Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• anakartın üzerindekiler erkek oluyor fanlardaki dişi işte

fanların yanında molex kablolarda geliyor kısacası fanları ister anakarta tak istersen molex kablolarını kullan powere bagla istersen powerın üstündeki molex kısına bagla ozaman sadece yan kapak fanını baglaya bilirsin onun kablosu yetişir

üste büyük fan ı molexle baglarsın öndeki büyük fanı molexle baglarsın
    arkadaki egzoz fani anakartın üstüne baglarsın yankapak fanını ister anakarta istersen molexle istersen powerın molex cıkısına baglarsın

baglantı dert değil istediğin yerden bagla yahu dert ettiğin şeye bak coklayıcıya felanda hiç gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

anakartın üzerindekiler erkek oluyor fanlardaki dişi işte

fanların yanında molex kablolarda geliyor kısacası fanları ister anakarta tak istersen molex kablolarını kullan powere bagla istersen powerın üstündeki molex kısına bagla ozaman sadece yan kapak fanını baglaya bilirsin onun kablosu yetişir

üste büyük fan ı molexle baglarsın öndeki büyük fanı molexle baglarsın
    arkadaki egzoz fani anakartın üstüne baglarsın yankapak fanını ister anakarta istersen molexle istersen powerın molex cıkısına baglarsın

baglantı dert değil istediğin yerden bagla yahu dert ettiğin şeye bak coklayıcıya felanda hiç gerek yok

Dişi-erkek olayını sonradan anladım ehehe :D
    İşte psu da sadeec 2 tane moleks çıkışı olduğu için belki yetmez dedim ama molekslerle birlikte dönüştürücüde geliyorsa sorun yok o zaman sağol bilgilendirme için

• çok iyi kasa ya çok beğendim. ama içine toz girme konusunda biraz endişeliyim yeni kasa almayı planlıyorum cosmos biçilmiş kaftan ama kapalı kutu demir yığını da sarmıyor açıkçası. sanırım bunu alcam.
  • uygun fiyata satan varmı
  • Arkadaşlar kasa bugün geldi kurdum fotoğraflarda göründüğünden daha büyük çıktı :) yalnız bir sorunum var ön fanın hemen arkasındaki hdd bölmesini komple nasıl çıkartabilirim vidaları çok farklı?
  • büyük olcak tabi full tower kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: edyyy

Arkadaşlar kasa bugün geldi kurdum fotoğraflarda göründüğünden daha büyük çıktı :) yalnız bir sorunum var ön fanın hemen arkasındaki hdd bölmesini komple nasıl çıkartabilirim vidaları çok farklı?

Bende çıkartmaya çalıştım fakat çıkartamadım. Onu çıkartmak için kasanın iskeletini tamamen söküp yeniden takmak gerekiyor fakat iskeletide o vidalama şekliyle nasıl sökülüyor o konu hakkındada hiçbir fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Orijinalden alıntı: edyyy

Arkadaşlar kasa bugün geldi kurdum fotoğraflarda göründüğünden daha büyük çıktı :) yalnız bir sorunum var ön fanın hemen arkasındaki hdd bölmesini komple nasıl çıkartabilirim vidaları çok farklı?

Bende çıkartmaya çalıştım fakat çıkartamadım. Onu çıkartmak için kasanın iskeletini tamamen söküp yeniden takmak gerekiyor fakat iskeletide o vidalama şekliyle nasıl sökülüyor o konu hakkındada hiçbir fikrim yok.

onun cıktıgını sanmıyorum onlar vida değil punta atmışlar vida gibi hepsini civi gibi birşeyle vurup cıkarman gerekecek tekrar tuturman için yine onu sıkıştırabileceğin birşey lazım sana

• niyer çıkartmak istiyorsunuz ki o bölmeyi ?
  • Çıkartan overclock.net'de çok gördüm.
  • h.o güle güle kullanin
  • çıkarınca ne olucakki ?
  • @Rasid03 sağolasın
    @AnarcHiest tek hdd kullanıyorum gereksiz yere hava akımını etkiliyor o yüzden çıkarayım dedim.

Bilen yok mu?
  • hocam o puntalara sivri birşeyle vur iç kısımdan cıksınlar ama baya saglamdırlar haberin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarcHiest

hocam o puntalara sivri birşeyle vur iç kısımdan cıksınlar ama baya saglamdırlar haberin olsun

Tamam sağolasın denerimde zarar vermiyim sonra güzelim kasaya

• ozaman baska bi yöntem bulcan
  • İşte bulamadığımdan soruyorum ya Neyse dursun şimdilik böyle
  • arkadaşlar hava akımını falan kesmez gerek yok sökmeye. zaten yan kapakta fan var yeterli o.
  • Hava akımını kestiği gibi, HDD'den geçirip ısttığı havayı içeri atıyor. 1 HDD kullanıcıysanız çıkarabiliyorsanız çıkarın. HDD'yi kasa ile birlikte gelen aparat ile 5.25 yuvalarına takarsınız.
  • ben zannetmiyorum öndeki fanın etkisi sadece hddlere ve yandaki hava tünnellerinden hava geri cıkıyor hddlerde bi ısınma olmuyor fazla yeterli zaten o büyükfanlar fazla hava itme yapamıyor devirleri hem düşük hemde sesli calısıyorlar zaten
    alt kısıma bi fan koyarsan daha yararlı olur ondeki hdd kısmını yerinden sökmektense

ama ille sökücem diyorsan

sivri birşey ile kasa içinden o puntalara vur yerlerinden cıksın ... sonra tekrar takmaya kalkarsan cok ugrasırsın haberin olsun
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.