içinde parça takarken daha önceden işkence gibi geliyordu şimdi gayet rahat, bütçe zorlanabildiği kadar zorlanmalı bence iyi bir kasa için sonuçta en uzun sire kullanılabilen pc parçası bu ve gerçekten fiyatını hakediyor yaptığı iş düşünülünce
  • quote:

Orjinalden alıntı: hondaa_civic

Evet tek eksisi bencede toz Filtre olmayışı. Birde yerde kullanıyoruz çok toz girer.

ben kasayı geçen ay bir temizleyim dedim, açtığımda içini şok oldum resmen, alt taraftan değil ama yan fan resmen içeriyi toz doldurmuş, ön taraftan da çok az toz girmiş gibi duruyordu hdd'lerin üstünde toz yok denecek kadar azdı, ama ekran kartı gri bir toz perdesiyle kaplanmıştı yan fan sağolsun hiç olmadı yan tarafa bir çorap çalışması yaparım ben bu yaz
  • Bu kasayi ben ilk kez rc690 i aldiktan sonra gormustum ve suan keske biraz daha bekleyip bunu aksaydim diyorum...
    Not:777. Mesajim hayirli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 10 Haziran 2009; 0:00:28 >
  • Dvd-rw beyaz. Onu metalik kırmızaya boyasam güzel dururmu. yada çift renk mat siyah-metalik kırmızı nasıl durur sizce.
    Hangi renk yakışır ?

Yoksa komple mat siyaha mı boyasam dvd-rw ı böyle daha iyi olur sanırım Fazla masraflıda olmaz. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 10 Haziran 2009; 17:49:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.