Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hondaa_civic

Dvd-rw beyaz. Onu metalik kırmızaya boyasam güzel dururmu. yada çift renk mat siyah-metalik kırmızı nasıl durur sizce.
    Hangi renk yakışır ?

Yoksa komple mat siyaha mı boyasam dvd-rw ı böyle daha iyi olur sanırım Fazla masraflıda olmaz. .

kırmızıya boyarsan alttaki ışığa uyar bence yakışır
  • kasa güzel inceleme güzel... hayırlı olsun
  • mlado, Tşk ederim

Yarın biraz daha ayrıntılı fotolar çekip ekleyecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 10 Haziran 2009; 23:19:16 >
  • Gerçekten memnunum şu an. Bir de filtre olarak düz tül perde parçası da kullanılabilir sanki gözenekleri ince olmak kaydıyla. Siyaha boyayınca hoş olur gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OVERCLOCKM@NI@

@hondaa_civic

anladım hocam yeni kasanı güle güle kullan tank gibi kasa vallaha

bende sanırım cosmos s daha pahalı olduğu için Thermaltake Armor+ alacağım bakalım kısmet

@OVERCLOCKM@NI@
    Ben Armor+ kasa almıstım 2 ay oldu, sogutması gayet iyi ama kasa ile sadece 3 tane fan geliyor
    Alta 2 adet 12 cm lik fan takabiliyorsun üstede eksoz fanı kullanımı icin fan yuvası var (bana göre eksoz fan uyar oraya)

Genis bir kasa oldukca güzel.

• @GurkanE

hocam bende Armor+ aldığımda fazladan fanlar takacağım kasanın üst bölümüne alt bölümüne ve hdd kafesinin arka kısmına fanlar takacağım hatta fanları aldım Nanoxia 12 cm lik kısa süre sonrada kasayı alacağım
  • OVERCLOCKM@NI@ , Armor+ 'ada bayağı fan takılıyormuş, Ben üste fan takıldığını bilmiyordum.Bide Armor+ 'nın en çok hoşuma giden özelliği anakart tepsisi'nin kızaklı olması Bide çekmecesi

__

Haf 932 yan meshleri bayağı tozlanmış daha 2 gün oldu. Bide üstte sıvı soğutma için (Fillport) yazan kauçuk gibi bir yumuşak parçada bayağı toz kaplıyor,Siyahtı gri olmuş :) . O temizlenmiyor bide.
    Anca yıkanınca geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 11 Haziran 2009; 14:23:38 >
  • @hondaa_civic

evet hocam Armor+ daki kızaklı anakart tepsisi gerçekten çok iyi bir özellik yani pc de parça değiştirmek daha keyifli hale geliyor bu tepsi sayesinde

bu arada hocam haf 932 için filtre işini tül çoraplamı yapmayı düşünüyorsun yoksa internette 23 cm için filtre bulabildinmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felice Forte -- 11 Haziran 2009; 14:25:38 >
  • OVERCLOCKM@NI@, Filtre bulamadım.

tül,çorapla falan uğraşamam ya

Cooler Master büyük fanları çıkardı , bari uygun bir filtrede çıkarsaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 11 Haziran 2009; 15:05:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OVERCLOCKM@NI@

@GurkanE

hocam bende Armor+ aldığımda fazladan fanlar takacağım kasanın üst bölümüne alt bölümüne ve hdd kafesinin arka kısmına fanlar takacağım hatta fanları aldım Nanoxia 12 cm lik kısa süre sonrada kasayı alacağım

OVERCLOCKM@NI@
    Evet rahatca takabilirsin Altta 2 adet hdd yuvası var onları cıkartıp 2 adet 12 cm yada 2x14 cm fan takabilirsin.
    Üstede 14 cm sanırım eksoz fan olarak takabilirsin cok iyi bir hava sirkülasyonu olucagını düsünüyorum ki ben takmadım henüz.
    Ama bu sekilde bile gayet iyi bir sogutması var

Not: Hic toz almıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EVOV3 -- 11 Haziran 2009; 21:23:36 >

• Benim Haf ta yukarıda 360mm radyatör takılı üst iki slotu kullanmıyorum oraya da bir intake fan taktım 120mm ledsiz düz fan radyatörün altındada kasa içinden yukarıya doğru çalışan 3 tane 120mm fan var içeride ki tüm sıcak havayı yukarıdan dışarı atıyor (konmuş tozlar ile) Tavandaki ve yan kapaktaki büyük fanları söktüm tabanda bir tane 120mm var o da vga doğru üflüyor arka egzostuda ters çevirdim intake yaptım (mosfetlere üflesin diye) çok çok iyi oldu.Bir tek ekran kartının su soğtuma bloğu kaldı onuda takınca işlemem tamam.
    Bu arada öndeki tüm slotlara anakartın içinden çıkan siyah süngerden kesip kapladım gece önden bakınca içi filan görünmüyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 12 Haziran 2009; 0:55:20 >
  • Bu kasayı tavsiye etmiyormusunuz şimdi, sessiz olduğu söyleniyor ama toz kapar bilgisayardan performans alamazsın diyen varmı şuan? Ekstra filtre takma işinden anlamıyorum ama kolay birşeyse almayı düşünebilirim.
  • Tozu bütün donanımların ve kasaların kabusu zaten asla kaçınılmaz. Alacağın her kasanın içine toz girecektir. Bu kasa içindeki hava akışı bakımından en iyi sağutmaya sahip kasalardan biri. Almak isteyen gönül rahatlığıyla alabilir.
  • quote:

OVERCLOCKM@NI@ , Armor+ 'ada bayağı fan takılıyormuş, Ben üste fan takıldığını bilmiyordum.Bide Armor+ 'nın en çok hoşuma giden özelliği anakart tepsisi'nin kızaklı olması Bide çekmecesi

__

Haf 932 yan meshleri bayağı tozlanmış daha 2 gün oldu. Bide üstte sıvı soğutma için (Fillport) yazan kauçuk gibi bir yumuşak parçada bayağı toz kaplıyor,Siyahtı gri olmuş :) . O temizlenmiyor bide.
    Anca yıkanınca geçer.

kasanın dış temizlemesi için ıslak mendili kesinlikle tavsiye ederim o yumuşak plastik parçası, ufak bir ıslak mendil müdahalesiyle ilk günkü kadar temiz oluyor ayrıca kasanın diğer kısımlarınıda ben ıslak mendille temizliyorum, pırıl pırıl oluyor

• öncelikle hayırlı olsun gerçekten güzel ve karizma bir kasaymış
  • quote:

Orjinalden alıntı: iremmurat

quote:

OVERCLOCKM@NI@ , Armor+ 'ada bayağı fan takılıyormuş, Ben üste fan takıldığını bilmiyordum.Bide Armor+ 'nın en çok hoşuma giden özelliği anakart tepsisi'nin kızaklı olması Bide çekmecesi

__

Anca yıkanınca geçer.

kasanın dış temizlemesi için ıslak mendili kesinlikle tavsiye ederim o yumuşak plastik parçası, ufak bir ıslak mendil müdahalesiyle ilk günkü kadar temiz oluyor ayrıca kasanın diğer kısımlarınıda ben ıslak mendille temizliyorum, pırıl pırıl oluyor

Evet ıslak mendil süper temizliyor kasayı.

Bende 2 günde bir ıslak mendille siliyorum

harece66 , Tşk'ler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 21 Haziran 2009; 23:58:21 >

• Biraz geç gördüm incelemeyi ama olsun. Öncelikle hayırlı olsun diyelim. Açıkçası bende bu kasayı merak ediyordum. Vatanbilgisayarda gördüm yakından fakat nasıl ne değilmiş diye merak etmiştim hep ve forum sayesinde ne olduğunu görmüş olduk. İnceleme için çok teşekkürler resimler gayet açıklayıcı olmuş güle güle kullanın
  • RevidaL, Tşkler
  • Hocam Amor+ ve bu kasayı karşılaştırırsak sonuc ne olur?
  • quote:

RevidaL, Tşkler

noldu bizim imza işi dostum ya, şu işe bir el at artık, konuyuda değiştirelim haf kullanıcılar derneği olsun ozaman süper olcak konu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.